Muž sa chová ku mne odmerane

2. okt 2022

Príde domov ani ma neobime ako kedysi . Spláca byt ja som na MD možno je to tým že tak to nechcel . Ale má syna rád veľmi . Chcela by som stretnúť niekoho kto by si ma vážil ako ženu . Opýtala sa ma kam pôjdeme?či ti pomôžem a nie aby som okolo rite chodila a naberala jesť..áno rada ale keď vidím že to len zneužíva ,🤷😏

viestta
2. okt 2022

Všetko máš vo svojich rukách. V prvom rade treba komunikovať. Zlatko, nech sa páči, máš na bratú večeru, ale naozaj by sa nič nestalo.ak by si si sám nabral, ja sa idem venovať malemu. Zlatko, mohol by si umyť riady? Kým umyjes idem do vane. Ďakujem.
Chlapi sa vo všeobecnosti nedovtipia. Chlapom treba jasne instrukcie.

janka_266
2. okt 2022

Ja dávam na vyber, budeš s malým, alebo umyjem riad? 😃čítala som, že tak treba na deti, tak to už skusam 🤣 ale teda môj riad umyval aj vysaval aj predtým 😃

sissy27
2. okt 2022

No dobre a ty manžela objímaš? Hovoríš mu, že si vďačná, že spláca byt a znáša všetky náklady na váš život aby si sa mohla naplno venovať dieťaťu a domácnosti? Alebo to berieš ako samozrejmosť?

luccija
2. okt 2022

Sme spolu 18 r a nikdy som mu jedlo nenaberala tym zacni...a co nechcel?nerozumiem....ked sa neopyta hovor ty... najes sa a pojdeme s malym von?nevie Ti citat myslienky

viestta
2. okt 2022

@luccija presne, chlap do žiadnej hlavy nevidí, ani do hlavy vlastnej ženy. Moja stará mama hovorila, že všetko je napísané na konci jazyka, treba ho používať keď niečo chcem.

luccija
2. okt 2022

@viestta ano, su uplne niekde inde.Mojmu tiez treba po lopate normalne zadelit ulohy🤣hnusi sa mi to, ale inak to nejde.Ja spravim obed ty....a dcere detto.Maloktory chlap cest vynimkam sa sam od seba spyta co treba pomoct.Ja, ked vymenujem vsetko mame za chvilu hotove

danica2711
2. okt 2022

to, že ťa neobjíme, znamená, že si ťa neváži ako ženu? Kebyže ťa odstrčí, keď ho objímeš ty... A to ostatné je len na tebe. Ako si zariadiš, ako si dohodneš s mužom, tak máš. Ale mužovi nič nepovedať, čakať, že mu to dôjde samému (chlapovi!) a vyplakávať anonymne na MK - to nie je cesta

nurielka
2. okt 2022

Muži nevedia čítať myšlienky. Bez hnevu a kritiky mu zacni ty toto, ja toto.. možno si myslí to isté o tebe. "Prídem z práce a ani ma neobjime". Hm?
Nerozumiem kde sa to u niektorých zien zasekava, veď vieš s kým si začala žiť, s kým si randila, koho si si otukala do vzťahu, manželstva, čo na takého chlapa platí, veď preto si si ho vybrala za otca deti...či už rutina prišla tak to vzdávam..? Tak buď je problém oveľa vážnejšie a nesúvisí s naložený obedom alebo.. Z 5 viet ťažko povedať..

autor
2. okt 2022

@viestta už viem ďakujen za vysvetlenie

marca12
2. okt 2022

Vies,co je smutne? Namiesto toho,aby ste zapracovali na vztahu,snivas o princovi. Za kazdym dobrym chlapim,stoji pevna zena. Ak nevie on zacat,musis zacat ty. Objim ho,povedz mu,co citis,ocen,co pre vas robi,povedz mu,ze aj ty si unavena a mozno si si to takto nepredstavovala,ale je to len obdobie,ktore pominie. Vztah sa sam nevybuduje,buduju ho dvaja a ked jeden vyboci,ten druhy je na to,aby ho stiahol naspat. Nabuduce zase on mozno potiahne teba. Musite spolu komunikovat,travit spolu cas a hlavne mu neskac okolo zadku. To vo vztahu naozaj nie je dolezite,ci ma chlap nabratu veceru. Moj si robi sam vecere aj ranajky a nikdy som nemala pocit,ze si ma nevazi. Mozno keby som ho obskakovala,tak prave vtedy by si ma nevazil. Tym nechcem povedat,ze sa onho nestaram,spravim aj ja jedlo,ale nie preto,aby som ho obsluzila.,nemam to ako povinnost. Tak prestan snivat o inom muzovi,ale zapracuj na tom tvojom.

autor
3. okt 2022

@marca12 áno ja by som aj trávila spolu čas ale keďže on radšej ide von sa ventilovať . Viem má veľa práce ale aj na doma na materskej veru len tak si nededim. 3izb byť je dosť veľký namna a je toho dosť keď upratujem len ja stále iba ja po deťoch dvoch a proste čakala som trochu pochopenia ja..dosť sa ja snažím. Len on hľadá všade chyby čo ja urobím zle a ja zas jemu ze není s nami keď môže ale s cudzími. Neviem ako to dopadne mal by si uvedomiť že ma tráviť čas s nami. Alebo nech je teda sam a chodí si kade chce keď nechce byť s rodinou. 🤷Je mi to ľúto veľmi. A on čaká potom večer keď konečne mi dieta uspim sex?halooo..tak nech mi pomôže nejako na niesom mašina

autor
3. okt 2022

Sorry za chyby ,rýchlo píšem mobil nestíha. Proste ja som sa zmenila ,niesom ta trúbka čo je ticho aj ja chcem pochválit a uznanie. Fakt sa snažím ja to vidím na sebe proste už viac to neviem

marca12
3. okt 2022

Chapem ta,mas toho vela. Pomalymi krocikmi by ste to mohli dat doporiadku. Ak najde doma nahnevanu zenu,tak ho to nebavi doma a radsej ide von a naopak,ak ti on nepomoze,jasne,ze nemas byt preco mila,ked toho mas vela. Je to zacarovany kruh.