Muž sa bezdôvodne uráža

28. jún 2022

Ako na to reagovať? V minulosti boli z toho len hádky, teraz som radšej ticho nepoviem nič, lebo aj tak nič nevyriešim. Napr. keď má zlý deň, niečo mu hovorím zapchá si uši, má neustále ironické poznámky atď. Niekedy si myslím, že som ja vzťahovačná, obidvaja máme toho dosť, ja tiež podám niekedy od únavy , no snažím sa nesprávať sa primitívne.

Ako by ste na to reagovali vy?

vifoncitta
28. jún 2022

Primitívne je správanie keď si zapcháva uši... riaden bulo

silvia2013
28. jún 2022

Ako by som reagovala? Poslala do p...načo ti je taký chlap?

tuppuk
28. jún 2022

Asi by ma porazilo pri hentakom chlapovi a dorazilo ma že zapchá si uši..

mery333
28. jún 2022

Ako škôlkari sme si často zapchávali uši, keď sme nechceli niekoho počuť ... toto, že robí dospelý chlap? Truľo roka, fakt. 🙄

zmrzlinka2021
28. jún 2022

Z toho co pises, ako sa on chova, ak tam nie je destruktivne spravanie z tvojej strany, mi vyplyva ze tvoj priatel je nevyrasteny a nezrely clovek.
Toto robia 12 rocne decka, ktore maju "prechod" od dietata k dospelemu jedincovi a proste maju v sebe vnutorne boje a neraz nevedia spravne reagovat.

Ale tvoj priatel je dospely a ma sa srpavat ako dospely jedinec, nie ako chmulo (ano, v tomto veku to je spravanie na chmula).

Za mna - ja by som sa s takymto priatelom rozisla. Kym nie ste manzelia a nemate deti, asi by som sa vratila z kratsej cesty.

tosomja
28. jún 2022

V minulosti ste sa hádali, už vtedy si to mala riešiť, a teraz keď si zapchava uši? Nechce počuť, tak pocítil by. Nie som agresívna, ani nemám rada hádky, ani konflikty, ale aby si niekto zapchaval uši ako moja 12r pubertiacka? Takú by dostal vzduchom chladenú...
Ako malé deti, naozaj.
Normálne si predstavujem ako zapcha uši a hlasno kričí lala lala ja ťa nepočujem 🤣🤣🤣

7miriam77
28. jún 2022

. ..ze zapchava si usi 😂😂😂 prepac, mna to fakt pobavilo😂😂😂. Keby to spravil moj, asi puknem od smiechu....no chapem, ze tvoja situacia si zaslúži vaznost. Baby isto poradia...

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
number19
28. jún 2022

To si strci prsty do usi ci ako? Dneska to tu teda zije...

mandzula
28. jún 2022

Skus rozhovor, povedz mu, ze takto sa konflikty neriesia. Tazko ti vseobecne radit, nevieme, ci to tak robil vzdy, ci mu len teraz prehrablo... Urazanie sa a nekomunikovanie su typicke pre pasivnu agresivitu, pozri o nej nejake clanky, nechce sa mi o tom rozpisovat.

amiaja
28. jún 2022

Zapchava si usi? 😂 boze aka som rada ze som sama.. ked citam toto forum tak asi uz navzdy budem😆

beata_k
28. jún 2022

Ignoruj ho a sprav si po svojom. Ved ked on ignoruje teba, tak co ine ti ostava? Rozhovor si predpokladam skusila.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
spadnutaslivka
28. jún 2022

@elizabet173 😀 pozri si ďalšie témy na MK a budeš mať pocit, že taký je ozaj každý druhý 😀 ale @amiaja neboj sa, sú aj normálni chlapi, len o nich zvyčajne baby na MK nepotrebujú písať
autorka- ak je to priateľ, tak je načase sa poohliadnuť po dospelejšom jedincovi. Ak je to manžel, ľutujem ťa.

amiaja
28. jún 2022

@elizabet173 ked citam tieto diskusie tak baterkou treba hladat normalneho.. ale sak samozrejme som to myslela zo srandy

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
spadnutaslivka
28. jún 2022

@elizabet173 ale houby, práveže sa tolerovali horšie veci, len teraz si baba povie, že radšej bude sama ako žiť s takým. Ale jasné, že MK nie je reprezentatívnou vzorkou, lebo sa tu baby nechvália dobrými mužmi a mnohé témy sú tu len kvôli aktivite na stránke. Väčšina trpiacich to nevešia na internet. Rovnako ako tie, čo chcú/nechcú ísť na potrat. Alebo ešte tie, čo vedia/nevedia vyžiť z minimálky. A stavím sa, že minimálne polovica báb, čo tu píše, že v čistom zarobí 2000e to riadne nadnáša 😀 Pre mňa je MK zábavka, ale mnohí to tu berú vážne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zorana999
28. jún 2022

Mala som rovnakého retarda. Samozrejme som to ukončila.

kassandra25
29. jún 2022

No. Ma to na teba premyslené. Caka na tvoj vybuch, hadku, hocico. Ver tomu, ze ku kolegom, susedom, cudzim ludom , by si to nedovolil. Si prenho ako odpad.

nic0le
29. jún 2022

to čo je za magora? nech sa ide dať liečiť!