Ženy aký máte názor na to keď sa chlap každý deň foti a dáva to na sociálne siete? Môj muž má 25 rokov a väčšinou nie je deň kedy by sa neodfotil a nevycapil to na instagram. Fotí sa ešte aj v praci v zrkadle na WC... akože raz za čas pochopim ale toto mi nepride úplne v poriadku aby to takto preháňal. Ja som celkom pekná žena (so všetkou skromnosťou haha, pridávam len príklad) a odfotim sa tak raz za polroka, aj to väčšinou so synom, malokedy sama. A on v kuse. Dnes sme sa chystali na prechádzku, z chodby mame vstup do kúpeľne a kým som ja obliekala nášho syna tak on bol v kúpeľni, pýtala som sa ho že čo robí a on že nič, keď som otvorila dvere tak sa zas fotil. Už som mu to aj vytkla, aj zo srandy ale aj vážne že to nie je úplne ok a že prečo má tu potrebu každú chvilu sa pretŕčať na instagrame, ppvedala som mu aj že už začínam mať pocit že to robí preto aby ho iné ženy chválili a písali mu aký je pekný (lebo je a dáva to dosť najavo). To popiera ale stále mu chodia upozornenia z instagramu. Ja už fakt neviem čo si mám o tom myslieť. Ako mu vysvetlit že mi to vadí? Je mi to aj trochu trápne pretože ho sleduje aj moja rodina a známi a občas keď vidím tie jeho fotky tak sa zaňho aj hanbim, žiadny iný chlap v mojom okoli nepridáva take fotky ako on.
Alebo som divná ja že to vôbec riešim a prekáža mi to? Aký je váš názor na to?
áno, robí to preto, aby mu iné ženy (v podstate hocikto) dával tie lajky, srdiečka, komentáre, dopoval si tak dopamín v tele ... lebo sa paradoxne cíti menejcenný
ono, keby sa cítil sebavedomý, pekný, cítil svoju hodnotu, nepotreboval by potvrdenia od ostatných
Moj názor je taký, ze by som takého muža doma nechcela 😀 som vdacna ze ten moj travi v kupelni cas nevyhnutný na kazdodennu hygienu a to je všetko.... 😀
Taky bol od začiatku alebo sa zmenil? Lebo ked uz mate aj dieta, mal by mat iné priority....
Ešte mi napadlo, nemôže byt spustac priamo dieťa? Ak predtým si venovala všetku pozornosť jemu a teraz primárne dieťaťu, tak tu pozornosť možno hľadá takto... 🤷🏼♀️
inak v realite, keď sa tak zamyslím, si neviem predstaviť, aby sa chlap správal takto žensky, lebo veď väčšinou sú to ženy, ktoré chcú komplimenty na svoj vzhľad
a ani žiadneho takého nepoznám, ale možno to bude vekom, však teda dnešní 20 roční sú predsa len viac odchovaní na internete, než my o trošku starší
ja by som este pochopila, keby bol slobodny, nezadany... ale vo vztahu a otec? cudne. pride mi to detiske. suhlasim s nazorom, ze ma asi nedostatok sebavedomia, alebo naopak, vie, ze dobre vyzera a potrebuje byt chvaleny
Pride mi to divne ci to robi muz ci zena.. to nema doma co robit? Nabuduce on nech chysta maleho a ty sa pred nim zacni fotit..
nevyzretý "debilko", ktorý sa potrebuje niekde ukazovať. Ja by som s takým nebola ani minútu. Pre mňa v takomto chlapovi nie je nič mužské. My s mojim sa nad takými fotkami aj žien aj mužov akurát tak rehoceme a pomyslíme si svoje o ich inteligencii.
Môj názor. No poslala by som ho kopať, nech tam lopate ukazuje svoju krásu. Rozumiete mi. Muž má byť muž. Ten váš sa správa ako žena. Nuž, čo ste si vybrali, to máte doma. 🤷♀️
Nie si divná naozaj je to u dospelého chlapa trápne, detinské, nechlapske. Mohla by si mu ukázať túto diskusiu. Ja neviem toto sa hádam páči len 15 ročným babám a nie dospelým zenam
@sasa1310
@elizabet173 lenže oni práve takých obzeračov potrebujú k "šťastiu"...
k autorke-nežila by som s takým čudom,však to musí byť jeden chudáčik a nie CHlap
Potrebuje si dvihnúť sebavedomie lajkmi...asi ma príliš veľa voľného času, u nás keď boli malé deti chystali sme ich spolu, nieže žena všetko a vyjde von spotená, zatiaľ čo panko sa zatiaľ nageloval a fotil🤦...nachystaj veci pre dieťa nech ho vychysta na prechádzku, takisto aj kabelu s jedlom, pitím (ty sa zatiaľ nachystaj) a hneď povedz ideme, nebude mať čas na fotenie
Toto je trapne uz ,ked to robia zeny,nieto chlap 🙄
potrebuje si zvysovat ego ..zial tiez poznam takych ale zenske su daleko horsie .. mat to doma asi sa zblaznim ...
Nemá dostatok sebavedomia tak si to naháňa lajkami. Nemám rada tento typ ľudí z nich ide len to povrchne. Človek ktorý sa má rád a prijal sa nemá toto za potreby 🙂 😊
no je to pre mna divné, neviem ci toto robia muži, to by sme s takymito "muzmi" skoncili v dobe kamennej.
@elizabet173 Ženy sa bežne fotia a ukazujú, chcú počuť komplimenty. Je to ženské, chcieť sa páčiť. No nie tak často, ako dotyčný, ale je to ženské. Ak viete, čo mám na mysli. Nabudúce si všímajte podstatu, ČO chce človek povedať, nemusíte každé slovo analyzovať. Je to zbytočné a nepotrebné.
no mne nepríde, že je muž, akože jedine ak inak orientovaný, fotiť sa každý deň a pridávať, toto by som nerobila ani ja ako žena, dosť trápne a taká samoľúbosť sa mať rád mega najviac a pretŕčať sa, ja mať takého muža tak sa spamatá alebo dovi
Bohužiaľ je to trápne,nechcem uraziť.. Chlap je síce pekný,ale sebavedomie a zdravý dobrý pocit sám zo seba mu chýba,tak si to dopĺňa takto.A starý známy fakt,sociálne siete nám neprimerane riadia život.Nebyt ich,boli by ľudia a partnerstvá zvlášť krajšie,lepšie a plnohodnotnejšie.Takto akurát "slabší" ako tvoj muž podľahnú tomuto životnému štýlu bez toho aby si to uvedomovali.Ty si to uvedomujes,vieš,že to nie je o.k,len či s tým ak tvoj chlap si myslí,že je.Alebo aj tuší,ale nevie odolať.Podla mňa je to ako závislosť,čím viac lajkov,tým je spokojnejší,veď skús čo to spraví odstrihnúť ho od netu.Jemu zrejme vôbec nejde o to očariť nejakú ženu.Doplna si takto virtuálne pozornosť,ocenenie,len škoda,že na margo vzhľadu a nie napr.aby tam vycapil čo vyrobil,uvaril,postavil,kam došiel na biku apod.Inak by ma zaujímalo,čo ti povedal na tvoj názor,že nie je o.k
K tomu len toľko pýcha diablom dýcha.... Namiesto toho aby ti pomáhal s chystanim sa von tak ide do kupelky sa odfotit.... Tak to už je choré. Požiadaj ho nech skúsi aspoň mesiac nič nepridá, neodfotit sa. Ak to nedokáže je závislý. To nie je hanba, to je realita dnešného sveta. A každá závislosť sa dá liečiť, abstinenciou.... Nech vyhľadá pomoc.
Otázne je, čo tým sleduje? Visí sa.instangrame a pozerá kto mu koľko lajkol? Môj muž s neodfoti ako je rok dlhý, takže toto si ani neviem predstaviť. Hrozné čo i len čítať, nie to ešte prežívať. Tvoj partner žije asi internetový svet a nie ten reálny. Treba to stopnúť kým nebude z jednej fotky denne, jedna fotka hodinu čo hodinu.
Nepríde mi to v poriadku a už to hraničí s nejakou poruchou 🙄 tiež by som sa cítila dosť trápne a zahanbene pred priateľmi a rodinou ...no snáď to spolu vyriešite...prípadne popros niekoho z rodiny, dobrého známeho nech mu napíše k nejakej fotke koment že je to trápne alebo či je narcis že sa toľko pretŕča pred zrkadlom...možno to príjme a docvakne mu že sa správa hlúpo 😳🙄
Asi vyzniem ako extrémistka, ale za takéto správanie by mal rozvodové papiere na stole a ešte by som to aj podrobne rozpísala v návrhu na rozvod a pridala fotodokumentáciu, a pozvala na pojednávanie širokú verejnosť vrátane jeho rodiny a kamarátov.
Alebo - naváľať mu viac povinností v domácnosti nech nemá čas na blbosti. Prípadne ho fotiť v nie tak lichotivých pózach a to mu postnúť na sociálne siete a označiť tam všetkých, čo mu lajkujú jeho fotky 😂
Poznam takehoto cloviecika, nuz narocne to s nim budes mat, o priklade pre syna ani nehovorim...najskor jajaja a pooootom niekde ty a syn, do zivota je na nic...
Je pravda že je na telefóne dosť často asi ho naozaj musím zamestnávať viac. On si aj sleduje kto mu to lajkuje, pozerá príbehy atd. Dokonca raz sa ma spýtal že či som videla fotku čo pridal, povedala som že ano a on že prečo som mu nedala lajk... chápete že toto trapi otca ?! Vyslovene som mu povedala že lebo sa mi tá fotka nepaci a preháňaš to a nebudem ťa v tom podporovať a on sa na to urazil... ako malé dieťa.
Vždy keď mu poviem že fotka nie je pekná lebo tam má blbé pózy čo nevyzerajú dobre, že keby som bola na jeho mieste tak ju vymažem.. tak sa urazí
A rozhovor nikdy nepomôže
V dnešnej dobe je bohužiaľ veľa takých mužov. Priznávam, že mne to tiež prekáža a vôbec mi to nepripadá muzne. Myslím, že takto sa zvyknú správať muži, ktorí si potrebujú dvíhať svoje ego, sebavedomie a robí im dobre keď ich iní chvalia