Muž žijúci s rodičmi

jsbb
30. okt 2022

Zoznámila som sa s fajn mužom, ale má 41 rokov a býva v dome s mamou a bratom, na ktorý splaca hypotéku, čiže dom je jeho. Ja bývam sama, ale príde mi trápne, že 41 ročný muž má nemôže ani pozvať domov, lebo ma tam mamu a brata, a tak len čaká, kedy ho pozvem ja k sebe. Co by ste robili?

syslik81
30. okt 2022

spytala sa eho co ho viedlo k zovotu s rodinou a ci ho nelaka vlastna.. rozhodne by som ho k sebe nepozvala- nech si to zariadi ako chce ale muz ma dvorit zene ... a nie pozvat ju do detskej izby s mamou v obyvacke ...

jsbb
autor
30. okt 2022

tvrdí, že chce rodinu a rodinný život. Predtým behal po Svete za prácou a nakoniec sa vrátil domov. Tvrdí, že keď brat dostavia dom, že potom tam pôjde bývať aj jeho mama a jemu ostane dom, ktorý spláca. Čakali by ste? Lebo mne to príde nereálne čakať neviem do kedy

syslik81
30. okt 2022

@jsbb a v akom stave je ten bratov dom? to ze odide brat mozne je ale ci pojde aj mama uz nie ...kazdopadne ak sa s nim citis dobre tak ok pokracuj ale bud v pozore ako sa sprava k mame -pri naznaku mamanka by som utekala

jsbb
autor
30. okt 2022

Tvrdí, že do roka a pol by sa to malo vyriešiť. To mame byt 2 roky kamoši, lebo neviem ako si to predstavuje :D Inac je fajn, chodíme na výlety je gentleman, rozumieme si.

lessing
30. okt 2022

@jsbb Radšej muža, ktorý býva vo svojom (hoci aj s mamou), ako muža, ktorý v 41 býva niekde v podnájme.

syslik81
30. okt 2022

@jsbb a spytala si sa ho ako si to predstavuje? no tu ti nepovieme ako to ma premyslene .. mozn nemal na vyber a nemal srdce nechat mamu s bratom na ulici ... ak sa daco stalo .. kazdopadne ak to s nim myslis vazne treba sa narovinu porozpravat

cyberk
30. okt 2022

A jeho rodina co povedala ked si sa s nimi rozpravala? :D ci este v takom bode nie ste, ze si spoznala jeho rodinu..

hilda08
30. okt 2022

@jsbb a preco ho nemôžeš pozvať k sebe? Neútočte na mna normalne sa pýtam…podla mna by bolo ine kebyze je u rodičov lebo proste chce a nema záujem s tym nic urobit, ale toto vsetko je dočasne, dom je jeho, len proste sa im viac oplatí byt spolu dokym postavia druhy dom, ak sa ten dom uz realne stavia tak by som to dako velmi neprezivala, ak su to len reci tak to uz by bolo horsie, a tiez bohvie do akej miery sa da verit tomu, ze mama pojde s bratom a neostane s tvojim priateľom

jsbb
autor
30. okt 2022

@cyberk jeho rodinu zatiaľ nepoznám, ešte je to kratko

jsbb
autor
30. okt 2022

Povedal mi na to, co som napísala, že keď brat dostavia dom, tak tam pôjde bývať s mamou. A jemu ostane dom na ktorý spláca hypo. Ale termín mi nepovedal, kedy to bude

jsbb
autor
30. okt 2022

Ja mam z toho obavu, že bude u mňa prespavat mamanek a využívať ma.

marsmykkok
30. okt 2022

@jsbb ja by som ho neodpísala, pokým do budúcna kým tam bude mama a brat by bol ochotný bývať niekde inde s tebou. Pozri, ak vzťah nemal prečo by mal bývať sám a mama a brat živoriť v podnájme, takto aspoň si podelia náklady a každému sa žije finančne ľahšie. Dôležité je ale to čo spomínam, či je ochotný v prípade vážneho vzťahu to nejako vyriešiť aby ste nebývali všetci spolu.

hilda08
30. okt 2022

@jsbb chapem, tak to asi chce len čas aby si to zistila, aka je pravda

barborachors
30. okt 2022

@jsbb radsej slusneho chlapa co byva s mamou, ako stareho capa nevyskakaneho slobodneho vo vlastnom byte, kde nemusis byt ani prva ani posledna (za jeden den)

flofi
30. okt 2022

@jsbb mala by som rovnaku obavu ako ty.. a jeho bratovi to moze trvat aj roky..

0silvia0
30. okt 2022

@jsbb nerob predcasne zavery. Ked aj pride k tebe na prespatie, uvidis ci vzdy nieco prinesie alebo pride s prazdnymi rukami ako bulo. Ved uvidis ci ma tendenciu vyuzivat alebo nie.
Spoznaj ho a uvidis.

luccija
30. okt 2022

@jsbb preco ho uz sudis?tak asi chcel bratovi pomoct to je pekne nie?Ty uz ho vidis u seba ako Ta vyuziva.Ked pracoval vonku asi mamanek pri sukni nebude.Cas ukaze nerobila by som ziadne zavery.A, ked sa Ti nepaci, ze budete 2 r kamosi tak chodte niekam na wellness, alebo ho zavolaj k sebe.Ved si nebude niest rovno aj kufor a periny😀

panelacikova
30. okt 2022

@jsbb osobne si nemyslím, že mama odíde s bratom z domu, v ktorom pravdepodobne žije celý život alebo dlhodobo. má na to nejaký dôvod, že odíde bývať s druhým bratom? no neviem, moc by som tomu neverila. a ty máš koľko rokov? že či máš vôbec "čas" počkať, ako sa to vyvinie.

luccija
30. okt 2022

@jsbb dom je jeho, alebo mamin rodicovsky a ten teraz splaca prerobil...

jsbb
autor
30. okt 2022

Dom je rodičovský neprerobeny a on ho kúpil od mami a splaca hypo.

jsbb
autor
30. okt 2022

Ja mam 37 rokov

panelacikova
30. okt 2022

@jsbb tak v dobrom ti napíšem: ty už naozaj nemáš veľa času na to, aby si čakala 2 roky alebo 10 rokov, či sa naozaj mama odsťahuje. keďže dom je pôvodne rodičovský a on ho odkúpil na svoju hypotéku, neočakávala by som, že mama odíde, keďže tam celý život prežila. koľko rokov má jeho mama?

jsbb
autor
30. okt 2022

@panelacikova jeho mama bude mať okolo 65 rokov, ale ešte pracuje

jsbb
autor
30. okt 2022

Povedal mi, že keď mama odíde spolu s bratom do bratov ho domu, tak on začne prerábať dom na ktorý má hypo

jsbb
autor
30. okt 2022

Ma to význam taky vztah? Co by ste robili?

loginexistuje
30. okt 2022

@jsbb a kde skoncili tie peniaze za ktore ten dom odkupil ? podla mna ten brat ani este nestavia a v dome ostane s mamou
ja by som ale zvazila pokial je to inak normlany chlap a da na teba tak by som skusila a testovala ho dva tri mesiace a uvidis ak bude uprednostnovat mamu a brata tak chod prec z kratsej cesty

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janula12345
30. okt 2022

@jsbb uprimne, nemam z tejto situacie az taky negativny pohlad. Zhrnme si fakty... byal v zahranici a vratil sa na SK. Kde ma mamu bez otca- kedze jeho nespominas. A brata, ktory stavia dom - takze asi ten brat dovtedy byval u matky v rodicovskom popri stavani. - coz pochopitelne, kedze naco platit najom, ked je dom volny. Ocividne sa s bratom dohodli, ze moze unho byvat kym dostavia. Ved ked nema ten t oj este rodinu, extra vaznu znamost.. oreco ho vyhadzovst do podnajmu, vlastneho brata. 🤷‍♀️ a mama-- cakas snad ze ju vyhodi z rodicovskeho domu lebo uz ma nejaku znamost? Sama pises, ze sa poznate kratko. Neviem, ale mne by tento stav vobec nedosiel divny a ani nevidim nic zle. - ale, ked mas nejake obavy- kuk katasterportal, ci je dom naozaj iba jeho- ci tam neni cast aj bratova, alebo podmienka dozitia matky... - ak teda by ti vadilo byvat so svokrou..

kubkovamama
30. okt 2022

@jsbb ak ste spolu krátko a je to zatiaľ fajn chlap,nerob predčasné negatívne závery.Daj tomu čas,stretávajte sa,kľudne môže predsa chodievať k tebe,to už uvidíš či je využívačný atď.A keby to bolo medzi vami naozaj super,prekážalo by ak by ste žili u teba?My sme najprv viacmenej bývali u mňa,muž mal svoj dom,ale mala som trochu obavy a bolo to aj pre mňa pohodlnejšie (ale už som mala deti,takže aj preto) a cca po roku sme išli bývať k mužovi.Mama s bratom mu môžu predsa hradiť náklady na hypo a môžte žiť u teba.Tiez moc neverím,že staršia žena,ktorá tam prežila celý život bude ochotná ísť inde.A kým brat postaví alebo začne stavať v tejto dobe dosť scifi

sisaka
30. okt 2022

Už vidím, ako sa 65 ročná žena vlastne o 2 roky 67 ročná žena sťahuje z domu, v ktorom prežila takmer cely život a pôjde bývať niekde mimo so synom, ktorý si možno tiež bude chcieť nájsť nejakú manželku ( potešenie, keď je k tomu pribalená od začiatku aj budúca svokra 🤦‍♀️ )

Ja by som do toho nešla, 41 ročný, čo sa túlal kade tade po svete, kto vie, čo a či vôbec niečo ušetril a nakoniec si zoberie hypotéku na starý dom, ktorý mu predá vlastná mama? Nie a nie a nie, ani by ma nenapadlo si s takým začínať.