Ani neviem prečo píšem možno zo zúfalstva.... mužovi som kúpila zlatý prívesok, písmenko nemál ho ani hodinu a stratil ho prehľadali sme všetko a nikde ho nieje, úplne sme sklamaný tak sa naň tešil. 😔
A ja že covid pozitívny výsledok.choroba.nedajboze úmrtie v rodine.....to nájdete skôr či neskôr ak len doma sedíte.
Ale no tak, to nemyslis vazne, ze pokazene Vianoce pre taku hlupost. Alebo ze by to bola tema na rozprudenie debaty? To asi skor, nepises, ci bol niekde vonku, ci ho mal na retiazke...a keby sa j nenaslo nikdy, nie je to koniec sveta, kupis druhe, nie je to zase taka prevratna cena. Chapem, ze to mrzi, ale zalozit kvoli tomu temu a dat jej nazov aky si dala....Poznam pani, ktora je a dietatom na onkologii, nepustili ich domov, stav dietata to nedovoluje. Otec s druhym dietatom je doma. Asi by s tebou radi menili
No hotova tragedia 🙄
Ano nic ine neeexistuje len kovid 🙂 preto niekto nema pravo byt z niecoho ineho ako kovid smutny ci sklamany, a vas by urcite nesklamalo keby vasa polovicka hodinu po obdarovani stratila darcek, az sa cudujem ake nadzeny tu su
Toto vážne? Nerada píšem negatívne,ale mať Vaše problémy. Nič hrozne sa nestalo niekde doma ho máte a určite sa skôr či neskôr nájde.
Ty nemáš skutočné problémy a ešte si nezažila, čo je to bolesť.....fakt prkotina, ktorá si nezaslúži zmienku....Hrozné, ako sú ľudia upnutí na materiálne veci :(.
@viestta pre teba to nie su pokazene vianoce, pre nu ano, co je na tom? Preco treba druhych ludi presviedcat o svojej pravde?
@matqa411211 nemyslim si, ze by niekoho presviedcala, je nas tu viac, co si myslime, ze jeden privesok za necelu stovku nie je takou tragediou, aby niekto napisal, ze ma preto pokazene Vianoce. Ano je to neprijemne, ale mat pokazene preto Vianoce?
Kebyze som chlap a dostanem nejaky privesok pismenko, tak ho tiez radsej stratim. Si si ista, ze sa tesil?
@amelie2017 😂 au.....
Chapem, ze mozes byt nastvana, pokazenymi vianocami by som to vsak nenazvala, stavaju sa ovela, ovela horsie veci. Divali ste sa napr. ci nezapadol medzi epeda v gauci? To je take super miestecko🙂 Hlavne klud, ak to bolo len doma, tak sa to uplne stratit nemohlo.
tak je to určite škoda - stálo to e, ale dejú sa aj horšie veci... možno ešte nájdete....
Manzel mi lezi od 21.12. v hostovskej izbe, deti k nemu nemozu od nemoze k detom, nemali sme normalnu stedrovecernu veceru, klasicky prijemny vecer v kruhu najblozsich pri stromceku, nevideli sme mamy, otcov, babky, dedkov. Sme zatvoreny v karantene, najuzsia rodina rozkuskovana po dome v roznych izbach. Mesiac som sa nahanala upratovala, piekla, varila a vianoce sme v podstate nemali. Mohlo byt upratane, napecene, navarene, pod stromcekom kopec darcekov, ale nic mi to nenahradi cas straveny s rodinou pocas vianocnych sviatkov. Napriek tomu sa tesim ze je doma, ze koronu preziva ako tak dobre. Ze nie je v nemocnici napichuty na pristrojoch. Zdravie je to uplne najdolezitejsie.
@amelie2017 nie kazdy je nevdacny, moj tiez dostal pismenko a paci sa mu a nestratil ho
No to mi je problem🤦♀️😄
Keby len Vianoce celý život sa vám práve pokazil. Je to nezvratné.
Vies co su pokazene ,smutne Vianoce?Ked ti umiera mama ty vies,ze su jej posledne a nemozes s nou lebo tvoj autisticky syn po tom ako ju videl schudnutu a celu zltu dostal z toho soku pasovy opar a ty k nej jednoducho nesmies.Moje Vianoce 2018.Ludom zalezi len na veciach ktore kupia za €...
dajte detom hladat za cielovu odmenu a povysavajte az ked sa najde 🙂
@miriam2908 drzim palce, nech ste cim skor ako rodina pokope, urobite si pekny vecer aj ked 28.
Ženy, chápem že toto niesu pokazené Vianoce ale iný názov mi nenapadlo tak prepáčte. Prehľadali sme všetko,bol aj vonku a není ho.
Ved ak muz s tym priveskom nebol vonku, tak niekde dnu proste musi byt, pozriet poriadne gauc, oblecenie co mal na sebe. Raz som tak hladala taku mini nausnicu, bola spadnuta za listou, co sa dava medzi stenu a podlahu 😄😄😄😄😄
no niekde určite musí byť, nemohli ste ho vyhodiť s baliacim papierom, mne sa tak raz stalo?, nieje to koniec sveta, ale verím, že to vie človeka rozladiť, ale pokým sme zdravý dá sa to predýchať
Tak to nechajte tak a už nehľadajte. Možno náhodné ho neskôr nájdete. Venujte sa už sebe a prívesok mu môžeš opäť kúpiť, keď bude mať narodeniny. Sú oveľa horšie veci v živote.
Tiez neviem,preco to sem pises. Nam vcera umrel clen rodiny,to je tragedia a nie strateny privesok,ktory sa urcite najde,ak mu teda nespadol do wc misy pri vykonavani potreby
@amelie2017 chcel som pridať svoj mužský pohľad na túto stratu a kúsok konspirovat. Ale uz si ma predbehla. Tej mojej to našťastie este nikdy nenapadlo kúpiť a verím ze uz ani nenapadne.
@matqa411211 ona je strcena vsade reaguje na kazde forum, ani sa necudujem ze ju tu volaju mudra viestta