Ahojte.
Čo a mužom ktorý si vás názor vypočuje no nikdy vlastne neakceptuje? Proste mi len tak oznámil že vtedy a vtedy ideme na dovolenku aj napriek tomu ,že som mu to jasne prízvukovala že chcem byt doma v tom čase ale veľmi rada si nájdem čas inokedy no to už nepripadá do úvahy. Všetko sa riadi jeho prácou a voľnom ktoré ON má ja akokeby som ani nebola.
Nové spoločne koníčky vybral viac menej on, no oznámila som že viac má bavia iné aktivity ako napr tanec nato mi bolo povedané že jedine s ním . Že žiaden cudzí muž so mnou tancovať nebude.
Ja nechápem kde sú tie kompromisy 🙄 akokeby žena bola menejcenny tvor
No dobre, a pred svadbou ti to neprekazalo?
Tak bude to tak vždy ..a koľko to už trpis?
Autorka: Ved sa zacni rozhodovat sama za seba. To, ze niekto (ktokolvek) rozhodne za teba neznamena,ze ty to musis akceptovat. Nevyhovuje mi termin dovolenky? Porozpravam sa s nim o tom, ze teda mne by to vyhovovalo...(zadas viac terminov), ak sa nedohodnete, ide na dovolenku sam. Detto s konickami. Mozete mat nejaky spolocny, ak taky najdete, ak nie mate kazdy svoje. On robi iba to, co mu ty dovolis.
A preco si si takeho chlapa vzala? Neverim, ze pred svadbou ste fungovali inak.
Možno pred svadbou hral zlatého. Aj to sa stáva.
Urči si hranice. bude to asi boj kým mu docvakne, že nie je dôvod aby on rozhodoval a nie je dôležitejší než ty, ale posnaz sa,mozno sa zmení k lepšiemu a vaše manželstvo bude o niečo krajšie
Toto je zakonity manzel alebo nahodny muz s ktorym randis? Lebo ak manzel, tak isto boli nejake indicie aj pred svadbou, ze nie je ok. Ja by som mu len oznamila, ze mne dany termin nevyhovuje, vedel o tom vopred, takze na dovolenku ide bez teba a tancovat chod tiez bez neho. Ak nie je manzel, tak by som to rovno ukoncila.
A ty sa zariadis podla toho co povie? Potom to on chape, ze je to v poriadku. Na dovolenku by som mu oznamila, ze bud sam alebo nech zrusi, na tanec sla sama s dovetkom nech sa prida, ako co riesis? Ked tancujes ako piska…
Pre porovnanie môj muž akceptuje aj to keď poviem že sa bojím ísť zamknúť dom 🤣🤣🤣 máme 3 podlažný rodinný dom my žijeme úplne hore výšla som zo sprchy a pýta sa ma je zamknuté ? A ja že nie a že tam nejdem lebo sa bojim a je tam zima tak normálne išiel sám a ešte sa zasmial že príde bubák má vziať 🤣🤣🤣🤣🤣
@danieli iba partner, ide o to že mi tie dovolenky odprezentuje že na seba nemáme čas ,a že vtedy sa mi môže plne venovať a pod …. A už ma to nebaví..
Na koníčky som sa vybodla lebo vždy robí fantrasmagórie že tam budú cudzí muži a neviem čo ,že sa mu nepáči ue sa ma budú chytať a podobne
ak to nie je manžel a už teraz mu toto dovolíš, tak chyba je v tebe. O ňom nejdem písať, neviem co je zač.
To je veľmi zle keď o sebe necháš druhých rozhodovať. A zee on hneď príde s tým, že spolu nie ste a vtedy sa ti bude môcť plne venovať. Veľmi chytré. Normálne mu povedz, že máš pocit ze takymi recami tebou manipuluje ci už schválne alebo nevedome, ale ze to takto ďalej nejde. A neviem co ešte. Teda ja by som si pokojne takto povedala svoj pohľad na vec a pozerala že čo spraví, či si uzná chybu a ci to ma pre mňa ešte zmysel za takých podmienok
Je to cisty manipulator... od neho by som utekalaaaa...
autorka - čiže ten tanec, to je jediný problém? či kde inde ťa môžu ešte nejakí muži chytať?
Zas baby autorka dost nejasne veci pise, to co pise by si zasluzilo doplnit, lebo mozete tu manzelovi aj dost krivdit. Napriklad ak on ma voľno v práci, len v určitom čase, tak si myslím, ze to nie je zlý argument a sama by som sa snažila prispôsobiť jeho voľnu, ak by to nebol problém v mojej práci alebo by som nemala ine vazne dôvody. Nie každý môže mať flexibilnu dovolenku a dá si kedy chce. A za ďalšie aké sú to tie tvoje koníčky? Ak manžel povedal, ze iba on s tebou môže tancovať na tanečnom, tak potom môžete predsa chodiť na ten koníček spolu nie? Ved si písala, že on vyberal spolocne koníčky a ze také co ta nebavia, tak toto majte ako spoločný koníček.
@zdenkastanka Keby len manipulator, ale aj ziarlivy magor.
To co je za blba? Tak ked mu vyhovuje len jeden termin a tebe nie, tak by som ostala doma, bohuzial. A preco robis aktivity, co ta nebavia? To sa nezhodnete na ziadnej, co by vas bavili oboch? Okrem toho je uplne normalne, ze ludia sa venuju aj individualnym konickom bez partnera.
@petedea to tiez.
V tomto vztahu ty si ten “menejcenny tvor”. Ver tomu, ze nie je kazdy chlap takyto a tym, ze s nim ostavas mu vlastne davas najavo, ze jeho spravnie je OK 🤷🏼♀️ bude sa to iba stupnovat, za chvilu bude rozhodovat este aj o tom, kde si mas dat kavu alebo kupit oblecenie 🙈