S mužom sme už skoro 2 roky manželia. Prvé výročie bolo najhoršie lebo od toho dňa začal piť, fajčiť, a asi aj drogovať. Podala som aj návrh na rozvod ale on chytil tie rozvodové papiere a roztrhal ich. Tak som jednu a poslednú noc prespala a ráno som sa zbalila a odišla za rodičmi ale muž mi napísal: TY ŠPINA JA SI ŤA NÁJDEM. Stále sa bojím ale pôjdem na políciu.
Aj ti nejako ublizil? Pytam sa aby som bola v obraze,ze ci si odisla kvoli tomu ,ze pije mozko droguje alebo tam bolo aj nieco ine
Jaj tieto tvoje bachorky. Vymyslaj si tak, aby ti to sedelo s inou temou
A muz nechce dieta, ale 2m sa snazite a rok ste manzelia, a ma milenku.. co ta prosim vedie k tymto vymyslaniam? Malo zaujmu od okolia?
@lenkabydlova ja sa tak strasne tesim kazdy den na tie tvoje "pribehy"....teba je tu skoda, zena, chod pisat do nejakeho bulvaru 😝
Už si odišla.Tak sa nevrát a hotovo.
to kde vidíte aké témy pani zadáva....lebo myslela som , že ozaj pije a tu čítam že toho j tam viac - najmä vymýšľanie si....ale veď nie sú prázdniny....😉
@lenkabydlova hned sa mi tomu pribehu nechcelo verit a ako vidim tak podla inych diskutujucich zien ma babo pani asi velmi bujnu fantaziu....citala som aj temu kde ma muz milenku, nechce babo, ale snazia sa...
Boze to fakt nemate doma co robit? Upratane, navarene je? No tak sup von do prirody na vzduch....robi to dobre aj "hlave"
@deti95060810 zadas nick do hladania a je to
@obsadenemeno podla mna toto pise prave niekto z bulvaru, caka ze sa niekto chyti, napise svoju skusenost z minulosti, prepise to do clanku a hned ma splnenu ulohu do buduceho tyzdna niekde na topkach.. niektorym fantazia zle pracuje, tak hlada takto inapiracie 😅
@jana_eyre tak to pekne dakujem, ked mame spisovatelky, co nedokazu vytvorit pribeh, co je aspon napoly uveritelny...... 😒
@rebekamarcusko hej modriny a bola som na polícií a oni nič
@lilyianka to myslíš komu
Len Vám chcem povedať pls som tu nová tak prestaňte všetky mamičky jediná asi @lilyianka je normálna
@lenkabydlova ved si vymyslas 😂 rob to aspon poriadne
@lenkabydlova tak ked je to pravda, tak asi este stale "oslavuje" to vyrocie, kedze odvtedy pije.....
Ved podaj navrh na sud a aj ked nepride na pojednávanie opakovane za sebou, tak vas rozvodu aj bez jeho prítomnosti
Ak sa ti vyhráža, chod na policiu a daj trestne oznámenie