Muž to prehnal s alkoholom a vynadal mi

17. jún 2021

Ahojte.
muž včera to prehnal s alkohol teda pomiesal a vtedy mu stačí jediná blbá poznámka a je oheň na streche.
V skratke pohádali sme sa na Tom že jeho bratranec zo srandy (pre neho) povedal že ktovie či je syn manželov. Manžel začal mať poznámky že on to vedel. Na to sa ma spýtal že no čo koho je malý. Na to som mu povedala že poštárov keďže jeho bratranec toto stále rieši stále keď k nám príde a už ma opúšťa trpezlivosť. Viem že som to nemala povedať keďže ako som to povedala šla som malého uložiť spať nabehol do izby že syn je veľky na to aby som ho ukladala spať (malý má 4) a v skratke chcel sex. Som na neho nahnevaná neskutočne samozrejme.
Neviem či chcem radu skôr asi som potrebovala sa vykecať 😐😐😐

1aduliatko1
17. jún 2021

alkohol je fakt metla ľudstva..čo sa bratranec stará? čo on je pri tebe , keď s niekým spíš?...by som mu povedala, nech ma prestane urážať a rozprávať sprostosti...a muž je blb, keď dá na takéto reči..pokiaľ si ho teda niekedy nepodviedla, že by mohol mať podozrenie 😀 mužom niekedy pekne hrabe...ešte že moje deti sú mužove kópie 😀

hruska91
17. jún 2021

Nikdy mi neprisli smiesne, vtipne take debilne poznamky ako ma tvoj/jeho bratranec. Dost prizemny, krcmovy "humor"... ma bratranec deti? ci jeho tiez "niesu jeho" , ked si vypije? :D A muz by nemal pit tak ze sa opije...aka je k tomu prilezitost? Streda? Ci?

lenkakravcova
17. jún 2021

Manželovi by som vysvetlila, že keď pije tak nech aspoň nemieša keď to na neho má taký vplyv. Ja som rada, že môj nevypije nič, aspoň takéto zmeny nálad nemusím riešiť.
Bratrancovi by som vysvetlila nech netrepe sprostosti, alebo nech si to potom s mužom rieši on.
A muž - ten ked ma pochybnosti, nech si dá urobiť DNA test. Ak nechce, tak nech s tým neotravuje. 😀

pribinak
17. jún 2021

Bratranca by sim v tom momente vyrazila z domu a v živote by do môjho domu nevkročil !!!!! Je trápny a primitívny ale tak až to v riti pichá !!!!

A muž by dostal vynadane tiež. Ak ti neverí, nech sa zbalí a vypadne tiež
Ak nie, tak nech posle bratranca do čerta!
A nech nepije, keď to nevie

Tieto akože vtipne poznámky už narobili toľko zlá

marse
17. jún 2021

určite to neriešiť ked je opitý... vtedy chlap nemá usudok...sadnut si ked bude triezvy, normalne mu povedať, že takéto reči sa ťa dotýkaju a ked ma voci tebe takéto pochybnosti , za prvé to naruša váš vzťah a doveru a ked má peniaze navše nech si nechá urobiť dna testy , ale nech sa nedivi potom tvojmu spravaniu....
na takéto srandy nie je zvedava žiadna žena, byť v tomto tvrdá a nekompromisná..
toto sa udialo aj u nás a len raz.. po takom cirkuse co som urobila sa ma bal pozdraviť 2 týzdne..aj muž aj svagor !!!
bratranca by som poslala kade lahsie...

drž sa, na vlastné dieťa takéto poznámky nepatria..

simca06022011
17. jún 2021

Mala si ho poslat za bratrancom... inak toto mi ani nepride ako nejaký veľký problém, sex by nemal, a po takýchto rečiach by som mu asi povedala, ze si radšej počkám na postara 😂 proste sú ludia co trepu keď si vypiju.
Ja na taketo sproste poznámky som vždy povedala, že bohužiaľ svoju dcéru nezaprie 😂 (určite je do ich rodiny všetkým) bratranca, ak to robí pravidelne, by som tiež určite uzemnila nejakými poznámkami, čo závidí?

nikyball
17. jún 2021

na toto by som nemala nervy, ani na muza a ani na bratranca.

loginexistuje
17. jún 2021

toto je uplne mimo si zober ze to bude pocut syn neriesila by som kym je ozraty ale vytriezvie tak by som bratrancovi zakazala vstup do nasej domacnosti a muzovi chodit s nim pit
musel by sa mi ospravedlnit a ocakavala by som aby ze sa to bude snazit napr vylet niekam a pod
urcite by mu to tak lahko nepreslo je to hnus

amelie2017
17. jún 2021

Bratranec by uz neprekrocil prah mojho domu. Ono asi kazda sme si takyto zartik vypoculi, ale opakovany zart nie je zart. A muz by dnes dostal taku hubovu, ze by ho uz ani nenapadlo pomysliet na to, ze syn nie je jeho. A ak si to mysli naozaj, nech sa prace.

robin30
17. jún 2021

Ty mas omnoho vaznejsi problem ako len chlast Tvojho muza.Ty mas doma cisteho debila.Normaony chlap by jednu bratrancovi uvalil,ze spini jeho manzelku.S takymto dementom by som nebola ani den.

unicornlady
17. jún 2021

Očividne bratranec má primitívne reči, ale tvoj muž ho mohol zraziť napr. poznámkou "jasné, že je môj, také krásne deti plodím len ja / mám kvalitný materiál...."

A verím, že keby ho takto poriadne uzemní, už viackrát by si to nedovoľoval.

777januska777
17. jún 2021

No ak to rieši bratranec stále a vkuse to hudie do tvojho muža, tak ja by som trvala na teste DNA a potom by aj muž pochopil, ze jeho bratranec je debil. Ono keď vám niekto vkuse hudie nejaké blbosti po čase sú tam pochybnosti aj keď si to človek nechce pripustiť.

unicornlady
17. jún 2021

Keď niekto stále trepe blbosti, treba ho riadne uzemniť (nie začať pochybovať)

sense
17. jún 2021

A si nahnevaná lebo chcel opitý sex alebo ze si myslí že syn nie je jeho

stanulienkat
17. jún 2021

Jedneho primitíva-manžela, by som upratala a druhého primitíva- bratranca, by som vyhodila z domu, nemal by ku mne prístup. Ešte raz by mi manžel povedal, že dieťa nie je jeho, uz by ma v živote nevidel a ani dieťa.

leskovael
17. jún 2021

Bratranca by som poslala do riti a mal by zákaz chodiť k nám, kým sa nemieni správať slušne! A už vôbec by som im nedovolila chlastať u nás.. Mužovi by som, vyčistila žalúdok či je skutočne taky debil, keď si dovolí takéto reči..a keď to mieni opakovať, alebo teda ak je to vždy keď si vypije, tak by som mu povedala že keď toto nezmení tak môže zostať bez dieťaťa aj bez ženy.. Ja som teda asi divná, ale takéto reči by som netolerovala,v prvom rade koli dieťaťu! veď to vnima a počuje ked je v jednom dome.. A bolo by mi úplne jedno či ma chlap vypité alebo nie, alkohol u mna nieje výhovorka žiadnych rečí ani činov..

amanta5
17. jún 2021

Tieto reči sú veľmi zvláštne podľa môjho názoru, ale chápem, že existujú ľudia, čo radi vyrývajú (bratranec). Či už preto, že sú sami tak nespokojní so svojím životom, tak potrebujú urobiť problém niekde inde, alebo...
Na druhej strane my nevieme, aký máte vy vzťah. Či náhodou v minulosti tam nebol nejaký dôvod na narušenie dôvery. Možno je tvoj muž veľmi žiarlivý? Ktovie. Narážam na to, čo si uviedla: "Manžel začal mať poznámky že on to vedel."
V každom prípade, ak si si istá, že je malý tvojho muža, navrhujem nechajte urobiť DNA testy. Tým bude všetko raz a navždy vyjasnené. Chápem, že to môže byť pre teba ponižujúce, ale ak tvoj muž v hlave pochybuje, tak je to dobrá cesta raz a navždy odstrániť všetky pochybnosti, ktoré vážne narušujú vzťah. Kľudne si daj podmienku, že v tom prípade muž prestane piť alkohol, alebo že tvoj bratranec už k vám nepríde, alebo čo uznáš za vhodné a myslíš, že by pomohlo vášmu vzťahu 🙂

bubinko1506
17. jún 2021

Mojmu to zahlasila svokra, ci su deti vobec jeho. Neskutocne ma to urazilo (malych mame po ivf a svokra to vie) a muzovi som razne vysvetlila, ze ked budem pocut este jednu podobnu poznamku jeho mamicky, pojde na testy DNA. Kludne aj nasilu, sudnym prikazom ho tam donutim ist. A ked sa preukaze, ze deti su jeho, tak jeho mamicka tie testy zaplati a ospravedlni sa mi. Poslala som mu objednavaci formular na testy, prilozila cennik a odvtedy je ticho.

amelie2017
17. jún 2021

@bubinko1506 uff, tak to ozaj mila svokra.
Inak nam sa tiez niekedy stane, ze si niekto urobi srandu, ale v tom zmysle, ze take pekne dieta nemoze byt jeho, cize je to ozaj zart. To neriesim. Navyse moj moze byt pokojny, s oboma detmi sme museli ist na genetiku, takze on ma istotu 😀

bubinko1506
17. jún 2021

@amelie2017 my sme boli tiez na genetike, este v procese ivf, pred vkladom, takze deti su urcite jeho😉. Ale taketo zartiky naozaj nemam rada, najma ked sa to spytala na oslave 2. narodenin deti pred celou rodinou. Muz vie, ze by som to naozaj urobila a dala by som to na sud, tak radsej dohovoril mamicke

marcela64
17. jún 2021

Nooo tak taká svokra, tomusí byť teda zážitok. Vtedy sa podľa mňa naplno ukáže čo si svokra o neveste myslí. No aj tak nechápem, ako to vôbec môžu podaktoré vypustiť z úst

habibim
17. jún 2021

Keď budeš vidieť, že manžel do seba nalieva, maj mobil pripravený v ruke... Ak dôjde k takému niečomu primitívnemu ako teraz, neozyvaj sa k nemu, len si ho nahraj na mobil , aby ta nevidel... Na druhý deň keď vytriezvie tak mu pri kávičke ukáž video... A keď ani vtedy nebude mať kúsok hanby v sebe, tak jednoducho mu daj ultimátum, že ťa už neuvidí, ani malého alebo nech ide na DNA testy ako tu bolo spomenuté... A toho bratranca do domu viac nepustaj, načo? Máš aspoň nejakú pomoc od neho, okrem toho, že ti bura manželstvo?

kkovacovak
17. jún 2021

S opitým sa netreba vôbec vybavovať. Odpovedať neutrálne, ísť spať, zavrieť sa v izbe. Na druhý deň by som mu to vytmavila až by plakal. Rovnako aj bratrancovi. Na toto som háklivá a treba si spraviť poriadky ak muž takto reaguje.

elizabet173
17. jún 2021

@bubinko1506 tvoja svokra je hotovy poklad. Len kopat a kopat...

martinkatinka
17. jún 2021

Ja mam pocit, ze ide stale o ten isty problem a pribeh.....

autor
17. jún 2021

@martinkatinka nieco som tu uz citala ale tam bola zena tehotna co ja nie som. Tak asi je nas viac.

majka1231990
17. jún 2021

Ja som pri poslednej podobnej poznamke schytila synov a povedala mužovi,že nemocnicu máme za rohom,tak nech sa páči na DNA testy,keď mi neverí,testy neviem ovplyvniť.. a keď mu vyjde,že sú deti jeho,tak nech si dám na čelo vytetovať,aký je debil,lebo verí sprostostiam… podotykam,že chlapci sú jeho verné kopie!

autor
17. jún 2021

@1aduliatko1 malý je tiež ako kópia. Stále vravím že je to ako v PC CTRL+C a CTRL+V ... je ako cez kopírku
@hruska91 áno má dieťa jedno.

Bratranec je idiot neraz sme sa pochytili.

autor
17. jún 2021

Ked vstal hladala som nieco na internete malej na narodeniny tak sa ma spytal ze co robim tak vravim ze objednavam ho na testy DNA aj maleho. Tak ze na co.
@amanta5 s jeho bratrancom sme "na noze" od zaciatku. Nesadli sme si.

cacianka
18. jún 2021

Jedna vec je žart, aj ked trochu blby ale ok stava sa a niektori sme nastaveni aj na satiru, cierny humor a iróniu. Ale nieco je uz fakt cez.
Ak toto zazivas a blbe reci pocuvas od bratranca, tak by som urobila riadny bengal. Taky aby ich to nasralo na ich slabom mieste a veeeeelmi dlho spominali. Muz by videl papiere tlaciva na rozne firmy a cenniky testov DNA, navrh na rozvod pre stratu dovery (aj keby nepodas) a bratranec by mal kotol pucungu pred nastupenou jednotkou a opakovane by to schytaval, za kazdu blbu vetu. A zakaz vstupu