Muž skoro za všetko kričí

13. jan 2023

Nič nevie povedať normálnym hlasom keď sa niečo udeje čo sa mu nepáči , napr dnes som umývala mikrovlnku a spustil na mňa úplný krik , že teraz bude pipat a on to nevie vypnúť a že teraz bude počúvať ten zvuk . Btw. Našla som si to na internete a vypla som to. A už stichol. Ale proste to takto reagujú aj vaši chlapi ?

cyberk
13. jan 2023

nereaguje, vsak normalne mu povedz nech nehuci a zamysli sa akym tonom nieco hovori

autor
13. jan 2023

@cyberk keď mu poviem nech nekričí povie milión dôvodov prečo kričí.

deti95060810
13. jan 2023

nie, okamžite ho brzdím....
nedaj tomu volný priebeh a hlavne nečakaj že prestane sám od seba. Neprestane. Jedine ak by si mu dávala do čaju Neurol...

elanor
13. jan 2023

nastav mu zrkadlo. Cokolvek mu budes chciet povedat, zarev mu rovno do ucha. A nakoniec pridaj - no co? ako sa ti to paci, ked sa chovam tak ako ty, a revem po tebe jak po besnom psovi, jak ty reves po mne, za kazdu blbost? Je to prijemne? Nie? Tak sa laskavo uvedom, ze sa chovas jak hulvat.

autor
13. jan 2023

@deti95060810 nedá sa ho zastaviť, proste poviem mu že nekrič a on ešte viac . Napr dnes na tu blbu mikrovlnku že a on teraz počuje ten zvuk , a že keď to neopravym môžem volať elektrikára . A proste kričí pri Tom

deti95060810
13. jan 2023

však zvrieskni aj ty, nech vie koľká bije... 😉

autor
13. jan 2023

@deti95060810 jasné aj ja na neho zakricim ale už som Rezignovala už proste nevládzem...

januska12323
13. jan 2023

Pokračovala by som v činnosti akoby tam ani nebol alebo všetko nechala tak a odišla z izby. Nech si vrieska na mikrovlnku.

balaskovae
13. jan 2023

tak toto podla mna normalne jednoznacne nie je, mal by sa zamysliet. vsak tak teda kric aj ty po nom a uvidime, ci sa mu to bude pozdavat alebo nie :D potom si dvakrat rozmysli mozno akym tonom sa s tebou bude bavit :D

babatkoo
13. jan 2023

Ja mam doma to iste... nervozne, netrpezlive (hned okamzite vsetko), uhundrane, stvorenie. Nezmenilo ho ani prekonanie rakoviny, narodenie deti, nic. Je taka povaha. Ked hucim ja tak mi dava lekcie preco nekricat, ked huci on tak lebo ,,inak za tu neda,,. Tazko zit s takym jedincom

autor
13. jan 2023

@babatkoo on kričí za mikrovlnku a potom zrazu ja sa od rána hrám s deťmi kým ty upratujes , a milión výčitiek . Aký on je úžasný chlap

mimikarol
13. jan 2023

Nie. Ja nenávidím keď po mne niekto kričí. Nenávidím to odkedy si pamätám. My sme s mužom spolu 14 rokov a fakt si nepamätám že by po mne robil krik

enya00
13. jan 2023

kupila by som si megafon-a to naozaj a to by potom videl….boze,co tu citam v poslednej dobe,tak az nechapem co niektore zeny nuti k tomu, mat pri sebe takychto chlapov?

beatta7
13. jan 2023

opatovala by som mu to, nastavila zrkadlo, nech sa zbada ake to je :/

autor
13. jan 2023

@enya00 môj muž robí všetko , chodí do práce , upratuje , stará sa o deti . Dokonalý chlap . Ale jeho chyba že kričí . Takže prosím nesud .

vroni
13. jan 2023

Neznesiem, aby po mne niekto bliakal. Uplne fuk, kto. Vtedy sa menim na Voldemorda a som schopna cohokolvek. Moj muz vrieska rad a dokladne. Na mna sa opovazil hucat presne raz. Schytal davku studenej vody rovno do ksichtu s mojim odporucenim, ze ma zmenit psychiatra alebo pytat silnejsie lieky, lebo ked na mna este raz zreve, ovalim ho liatinovou panvicou po plesine. (Samozrejme, ze nema psychiatra a ziadne lieky neberie). Terapia sokom pomohla. Doma nehuci. Ani po mne ani po detoch. Co je pri pubertacke a narocnom dietati dost vykon. Ale ja fakt vrieskanie bytostne neznasam.

enya00
13. jan 2023

no,ja by som to nezniesla,mohol by byt neviem ako ,,dokonaly” ak si s nim inak spokojna,skus ozaj ten megafon,mozno terapia sokom zaberie 😂

portret7
13. jan 2023

@vroni 🤣🤣🤣👏👏👏

ar3m1s
13. jan 2023

Znie to akoby bol cholerik. Ak budes nanho kricat ty bude to podl mna len horsie a nic si neuvedomi... ja by som to radsej riesila s nejakym doktorom. Rovnaky pripad som zazila u mojej znamej a tiez manzel stale po nej vrieskal a vsetko co spravila bolo zle. Ale riesili to cez doktora.
Ps: Nakoniec ho zacala podvadzat a skoro mu zobrala deti vtedy sa spamatal a su spolu dodnes :D... co urcite neodporucam myslela som to skor ako "vtipnu" historku. Ale niekedy je potrebne chlapov poriadne zahnat do kuta

jennky13
13. jan 2023

autorke- treba postavit hranice. Dopredu mu povedz, ze nemas rada ked po tebe krici. Je v jeho moci nekricat a rozpravat sa kludne a slusne. Vezmi si taky priklad. Po tebe jaci, ale niekto mu zavola a on celkom milym a prijemnym hlasom odpoveda.
Ked sa nebude ovladat a zacne po tebe kricat, skoncis pracu, ktoru robis a odides z miestnosti, kde krici. Ked sa bude chciet o tom porozpravat slusne, si ochotna a pripravena viest dialog.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ckocka
13. jan 2023

Ak ho nedokážeš prerevať tak v ten moment kedy začne s krikom so všetkým skončiť a opustiť miestnosť/dom. A dosledne to dodržiavať.

laska86
13. jan 2023

Otvor mu trubu a nech krici kolko chce..booze by som mu zalepila papulu..ale poznam aj moj zacne obcas hucat jak psycho ze nemam ho srat..cize ked poviem pravdu tak ho serem..chore obcas..co uz..