Muž vôbec nežiarli

15. júl 2021

Ahojte baby som nešťastná že manžel na mňa vôbec neziarli mam rada taký tip chlapov jemu je všetko jedno aj keď so mnou koketuje jeho kamoš dokonca na Silvestra mal ten jeho kamoš riadne pod parou a išiel mi popriať šťastný nový rok a dal mi pusu bola som s toho šokovaná že čo si to dovolil manžel to videl a nič ved mne samej sa to nepáčilo že čo si dovolil keby toto nejaka urobi jemu a ma eroticke narážky tak mne by sa to rozhodne nepáčilo

dskjhfdlkdjhl
15. júl 2021

Bolo by lepsie, keby ziarlil a robil Ti problemy za kazdu kravinu? Si trochu poupratuj v hlave.

stanulienkat
15. júl 2021

Boze, tvoje problemy mat...

autor
15. júl 2021

@dskjhfdlkdjhl to nie ale on neziarli ani trochu a kto ľúbi tak trochu by mal žiarliť

dskjhfdlkdjhl
15. júl 2021

No, to vobec nie je pravda, ale kludne si to mysli. Len vymyslas hluposti a radsej by si si mala uzivat to, ze mas normalneho chlapa.

elizabet173
15. júl 2021

Na Silvestra predsa nie je nicim nezvycajnym, ze si ludia zazelaju a daju si pusu a este ked bol kamarat pod parou...akoze aku reakciu si cakala od muza? Riesis hluposti, nemam problem, vyrobim

katkati
15. júl 2021

Prečo si s ním, keď si myslíš, že ťa neľúbi? On ti dôveruje, preto nežiarli, možno. Nájde si takého, ktorý ťa bude sledovať každý tvoj krok a namýšľaj si, že je to z lásky.

dskjhfdlkdjhl
15. júl 2021

Otazka je, co si Ty pod tou silvestrovskou pusou citila. Lebo je to uplne normalne, ale ak Ty mas nejake divne ulety, tak potom podla toho posudzujes aj druhych, ale ti mozno od jednej pusy necakaju celonocny sex😝

danica2711
15. júl 2021

to je už koľká takáto téma?

majulino
15. júl 2021

🤣🤣🤣🤣 kto ľúbi mal by žiarliť? To co je za hlúposť? Práveže laska je o dôvere a nie žiarlivosti 🙄

h2
15. júl 2021

Pokiaľ Ti ten kamoš nestrčil jazyk až do krku, tak prečo by mal Tvoj muž žiarliť? Kvôli puse pri gratulácii? Buď rada, že nežiarli, ver mi, že žiarlivca by si naozaj nechcela.

liljana
15. júl 2021

Ziarlia ludia s nizkym sebavedomim, vztah je o dovere. Nemas problem, tak si ho vymyslas. Co ti ma kazdy den ovoniavat nohavicky, ci si s niekym nespala, kontrolovat spravy na mobile, zakazovat sa stretavat so znamymi, rodinou?

sirka9
15. júl 2021

kto ľúbi mal by žiarliť? nieeee, nemal. mal by dôverovať. a to je rozdiel. nevyrábaj si problém tam kde nie je. či ti má dokazovať lásku žiarlivostnými scénami? ver mi, nie je o čo stáť.

julie19
15. júl 2021

Tak mna môj muž ani neľúbi tiež 😅🤷‍♀️... ale nie, prosím ta🙏... akože trosku ta chápem, môj manžel tiež nežiarli a to že NIKDY, a chápem že ako žena ktorá sa chce cítiť žiadaná by si si užila sem tam raz za čas menší náznak že tvoj muž si chráni svoje a nikomu ta nikdy nedá ... taký ten pocit že “ona je len moja a ty sa na ňu ani nekukaj lebo budem zlý” ... áno keď je to raz za rok môže to byt fajn predohra napríklad, budeš sa cítiť úžasne lebo tvoj muž sa o teba bije zubami nechtami ... ale v skutočnosti ďakuj bohu, tak ako ja a ako každá žena s mužom čo nežiarli, že nemusíš riešiť scény, podozrievačky, zákazy kamarátok a návštev, sliedenia v telefóne a iné špecialitky, ktorých sú žiarliví ľudia schopní ... fakt si to váž že takéto problémy neriešiš 🙏

asia83
15. júl 2021

Aj mne sa páči, keď muž žiarli. Nemusíte ju hneď urážať. Poupratujte si to v hlave vy. Proste aj ja priemerane žiarlim, tak to uvítam aj u muža. Považujem to za korenie vzťahu. Ale nie je všetko čiernobiele, ako to vidíte vy, prispievateľky. Nie zákazy, bitky a podobne, ale zdravá žiarlivosť. Aj taká existuje, čuduj sa svetu. Autorka, s tým už nič nenarobíte. Skúste sa s mužom porozprávať, aby ste zistili, prečo nežiarli a nevadí mu, že vás bozkáva cudzí muž.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
15. júl 2021

Ja som istý čas sledovala pranky o žiarlení a nikomu síce neodporúčam, môže to byť nebezpečné, ale dali si figurínu pod perinu a ked partner/ka došiel domov začali vzdychať a robiť pohyby a pozorovali reakcie.... Samozrejme veľké kriky,buchanie, revy - jeden vošiel, nepovedal ani slovo ani brvou nepoho,l kľudne sa otočil, vyšiel z izby a vrátil sa s kuchynským nožom..Takže pozor, ty nevieš, čo sa može v mužovi skrývať

karolinakr
15. júl 2021

A páčili sa mi také pranky, trebars kde muž vletel do izby a rovno jednu tresol tomu mužskému náprotivku, boli tam aj také horúce hlavy ( hoci si to baba skôr zaslúžila)

autor
15. júl 2021

@karolinakr prosím pošli link na tie pranky som zvedavá

dusankomoj
15. júl 2021

Lúbi ťa,verí ti,nežiarli.😇 Nesťažuj sa a hlavne sa nesnaž vyprovokovať ho k žiarlivosti.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
15. júl 2021

Ty sa to uz pytas aspon 3x, ak nie viac. Tie odpovede ti nestacili? Mat atk tvoje problemy...

trollfacewow
15. júl 2021

Zenska logika nepusti 😃😃 ziarlis, zle je a ked neziarlis, tak je tiez zle 😃 bud rad, ze neziarli...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikaaa444
15. júl 2021

Jemine ženy 🙊🙊🤦🏽‍♀️ Autorke si nejde o to , aby muž chorobne žiarlil . Asi jej chyba len take to malé prijemne žiarlenie . To Vám povie aj každý psychológ že v každom zdravom vzťahu žiarlivosť musí byt . Ale teraz sa bavíme o fakt minimálnej žiarlivosti kedy je to tomu druhému prijemne že ten dotyčný sa zaujíma . Zas nie je žiarlivosť ako žiarlivosť . Mne by tiež chýbalo keby muž občas na mna nežiarlil . Samozrejme take prehnane nie

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikaaa444
15. júl 2021

@hazelgracegus nie toto je podľa mna chore 🙊 ja myslím take iné ziarlenie take mile .. take že vieš že ten. Muž ti dôveruje ale proste povie nejakú poznámku aby ti pripomenul že si len jeho . Neviem to poriadne opísať . Ale ako hovorím nie je žiarlivosť ako žiarlivosť .

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz