Ahojte.Chcela by som sa spýtať ako často vaši muži rybári chodia na ryby. A ak idú na ryby, ako dlho sú preč. Napr. ráno odídu a vrátia sa až večer, alebo idú iba na 4-5 hodín a pod.
Vďaka
aj môj ocino chodí na ryby.Mamine to liezlo vždy na nervy čo si pamätám ale tolerovala to.Išiel kolkokrát ešte ráno za tmy a prišiel bud poobede alebo navečer.Alebo aj na noc.Ale vela krát oni chodili ako partia s inými rybármi a brávali aj nás decká hlavne cez leto.Oni chytali a my sme sa kúpali alebo stanovali.
Môj muž je rybár a keď ide na ne tak ide ráno a príde večer.Dva krát do roka chodí i s kamarátmi do zahraničia na ryby (aj súťaže)a tam sú celý týždeň 🙂
Sedi tam hlavne ked ma volno.niekedy len od poobedia do polnoci.niekedy celu noc.niekedy cely vikend aa ked ho to chyti tak aj cely tyzden..
Moj chodi bud skoro rano a pride okolo obeda alebo nieco po obede alebo ide na vecer.Ale malokedy ide sam kedze chodime spolu, sme rybari obaja 😊
Podľa toho co chytajú a kde, kľudne aj celý víkend nonstop ale teda moj chodí okolo 5tej ráno a ak chyti nieco hodné odchodu ide domov, cize kolkokeat je o 9-10 doma.. Ak cestujeme na ryby dalej, cely den/celu noc a viac. Veľmi sa to vsetko neoplatí rozkladať kvoli hodinke dvom ☺️
Tak moj nema vela casu a nechodi tak casto akoby chcel,ale ked,tak ide aj na 5dni s otcom a bratom. Inak vacsinou na 2dni alebo ak nema cas ,tak na 8h aspon. Obcas chodim s nim,ale na noc nie. Nato som prilis pohodlna 😀
Na tri dni 😀
Ked ma chut ide raz za tyzden, niekedy raz za mesiac a niekedy aj 3x do tyzdna, vacsnou ide o 4tej rano alebo potom na noc, ja som s nim chodila tiez ale teraz mame babatko a nemam chut tam sedet s babom na rukach
Moj je zaneprazdneny, inak by tuzil byt na rybach furt. Chodi zhruba raz za dva tyzdne na pol dna(odide este kym spim a vrati sa poobede) a na nervy mi to lezie teraz, jed mame male dieta, predtym mi to bolo jedno😃
Na celý deň a ja chodím s ním 🙈 občas chodí do zahraničia s kamarátmi tak na 3 max 5 dní.
Tak moj chodi kedykolvek. Na hodku-dve-tri, na noc, na vikend a asi tak 2-3x do roka aj na tyzdnovu rybacku. V sezone je kazdy vikend niekde, bud na cely vikend, na den a noc, alebo aspon na par hodin. A obcas ide len tak si nahodit, lebo chce byt mimo domu...
Moj chodí na 4-5 dni 🤍 sú super partia 🤙🏼
😁 s manzelom sme rybari obaja ale ja teraz nechodím chytat ked ze som pn... Je to normalne ked ide na 4 alebo 6 hodín pre nas je to dakedy malo lebo pri tom ide cas velmi rychlo
Môj brat je rybar a ma už aj ženu...vacsinou keď ide ide tak na celý deň. Pripadne na noc. Ale záleží aj od času niekedy sem tam ide aj na menej