Ahojte. Chcela by som poznať váš názor a čo by ste robili keby prídete na to, že váš muž si píše so svojou kolegyňou o tom ako bola u doktora a musela byť holá a on jej odpíže že mu závidí a nech chodí aj do práce iba v podprsenke. Nikde žiadne srdiečka len haha - hihi. Keď som ho s tým konfrontovala, povedal, že to bola sranda, že spolu nič nemajú. Veď aj ona má dlhodobý vzťah. Keď som mu povedala že tie správy chcem vidieť keď to teda nič nieje, povedal, že ich vymazal. Celý deň sa so mnou nerozpráva, dokonca je odutý na mňa. Príde mi, že mu na tom vôbec nezáleží. Ale áno, prišiel že čo sa ho chcem opýtať a že on k tomu nemá čo viac dodať. Na upresnenie, máme 5 mesačné dieťa
@konvalinka146 keby to bolo take nevinne, správy si nevymaže.
Vždy keď čítam o takomto probléme, tak ten chlap vždy zatĺka, zatĺka a zatĺka. Keby je naozaj normálny a záleží mu na vašom vzťahu, tak by takú vec v prvom rade vôbec neurobil a keď už, tak by mohol byť čo k čomu, postaviť sa a priznať si, že je to idiot a urobil chybu.
@konvalinka146
Jednoznacne ta podvadza,neni očom.
@konvalinka146 Môj exmanžel si tak písal s bývalou kolegyňou rok po svadbe,skoro ma vykotilo,keď som tie správy videla..Nejako sme to ustáli,ale nikdy som mu už úplne neverila a čo sa stalo o 7 rokov neskôr? Opustil ma a nášho 2,5 ročného syna kvôli inej kolegyni..Dodnes ľutujem,že som sa s ním nerozviedla už ten rok po svadbe,mohla som svojmu dieťaťu dať lepšieho otca..
tvoj muz flirtuje s kolegynou. Nemusi s nou spat. Je dobre, ze si s tym prisla. Povedz mu, ze nechapes co sa uraza, ze ty si ta ktora by mala chodit oduta. Povedz mu, ze dufas, ze bude taky v pohode ked si ty zacnes pisat s kolegom o tom ako ho chces vidiet polonaheho 🙄 Zjavne ma tvoj muz casu ako maku tak vypisuje somariny. Mala by si ho doma zamestnat alebo mu dat dieta na krk a ist na kozmetiku, kavu a po nakupoch. Muz sa nudi a nevie co od dobroty.
@konvalinka146 Mám zlú skúsenosť, môj muž mal takú super kolegyňu tiež. Samozrejme on v Tom tiež nebol nevinne! Podviedol má snou
Niekedy take haha hihi je horsie ako srdiecka. Nemusi snou nic mat ale nemal by jej pisat take somariny a ona koza naco mu pise ze bola naha? Trapna chce flirtovat a Mozno aj viac . Niektorym ludom nevadi ze su zadani .
@konvalinka146 spravy mohol vymazat aj preto, ze v danej chvili to bolo vtipne, potom mu to prislo hlupe. Alebo mu na nich vobec nezalezalo. Lebo to bolo len o trochu sexualnejsom humore.
Nie vzdy to znamena, ze je do nej zalubeny, v hlave tuzi s nou randit, v noci sniva, ake ma telo a spravy maze, aby si jeho tajnu vasen k inej neodhalila.
bez vetra sa ani lístok nepohne...😉
manžela nakopať... dva krát do zadku a raz do predku...
@konvalinka146 ajaj 😬 dalsia nebezpecna kolegynka ☝🏼
Ahoj … žiaľ ako pisu baby … mne sa stalo to iste … píšem si s kolegyňou o robote … ok ukaz mi správy :správy zmazanie … jeden vecer som ho došla počkať a už je to pár rokov je s ňou v jej dome po exmanželovi a majú dve deti 🙂 takze tak . Mrzí má to ale na 99,8 percent majú spolu niečo
@kittykat22 nebude žiarliť, keby ona chcela vidieť polonahého kolegu. Ale žiarlil by, keby ju polonahú chcel vidieť kolega
@spadnutaslivka je to mozne. Ale podla toho ako sa sprava, ala kohut na smetisku, tak ma pocit, ze je pan Fantasticky a nie je nad neho. Toho roztrhne ked zisti, ze na planete nie je sam a o jeho zenu moze byt zaujem. Keby nemali to malinke dieta, tak by bol cas zbalit kufre. Nie pre tie spravy ale preto, ako sa zachoval potom ked ich nasla.
Neviem, no mne to ako sranda teda rozhodne nepríde a vôbec nie som a takéto laškovanie, či už je to chlap alebo žena, ak je s niekým vo vzťahu
@konvalinka146 nerozumiem nad cim uvazujes.Prode ti normalne zeby si ty inemu pisala ze si bola hola u doktora?
Proste jej nadbieha a ona jemu,neviem co by aom robila na tvojom mieste ale urcite by som nebola naivna a myslela si ze taketo sms su bezna komunikacia!
@fleur1111 presne