Muž udrel 26 ročnú dcéru

elie09
29. mar 2022

Manzelovi vyletela ruka, dcera sa nevie vpratat do koze, byva stale u nas, ma pracu, aj pomaha v domacnosti. Ale spava kazdy mesiac s niekym inym a doma parkrat urobila diskoteku s prevazne muzskym obsadenstvom. Vsade chlast a opity ludia. Bolo to spravne od manzela? Ja s tym nie som stotoznena, zvlast, ked je uz dospela.

derdia
29. mar 2022

@elie09 ked je dospela nech sa ide kur... Niekde inde.ja by som to dcere netolerovala, palila by z domu.

inana11
29. mar 2022

Dospela by mohla mat trosku chochmesu a nepredvadzat to pred vami… ja sa nejak necudujem mužovi že mu ruka vyletela… dievča nech di teda hľadá byvanie,ak nesúhlasíte s jej životným štýlom alebo nech sa tvari aspoň že žije inak…

letfenixa
29. mar 2022

@elie09 dostala facku? Ty s tým nie si stotoznena a manžel nie je s jej správaním. Určite už nemá čo bývať s rodičmi.

mamina0078
29. mar 2022

Podla mňa bud v niečom zlyhala výchova tým nemyslím, ze býva s vami alebo strieda frajerov to jej vec a keď vám také bývanie vyhovuje je to len medzi vami ale ze si z domu robí diskoteku a chlasce je pre mňa no-go... Ja dúfam ze u 26r dieťaťa takú situaciu nebduem riesit ale keby ano aj v 40 by dostalo jednu vychovnu alebo podmienku bud budeš rešpektovať moje pravidla alebo si hľadaj nove bývanie...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
29. mar 2022

@elie09 len jednu a až teraz? No vychovávať ste ju mali skôr, aby k tejto situácii vôbec nedošlo... a aké je tvoje riešenie, keď "jedna kres papuľu" nie je podľa teba vhodné?
Ja ti poviem tak - hniť mi dospelá dcéra doma, bez roboty a ešte si tam bude vodiť amantov a robiť diskotéky, tak by toho bolo oveľa viac ako len jedna...

0silvia0
29. mar 2022

@sissy27 vraj pracuje.

katkami123
29. mar 2022

Ja som mala byt od 18. iba pre seba a nikdy minenaoadlo tamrobit diskotéku alebo nejakú party, lebo to bol byt mojich rodičov, boli v ňom starožitnosti, keby niekto niečo zničil, naši by to nepredychali a ja už vôbec. A to mi určitý znak aj navrhovali a bola som za divnú, ze nechcem robiť party. Moja odpoved vždy bola - chceš party, urob si vo svojom. Pamatam len, keď som sla na chatu, tam sa poniektorí opitý správali ako zver a “zo srandy” ničili veci hlava-nehlava. Bohužiaľ v každej partii sa nájde pár takychjedincov, ktorým ožratým príde vtipne demolovať všetko okolo seba. Vaša dcera by potrebovala mať trochu väčšiu úctu a hlavne ku veciam, ktoré nie sú jej.
A to, ze ma každý mesiac iného… Sorry, ale ja by som sa asi ako matka hanbila a pohovorila s dcérou. Že či túži mat po celom meste povesť ľahkej devy, ktorú už malo polovicu mesta.

0silvia0
29. mar 2022

@elie09 mne sa tato tema nezda realna, takze sa rozohnovat nejdem.

david2020
29. mar 2022

Taká výchovná nikdy neuškodí. Ja keď som sa niekdy v puberte nevedel zmestiť do kože,mal som veľké ústa,či porobil sprostosti,tak mi tiež buď Mama alebo Otec dali facku a bolo všetko ok. Každý jeden z nás už dostal po hube od rodičov a sme tu. Samozrejme nie som za to aby sa deti mlátili hlava nehlava,ale rozumiete mi ako som to myslel.

dominikak4
29. mar 2022

Dcéra má šťastie, že môže ešte v 26 bývať u rodičov. Mne povedala mama v 19, že už som dospelá a mám sa postaviť na vlastné nohy, t.j. v preklade vypadnúť z domu. Mala som krátko po strednej....Bolo to tvrdé, ale čo som mala robiť, našla som si prácu v hlavnom meste, ponúkali "slobodárku", popri práci som študovala externe, našetrila som si a prestúpila z externého na denné štúdium. Bývala som zas po intrákoch a brigádovala, aby som mala čo jesť. A niekedy bolo zle a ja som nemala ani čo jesť, ale školu som napriek tomu úspešne dokončila. Po štátniciach som zachraňovala so svojim vzdelaním svojich rodičov, ktorí ma v 19 vypoklonkovali z domu. Dnes mi vďačia za to, že majú kde bývať a za čo si kúpiť jesť. Dnes sa máme všetci dobre aj oni aj ja. Cítim síce dodnes trochu krivdu od mamy, že sa ku mne zachovala ako k cudzej, ale zase asi ma to postavilo na nohy a vyformovalo ma to postupne. Treba byť asi trochu tvrdší na dcéru, asi jej je moc dobre a neváži si nič, hlavne si neváži Vás ako rodičov. Ak si nebude vážiť "Mama hotel" tak jej treba ukázať dvere...Vám sa uľaví a ona zistí čo je život.

0silvia0
29. mar 2022

@david2020 nedostal kazdy jeden po hube, ja sa hlasim, ja som nedostala✌️

david2020
29. mar 2022

@0silvia0 asi som bol horšie dieťa ako ty 😀😀😀

0silvia0
29. mar 2022

@david2020 ja som bola velmi dobre a poslusne decko, to je pravda.

0silvia0
29. mar 2022

@dominikak4 aj ja citim krivdu aj za teba. Neviem si predstavit uz v 19tich vypoklonkovat z domu studovaniachtive decko😔

dominikak4
29. mar 2022

@0silvia0 mali už vtedy existenčné problémy a ja som bola nákladná položka pre nich....boli unavení zo života. Jedno dieťa ťažko postihnuté, tak aspoň to zdravé nech ide z domu. Tak som išla....

kittykat22
29. mar 2022

@elie09 a dnes si sa registrovala a prave taka fajna tema ... No jasne ... Doma diskoteka - vy urcite zatial pozerate telku v spajzi kedze viete kto tam trsal do rana, dcera spi s kym pride a vy ste o vsetkom informovani. Uplne uveritelne. Vsetko co tu pises.

0silvia0
29. mar 2022

@dominikak4 chapem, ale aspon polozka byvanie ti mohla odpadnut, ostatne by si si brigadami zabezpecila. Urcite ta to posilnilo, aj ked by sa to dalo riesit menej radikalne. Ale zvladla si to, to je obdivuhodne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tykat
29. mar 2022

@elie09 …a co ona na to? Asi sa neofuci, nezbalí a neodstahuje z domu? Skoda.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anita6666
29. mar 2022

@dominikak4 toto keby mne matka povedala,tak by matka uz nebola,akurát tak maternica...a nech sa ďalej množia témy typu "mám mať bábätko tretie,štvrté, desiate?"

simca06022011
29. mar 2022

Ja som s tym stotoznena, ak si chce robit party, nech si zabezpeci vlastne byvanie. AK si chce vlacit chlapov domov, tiez... mojho otca by porazilo :D

acer11
29. mar 2022

03/22

elie09
autor
29. mar 2022

@kittykat22 aha, takze ked chcem prispiet, tak sa mam registrovat aspon rok dopredu, vsak? to ake je zmyslanie?

elie09
autor
29. mar 2022

@acer11 ty uz mozes prispievat..uz preslo akurat vela rokov

lavinis
29. mar 2022

@elie09 nie je to spravne, nech ti tu pisu, co chcu. Nasilie sa neda nicim ospravedlnit, len ak ide o sebaobranu.Dcera nech byva sama, ked chce zit podla vlastnych pravidiel.

aliaray1
29. mar 2022

@elie09 ja na tvojom mieste by som neriesila manzela, ale dceru.

Co vystraja je cez ciaru ale uplne, takyto prelietavy neusporiadany zivot v 26 a nehanbi sa pred vami a este je drza? Kde ju vidis o 5 rokov a kde vas s manzelom? Vy uz si zasluzite pohodku, pokoj a zacat sa venovat vztahu, ktory ste mali na zaciatku bez deti a nie toto.
Myslim si, ze dcere by pomohlo jej dat datum do kedy si ma najst podnajom a dovi.

halci
29. mar 2022

Pokial som byvala pod strechou mojich rodicov tak som si nemohla dovolit prespavat inde a uz vobec nie dake zurky doma. Boli prisni, ale teraz ked mam vlastne deti, tak ich vlastne chapem.

karhu
29. mar 2022

s fackou nie si stotoznena s dcerinou promiskuitou ano? co ked sa nakazi nejakou pohlavnou chorobou, neliecitelnou? dohovaranie podla vsetkeho nepomaha, tak manzel skusil doraznejsi sposob😕