Muž sa mi protiví

1. jan 2022

Ahojte. Áno, muž mi veľa krát ublížil, aj psychicky aj fyzicky, doteraz sa ku mne zle chová, nedáva si servítku pred ústa, je hrubý, a keď si vypije vtedy je neskutočný. Nevie sa kontrolovať, nemá zopodvednosť voči deťom, nemôžem sa na neho nikdy spoľahnúť,.. To či ho ľúbim, momentálne mám obdobie keď sa mi neskutočne protivý, on mi hovorí, že už mu ani pusu nechcem dat, ze prečo som taká, alebo že prečo s ním nechcem sexovať, momentálne mi je z toho všetkého zle, až na vracanie... Je to momentálna situácia dnes teraz pocity neoklameš proste to ide samo :/

zmrzlinka2021
1. jan 2022

@autorka
Ak ti niekto dlhodobo fyzicky, psychicky ublizuje, aky zmysel ma zostavat s nim v manzelstve? Ak ho to vobec netrapilo, neriesil ako sa sprava a vidi len seba, myslis si, ze sa zmeni v milujuceho manzela?
On robi len to, co ty dovolis mu.
Pravdepobobne je citovy mrzak, agresivny despota - nechcem ta este viac znechucovat, ale toto sa na 99,9999 % nezmeni a bude to este gradovat.
Neuvazovala si sa s nim rozviest?

autor
1. jan 2022

@zmrzlinka2021 ale uvažovala, aj som už mala nachystané papiere na rozvod aj právnika, ale vždy ma odradilo to, že ja nemám peniaze na právnika, som iba na rd, a popravde on bol ten prišiel s placom že čo s ním bude, lebo on by bezomna nedokázal fungovať..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3009
1. jan 2022

Neboj sa on si sám poradí alebo sa navesí na nejakú babu čo ju buď bude milovať alebo ďalej ničiť. Ja by som pozerala na seba a nie na neho. Ak to s ním dlhodobo už nejde tak sa treba rozviesť a začať odznova. Život máš len jeden.

autor
1. jan 2022

@3009 neviem ci sa zavesí so svojou diagnózou nezodpovednosť financií ci by mu to všetko niekto toleroval. Možno si ja neviem ešte všetko predstaviť co ako bude,.. Ale jasne ze nechcem trpieť a pri predstave že už som mohla byť pár mesiacov rozvedená alebo tesne pred súdnym konaním..tým ako som sa pri ňom trápila som to všetko zajedala cize som pribrala až tak ze ťažko to pôjde dole a to je ďalšia vec co ma mrzí...

ticko
1. jan 2022

Odid od neho lebo ten sa nepolepsi a ty aj tvoje deti budete dlhodobo trpieť naopak jemu bude dobre

elizabet173
1. jan 2022

nie, že on by prišiel s plačom, že by bez teba nedokázal fungovať. Ty nedokážeš fungovať bez neho, lebo si na ňom finančne závislá. Na RD nemusíš byť 3 roky, tam by som začala, hľadala si prácu a pre dieťa jasle. Chránila by som sa kvalitnou antikoncepciou, aby si tu nepísala o rok to isté, ale s ďalším dieťaťom. Tým, že problémy zajedáš, nevyriešiš nič, len ti pribudnú ďalšie zdravotné z nadváhy. Tú môžeš riešiť súčasne s rozvodom, upraviť stravu a pridať pohyb. Máš kam ísť po rozvode? Pomohli by rodičia s deťmi, ak by bolo treba? Zotrvávať v tomto vzťahu nemá zmysel, to si zistila sama. Už len začať.

heleninamama
1. jan 2022

Jednoznačne pri ňom zostaň navždy! Vulgárny, nezodpovedný alkoholik, ktorý navyše nevie hospodáriť s peniazmi... Kto by sa o neho postaral? Veď by ešte zomrel a to by bola nesmierna strata pre celú spoločnosť. 😂 😂 😂

karhu
1. jan 2022

nechaj sa bit a nadavat si, ved ho vlastne zachranujes🙈
a k tomuto ucis aj svoje deti😠
nehladas riesenie, len vyhovorky

zmrzlinka2021
1. jan 2022

@elizabet173 kvalitnou antikonciou? By som s takym chlapom vobec nemala sex.

elizabet173
1. jan 2022

@zmrzlinka2021 veľa krát jej ublížil aj fyzicky, máš pocit, že sa jej pýta, ak on má chuť? Ak okamžite nemôže niekam odísť, čo asi nemôže, lebo by to už dávno urobila, tak musí ešte chvíľu vydržať, kým si pripraví pre odchod pôdu.

zmrzlinka2021
1. jan 2022

@elizabet173 nie znamena nie. V momente vynutenia smer policia a chlapec odchadza do cely za znasilnenie - zakaz priblizenia sa k domu, k nej. Za znasilnenie je BASA.

marcellka32
1. jan 2022

Toto nikam nevedie a sama to vidíš, že to treba ukončiť, napriek jeho plaču a prosbam, musíš byť silná...

elizabet173
1. jan 2022

@zmrzlinka2021 to máš pravdu, ale to by si urobila ty alebo ja, myslíš, že aj ona, keď zotrváva vo vzťahu, kde jej muž viac krát fyzicky a psychicky ublížil? Zbytočne budeme my dve o tom písať, niečo s tým urobiť musí sama

luccija
1. jan 2022

A takto chces ďalej s deťmi žiť?

autor
1. jan 2022

@elizabet173 nie som od neho finančné závislá.. On je gembler takže bez mojich úspor a bez úspor rodičov by to nezvládol a už by bol bohvie kde...

Ja som sa snažila ho zmeniť aby mal iny pohľad na ľudí, na život, na mňa, ale on to akoby nechcel a moja sprostá povaha cíti voči nemu iba ľútost..

Toho ze otehitbeim sa nebojím keď spolu nespavame.. Mali sme ísť spolu aj k psychologičke ale jednoducho všetko zavreté nedá sa nič

0silvia0
1. jan 2022

nieco s tym spasitelskym syndromom rob... nepomahaj niekomu, kto o tvoju pomoc nestoji...

elizabet173
1. jan 2022

môžeš mi napísať jeden jediný rozumný dôvod, prečo si s ním? Sa rada týraš? Gambler, pije, fyzicky aj psychicky ťa týra, ty sa ho snažíš zmeniť? Si takto normálna?

stary_ujco
1. jan 2022

Tak tento tu nevyhral ani cenu o zlaty falus. Takže to bude spasitelsky syndrom a ako bonus kolotoc vyhovoriek...

nikyball
1. jan 2022

@heleninamama veď práve. Ale legenda hovorí, že po 5. Tehotenstve sa zmení, tak preco to neskúsiť, navyše určite pred svadbou to bol dokonalý muž bez chyby. Ale zazvonil svadobný zvoniec a je z nehi tyran, násilník, alkoholik, gambler, navyše bez peňazí

elizabet173
1. jan 2022

@nikyball asi tak, niektoré ženy majú skrátka taký život, aký si zaslúžia, čo iné sa na to dá napísať?

heleninamama
1. jan 2022

@elizabet173 Veď ju tu ani nikto neľutuje, ona sa dobre nažerie a bude v pohode. Ako také zviera (zvieratám sa ospravedlňujem za prirovnanie). Ale čo tie chúďatá deti, ktoré nemajú na výber?

sparrows
1. jan 2022

Už dávno si sa mala rozviesť

marcellka32
1. jan 2022

Mám pocit, že akosi nevnimas, čo ti tu píšeme a melies si svoje...ty ho ideš zachranovat z jeho dlžôb gamblerstva a je ti ho ľúto? No, neviem čo mám povedať, rob čo chces, aj tak ostaneš pri ňom

momusik
1. jan 2022

Vsak aj ty mu to tolerujes,zacni mysliet na seba a nie na neho,je uz velky chlapec snad si nejako poradí

tomas115
1. jan 2022

Gembler alkoholik.. Neliecitelna kombinacia. Uz vcera si mala byt od neho prec. A ked nie vcera, tak rovno ihned.. Tam niekde je normalny chlap s ktorym budes viest normalny zivot aj ked skromny, zaspis vyorgazmovana a spokojna. Naco dychat alkoholicky dych v posteli a bat sa ci budes mat zajtra co do ust..

katkati
1. jan 2022

@tomas115 Ty si vôbec uvedomuješ, ako si ničis svoj život a život svojich detí? Ty tu vymenúvaš jeho excesy, ako by išlo o hranie sa s fazuľkami. Ale to sú vážne veci. Neprijateľné. Už dávno sa mal liečiť zo závislosť a gamblerstva, riešiť svoju agresivitu a násilie a po liečení odísť bývať sám, lebo medzi vami sa toho stalo už priveľa. Ale samozrejme, načo by to robil, keď ma doma ženu, ktorá to síce vie pomenovať, ale ani kvôli deťom sa nedokáže konečne rozhýbať, radšej ho bude živiť a večer plakať do vankúša. Tvoje deti si zaslúžia tvoje peniaze a ochranu a nie takýto skrachovanec.

lujza123
2. jan 2022

Jediná cesta von je v tebe. Musíš si to vysporiadať sama so sebou, so svojím podvedomím, čo ťa drží pri nom, kde pramení ta závislosť na biednom živote. Je to niečo co si nesies z vlastného detstva? Nízke sebavedomie, nedostatok sebelásky, pocit ze si nezaslúžis nič lepšie preto sa držíš idiota lebo máš pocit ze nikto iný by ta nemal rád?
Pripadne syndróm spasiteľa, pocit ze jedine ty dokážeš zachrániť tohto luzera?

Keď sa vysporiadas sama so sebou a svojimi démonmi dokážeš sa oslobodiť.

Nie, alkoholika a gemblera nezachránis. To je tak 1% šanca ze taky človek sa obráti a uvedomi