Muž spomína svoju ex

14. aug 2022

Je podľa vás normálne,že muž spomína svoju ex aj po x spoločných rokoch s novou partnerkou?Je jedno či ju spomína v zlom Alebo dobrom,podla mňa to normálne nieje a stále k nej niečo cíti keď ju spomína.. Aký máte na to názor? ďakujem

maris5
14. aug 2022

Nie je to normalne, neviem ci predstavit, ze by sme do vztahu vytahovali byvalych partnerov. Zjavne to nema v sebe ukoncene.

bennn
14. aug 2022

Nevidím v tom problém, sú to spomienky. Nie, že by mi to bolo príjemné a že by to bolo žiadúce, ale skôr si potom treba spájať súvislosti, či vám to funguje a či teda nie ste spolu len tak akože a nemyslí na to že sa vráti za ex lebo je single :D ...

Lebo ak nie, tak by som to neriešil nejak. Človek si pamätá väčšinou to dobré po dlhšom čase. Je to intenzívnejší vnem.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
14. aug 2022

nevidim na tom nic cudne, ked sa napr. bavime, ze kto kde bol na dovolenke a spomeniem, ze s ex som uz bola vymyslim si v Taliansku a uz sa mi tam nechce, lebo sa mi tam nepacilo alebo za me kedysi on prehovoril spravit si vodicak, hoc som zly sofer alebo ze som stretla jeho maminu 🤷‍♀️ nespominam ho pri hadkach alebo vaznych debatach a pod. v style, ze ex by toto nespravil/spravil, ex bol taky alebo hentaky - skor proste medzi recou, ked riesime nejaku temu...

mne skor pride nie uplne v poriadku vnimat ako problem, ze niekto spomenie ex v trivialnom kontexte - so svojim ex som bola 7-8 rokov a predstavuje to znacnu cast mojho dospeleho zivota, je podla mna uplne normalne, ze ho obcas spomeniem v situaciach ake som pre ilustraciu popisala, to, ze mam teraz manzela a zijem svoj zivot predsa neznamena, ze moja minulost neexistuje a k nej predsa patri aj moj byvaly partner a nic neuctive na tom nie je, ze ho obcas spomeniem a partner svoje ex (resp. znamosti) tiez

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lauriik
14. aug 2022

Podla toho ako casto. Ja tiez obcas spomenem mojho ex. Aj moj muz byvalu frajerku ked sa bavime nieco o minulosti. Nie, ze by sme ich spominali na dennej bazy ale ked napriklad hovorim, ze bola som tam a tam na dovolenke tak poviem, ze s byvalim. Nebudem sa tvarit, ze sama 😁

zuzana9393
14. aug 2022

Tiez si myslim, ze je to uplne normalne. Netreba to samozrejme vytahovat pri hadkach, alebo porovnavat s terajsou, alebo na nu/neho neustale nadavat. Ak sa spomenie v neutralnej rovine, co je na tom? Moj muz mal frajerku len jednu ak to uz je 10 rokov dozadu. A obcas ju spomenie. Nemyslim, ze by to nemal spracovane

alienkami
14. aug 2024

Závisí od kontextu. Pokiaľ to nie je štýlom: "Že som sa ja nevydala za Pištu Hufnágela!", tak za určitých okolností sa to dá akceptovať.