Ahojte mám nového priateľa no je dosť vysoký odo mňa teda naozaj na neho pozerám tak že hlavu dvíham dohora. Nevadí nám to len sa chcem opýtať v bežnom živote máte nejaké obmedzenia kvôli výške ? Podpätky neraďte 😁
Ja som na tom podobne. Ja mám 164cm, MM 184cm. Neviem si predstaviť, že by som mala nižšieho chlapa. Je to pre mňa akurát. Akékoľvek topánky si dám, vždy som nižšia 🙂 aj keď, pravdupovediac, mám kamarátov, čo sú vyšší ako MM a tam už je to dosť veľký rozdiel. Ale tak, zvykla by som si, ak by bolo treba. Pokiaľ to nie je opačne s výškou, tak je to podľa mňa OK 😁
môj ex bol vyšší tak, že som mala hlavu niekde pod jeho hruďou...žiadne obmedzenia iba príšerná bolesť krku :D nemohla som sa pusinkovať keď sme stáli, to proste nešlo aj keď sa zohol, strašne ma bolel krk a prechádzalo to do bolestí hlavy
Ja mam 176 a muž 197 🙏😁... Ani to nevnímam..
Mám 156 CM a muz takmer 190cm .. a podľa mňa je to strašne sexy 🤭❤️
Obmedzenie je jedine jediné, keď si na mňa ľahne tak nedycham 😂 ale to sa sa vyriešiť 🤭
Každopádne by som si nikdy nevybrala muza na základe výšky. Dôležité je, aby to bol dobrý človek ktorého ľúbim a on ľúbi mňa, no nie ? ☺️
Ja mám 150, chlap 203 🤦♀️😆 okrem toho, že si zo mňa rád uťahuje a hovorí mi, že mu mám počas rozhovoru pozerať do očí, žiadne negatíva.
No a samozrejme, pri sexe nemôžem byť pod ním. Inak by som neprežila 😂
Sexyyyyy. Aj moj je tak. A to je pre mna sexi, mat hlavu po jeho ramena, pocit ochrany. Nemohla by som mat muza nizsieho, od neho, a uz vobec nie odo mna. 😂
Ja mam 155, muz 195 a v pohode 🙂
Po 6 rokoch spolu si to ani nevšímam. Dotiahne tam, kde ja nie. ❤️ 160 a 190 cca.
Ja mam 165 cn, muz 197. Vsetko ok
Ja mám 163 a môj manžel 194 a sme plne kompatibilný pár. Nízkeho by som nechcela. 😅
s ex rozdiel vysok 38 cm ona 155 ja 193 (: prezili sme bez ujmy ( rozdiel vysok nebol dovod rozvodu :D )
Pozor na čelo, aby si si neurobila príliš veľa vrások pri pozeraní hore :D ja som veľmi malá a celý život som tak na druhých pozerala, že som len oči hore vytočila a čelo zvrastila a hrozne mám z toho vrásky na čele :D odporúčam zaklanat hlavu v krku radsej:D
Ja mam 162 cm, ex mal dva metre. Vadilo mi to (ale nebol to dôvod rozchodu), liezlo mi na nervy, že si musím brat ďalekohľad na pohľad do očí (som krátkozraka) a rebrík na pusu. Terajší ma príjemný 1,80. Vyšší, ale dociahnem.
Ja 150 a môj snúbenec ma pomaly 190 😂😀 je to vtipne ale vôbec nám to neprekáža 😊
Ja mam 170 a frajer 187cm :D. Jedinú nevýhodu vidím, keď sa chcem fotiť tak vždy fotím ja a musím stať na niečom vyvýšenom 🤣🤣🤣🙊ale zas aspoň nevyzerám taka tučná pri nom🤷♀️
Mne by to prekážalo. Ja som príliš vysokých chlapcov vždy odbila. Cítim sa s nimi potom jak trpaslík. Mám 160cca. 😂
Meriam 158.... manžel 193cm.....veľa je nás tu takých čo sme nižšie a máme vysokých mužov nič zvláštne čo by sa na tomto svete ešte nestalo alebo nestáva....je to bežná vec,láska a porozumenie nezáleží od výšky ....keby bol aj vysoký ako ja dôležité je srdce... povaha či sa ľúbite a rozumiete ....môj názor....
Akože aké obmedzenia by mali byť? Nie je na tom podľa mňa nič divné 🙂
168 a 198 😂 nie žiadne obmedzenia nemáme... Ale neznášam s nim tancovať 😂 resp. Moje kríze to neznasaju
Mam 165 a manzel 193....
Nemame ziadne obmedzenia..kedze som zena ako ma byt,pri nom si to nik neuvedomi
Ja mám 196, manželka 170... odmedzebia žiadne...
ja mám 163 cm a snubenec 185 cm :D neni to nejaké strašné občas keď mu chcem dať pusu si robí srandu a zdvihne hlavu dohora a nedotiahnem :D ale zas to má výhody.. mne ako malinkej mi všetko podá 🙂