Muž ublížil žene. Čo mu hrozí?

14. máj 2024

Dobrý deň čo hrozí muzovi, ktorý pred očami detí fyzicky ublížil zene a uz raz bol za takýto čin trestaný? Vtedy vyviazol s pokutou

minenkak
14. máj 2024

Čo majú s ty napadnutím spoločne oči detí

januska12323
14. máj 2024

Nahlásila to vôbec? A detí sa to netýka ak neublížil aj im.

markusrasford
14. máj 2024

Väzba

deti95060810
14. máj 2024

dva krát nakopať do zadku a raz do predku... 😈

stanulienkat
14. máj 2024

A co hrozi zene, ktora si s takymto debilom urobi deti, necha sa tyrat a este tomu vystavuje svoje deti?

minenkak
14. máj 2024

@stanulienkat presne a ešte dáva takéto blbé otázky a nerieši svoj život a život tých deciek

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peter0123
14. máj 2024

Čo z okolia poznám Max pokuta možno pri väčšej ujme na zdraví podmienka

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
14. máj 2024

A čo malé deti sú svedkovia,či máš aspoň pätnásťročné deti

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
14. máj 2024

No áno si na vine,mne keby toto muž spravil ,tak sa otočím a idem po kladivo a má rozmlatene kolená

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
14. máj 2024

Moja neboj ja viem ,čo to je dostať od chlapa a teda môžem ti povedať,že dostal rovnako a šiel

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkak
14. máj 2024

Ty si matka ,keď je chlap kokot tak to rieš,čo majú to tie malé deti za teba riešiť,moja matka mi tiež povedala ,že sa bála tak som sa jej opýtala ,že ako som sa asi ja cítila a zostala ticho

minenkak
14. máj 2024

A čo by ti ako spravil,zabil ťa,prosím ťa by sa vám že pôjde do basy,tento váš strach

minenkak
14. máj 2024

@minenkak bál,že pôjde do basy

minenkak
14. máj 2024

Môj muž ti odkazuje,že mu máš upiecť koláč a poďakovať,keď sa násilie nerieši násilím,treba sa nechať ďalej otlkat a hlavne ostať s ním

stanulienkat
14. máj 2024

@minenkak Podľa mňa by vzťah utužilo ďalšie dieťatko.😐

Autorka nechcem byť cynická, ale je 21. storočie, od agresora sa odchádza. Zeny sú samostatnejšie, emancipovanejšie a s blbcom si urobím jedno dieťa a keď vidím, že je zle s tým jedným dieťaťom, utekám preč. A nie že si urobím ešte ďalšie dieta.Tento chlap nebol žiadny džentlmen ani za slobodná. A takému chlapovi sa v našich podmienkach a s našimi zákonmi nestane absolútne nič. A čo robí terajšia vládna garnitúra so zákonmi, tak ešte možnom chlap dostane za to medailu.

mandzula
14. máj 2024

Zavisi od toho, ci jej sposobil zranenie vyzadujuce lekarske osetrenie vyzadujuce liecenie a PN do 7 alebo nad 7 dni. Ak do 7, ide o priestupok proti obcianskemu spolunazivaniu drobnym ublizenim na zdravi - vtedy mu hrozi vyvodenie administrativnopravnej zodpovednosti, cize pokuta, ak nad 7 dni, ide o trestny cin.

eva8
15. máj 2024

Velmi drzim palce, aby sa dotycna zena dokazala oslodit od toho muza fyzicky aj dusevne.

Potrebuje pomoc od niekoho, kto bude stat pri nej. Moze mat velky strach z nasilnika a nesmierne vycitky voci svojim detom. Deti v dospelosti nebudu vediet riesit konflikty, mozu mat uzkostne stavy a pod.

Zene treba pomoct sa odputat, kym u nej nenastane Stokholmsky syndrom - zavislost na nasilnikovi s tym, ze za vsetko moze ona, preto je bita.

Ublizenie na zdravi ma byt zdokumentovane lekarom. Ochrana pred agresorom je zrusenie trvaleho/prechodneho pobytu v mieste, kde byvaju spolu, zakaz priblizenia.

Neviem, co mu hrozi. Moze sa poinformovat aj priamo na policajnej stanici. Mne povedali, ze ho mozu zaistit na 48 hodin a potom pustit. Ak sa bojis, podat ziadost o zakaz priblizenia.
Treba podat trestne oznamenie. A je psychopat a nasilnik, tebe a detom potom hrozi psychicke deptanie. Teba cez deti.

Nech to ta zena netaji a najde si oporu, ktorej sa zdoveri. Moze sa opytat aj priamo policajtov, vysvetlia. Nemusi yam ist sama, nech sa nehanbi

eva8
15. máj 2024

Neviem, co si pisala. Ale podla komentarov napisem o sebe.

U nas sa vsetko zvrtlo po svadbe, ked som sa stala jeho majetkom. Pre pokoj v rodine som sa mu zacala vo vsetkom prispisobovat, ale ten klud nikdy nenastal. A potom som sa dostala do toho kruhu, za vsetko som obvinovala seba. Nikdy som nechapala zeny vo filmoch, ktore ostavali z nasilnikom. Odrazu som sa stala tou postavou z filmu ... Doteraz si neodpustim to, co museli prezivat moje deti. Najhorsie je, ze som ich aj ja zbila, co nikdy predtym nebolo, vstci ma obdivovali pre moju nesmiernu trpezlivost a vecny usmev, klud. Stala sa po manzelstve zo mna troska. Fyzicka a psychicka a doplacali na to deti.

Poznam rodinu, kde muz v mladosti pod vplyvom alkaholu bol agresivny. Dostal druhu sancu a uz sa to neopakovalo. Ale tento, o kom pises, uz raz niekomu ublizil, ako si pisala, preto to ta zena musi riesit. Pomoz jej. Mozno sa bude vsemozne branit, ktora matka chce mat z otca deti zlocinca? Trestne oznamenie som stiahla, nastastie byt bol moj, tak ho brat poslal prec, podala som ziadost o rozvod, dolozila spravy od lekara. Trestne oznamenie som nepodala.

Ak si tou zenou ty, nehanbi sa najst pomoc, netaj situaciu u vas doma. Nemusis to hovorit kde- komu, skus niekomu, komu doverujes. Mne svagrina este po roku povedala, ze moj brat sa velmi trapil kvoli mne. On o nicom nevedel, sama som sa odizolovala od rodiny, az jeden nahodny telefonat ma zachranil, poculi ako ex ku mne hovori (to som myslela, ze je ex kludny), tak zavolali bratovi, on prisiel a uz to bolo... Aj po bitke... Velmi som sa hanbila, tajila som to a najviac trpeli deti. Nech ta zena nie je ako ja. Ak si to ty, ochran svoje deti