Muž si ma neváži

2. jún 2023

Sme manželia 9 rokov .Ja som na rodičovskej už skoro 5 rokov mám deti 2 a 5 ročné. Problém je že, v tomto manželstve má pocit že on je pán vsetkeho a môže o všetkom rozhodovať . A stále mi povie že nič mu neponaham finančne , chodím do práce 2 krát do týždňa plus mám brigádu 1 x do týždňa. rodičovsky príspevok mu dávam na chod domácnosti skoro celý ostane mi 100 eur cca . Keď idem z práce vždy kúpim maly nákup za 15 eur niekedy menej niekedy viac . Deťom kupujem vždy niečo male , alebo nákup v dmke. Alebo do pekarne. A teda je to taký môj výlev . Či ostať s takým clovekom čo si nič neváži a nič nevidí ..

glorikarebeka
2. jún 2023

Bože načo muži robia ženám deti keď vyčítajú peniaze
Je to chuj...on si absolútne nevie predstaviť,že ty si v práci 24 hodín
Nechala by som ho doma s deťmi 2 dni keď je taký pán

vamajka
2. jún 2023

Chod do prace on na matersku a zacni mu strpcovat zivot teraz ty

autor
2. jún 2023

On stále povie že ja si hladkam peniaze a on musí míňať

zuzike123
2. jún 2023

Co tak spolocna kasa bez vyclenovania kto kolko prispel a kto kolko minul?
Kym si doma, staras sa o jeho deti, kolko by ho vysla sukromna skolka ci opatrovatelka? Je prirodzene, ze ked sa staras o deti 24/7 nemozes mat rovnaky prijem ako on. Chlapovi troska uteka realita...

viestta
2. jún 2023

Zeno, co on robi s tymi vasimi spolocnymi peniazmi?

dzulli1980
2. jún 2023

Ja keď toto čítam, fakt som vďačná za svojho muža, aj keď nie je ideál ... on trval na tom, aby som bola tri roky doma, chodil do roboty po víkendoch, aby privyrobil ... nič z materskej/rodičovského odo mňa nechcel ... však nech si to ten Tvoj s Tebou vymení, nech sa stará o deti 24/7, o domácnosť atď. ... by sa rýchlo spamätal.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. jún 2023

@elizabet173 nevidím do jeho peňazí alebo teda spoločných . Mame to tak zariadené ako si to on vymyslel.

marca12
2. jún 2023

Hladkas peniaze???? Moj ty boh,tak toto som este nepocula. Prepac,ale to je riadny chuj. Bran sa. Nechaj mu deti aspon na vikend,nech vie,co je to a ty chod niekam mimo domu. Len raz by mi toto povedal a to by videl,co by sa u nas dialo. A nechapem,preco mu davas rodicak? Ty sa mu uplne podriadujes a to je chyba. Tazko to uz napravat,ale musis sa mu postavit. Chod do prace a zozen opatrovatelku a potom uvidi,ci mu bolo lepsie,ked si bola doma.

nikaeli
2. jún 2023

ty dávaš jemu rodičák?
a netušíš, čo on robí s peniazmi?
a že on to vymyslel.. prečo také veci neriešite spolu?
neblázni.. toto nemôžeš myslieť vážne.. toto nie je normálne 😔 ak uvažuješ, že odídeš - máš kde? vieš sa zamestnať, aby si to finančne zvládla s 2 deťmi? alebo by si šla do striedavky? jedna vec je, že žiješ s blbcom, druhá vec je, či je odchod od neho to najlepšie riešenie.. inak fungujete ako? sú peniaze váš jediný problém?

autor
2. jún 2023

@marca12 on proste to minie na nákupy a veci do domácnosti . Kebyže to chcem naspäť tak by asi mi robil nejaké problémy . Tak som rezignovala a to čo zarobím stým fungujem .

aurinia
2. jún 2023

Ty ho najlepsie poznáš, vieš kde zasadiť ranu. Nájdi si nejaký velnes s kamosku. Daj mu deti a chod si oddýchnuť. S kľudom anglicana by som sa vrátila, ak by mal pindy, by som mu povedala, ze si pokažde pôjdem takto liečiť tie jeho urazky na svoju osobu. Ak by ti hrozil rozvodom, ty jemu pohroz striedavo u starostlivostou. Žiaľ, zober to ako výzvu, ak toho dospeláka neumravnis, budes mať peklo.

whatever1
2. jún 2023

Uvedomujes si ze ta ekonomicky tyra?

autor
2. jún 2023

@whatever1 no viem .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bluka2
2. jún 2023

Zamestnaj sa poriadne a pošli ho do pecka

autor
2. jún 2023

@elizabet173 venuje sa deťom , upratuje a je to dokonalý otec . Az na to že nie je dobrý manžel . A ja som smutná každý večer . Niekedy plačem.

marca12
2. jún 2023

To je pekne,ze chodi na nakupy a odbremeni ta od toho,ale odstavil ta od financii a vycita ti,ze nezarabas. To je forma tyrania.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. jún 2023

@elizabet173 on mi nepovie koľko zarába .

evka258
2. jún 2023

Nezavidim Ti...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. jún 2023

@elizabet173 áno už od začiatku to fungovalo tak . Hold aj ja dospievam a inak beriem veci. Čo predtým mi nevadilo teraz mi vadí . A nespavame spolu už .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. jún 2023

@elizabet173 súhlasi len ja som už tak ochladla voči nemu .

autor
2. jún 2023

@elizabet173 milenku nemá . To som si ísta, to by mal lepšiu náladu 😅

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. jún 2023

@elizabet173 to je skoro 3 roky keď aj tehotenstvo rátam. To je dlhá doba. Neviem ...

autor
2. jún 2023

@elizabet173 asi by sa nahneval