Kocky pisem anonymne, lebo vela vas ma tu pozna. Neviem co robit, som v koncoch. Bola som si ista, ze take nieco sa mi nemoze stat. Kupili sme pred rokom dom, starsi a prerabame. S muzom mame velmi pekne vyplaty, no ja som ostala minuly rok so synom na dlhodobej OCR, cize tahal peniaze len manzel. Ukecal ma na pozicku na prerabku, 20 000 eur. Nechcela som, prave kvoli tomu, ze som bola doma, no ukecal ma...on polovicu tych penazi prehral na tipovani!!!! Doma som mu spravila peklo, slubil ze to uz neurobi. Baby on cez tento vikend minul dalsich 8000. Mame vacsiu sumu na ucte, lebo sme predavali druhu nehnutelnost a on len tak minul 8 litrov!!!! Kricala som, plakala a povedala som mu, nech caka rozvodove papiere. Rano siel na 10 dnovu sluzobku a povedala som mu, nech sa odtial ani nevracia. Teraz si sype popol na hlavu, ale vo mne sa to uz zlomilo, neviem ci chcem mu dat sancu.
Toto by bol definitívny koniec. Prekročil všetky hranice a už by som ho nechcela ani vidieť
keď príde zo služobky, nech ide na liečenie. A zruš mu prístup k spoločným peniazom, nech si na služobke nesype popol tipovaním.
Okamzite zrusit BSM
fuha.. neviem si to ani predstaviť..., nedá sa urobiť niečo, aby aspoň nateraz nedal prístup k tým peniazom? lebo ako mu inak zabrániš? podľa mňa práveže bude skúšať teraz viac, aby to vyhral späť
Tak musíš si sama rozhodnúť, či ti nejaká hlúpy dom stojí za život s takým človekom.
@mamula20 ked som na neho vcera kricalа, nech sa da liecit, inak bude koniec, tak ze on nema 3 mesiace na to...
Tak ked nema teraz 3 mesiace, bude mat potom dalsich 30rokov volnych a prazdnych, ked sa zena s dietatom zbali a dovi. Jeho priority.
Hneď zrušiť BSM. Ale, že HNEĎ! Lebo ten dom nebude mať ani on, ani Ty...
@colsami presne to som mu povedala...nemam na to tahat barak, ale podnajom by som dala. Pytala som sa ho na to, ci mu to za to stalo...ze pride o mna aj o syna. Som stastna, ze rano odisiel, budem mat cas rozmyslat.
Ries to. Aby nemal pristup k peniazom. Ak mu hrabne nabere pozicky rodina, znamy- by si neverila ake rozpravky dokazu vymysliet aby si pozicali. Nebankovky, uzernici. Pamataj- budu to aj tvoje dlhy.
@jankalukasova viem 😪
Rýchlo rieš BSM.
A jednoznačne mu zamedz prístup k peniazom.
Ak sa rozhodneš mu dať šancu, nesmie mať už nikdy prístup k peniazom. Výplatu musí posielať na tvoj účet, žiadne také, že dostanete nejaké peniaze na ruku.
Držím prsty
Ak chceš, môžeš napísať súkromne, ja to riešim s mamou a je to veľmi ťažké
Takto, pokial sa rozhodne vyliecit, musi sam chciet. Da sa to. V prvom rade, vsetky vase peniaze nech prevedie na tvoj ucet, ku ktoremu on nebude mat pristup. Za druhe, nech hlada aspon ambulantnu liecbu a psychologicku. Pokial toto netrva dlhodobo - roky, da sa z toho dostat. A za tretie musi si zrusit pristup na akekolvek tipovacie portaly a cokolvek co je s tym spojene.
@zuzinka888 to si uvedomujem a to som mu tiez vykricala. Siel na sluzobku napriec europou, som sa ho pytala, ze ak sa mu cestou nieco stane, kto bude platit ucty?
Môj sused takto prehral dom. Dom zhrabol exekútor, manželstvo to nevydrzalo
neuveritelne, tolko penazi naraz? a to kde tipuje tolko?
ako baby vyssie radia, zrusit hned BSM
mozno by si financovanie domacnosti a rodiny mohla vziat do ruk iba ty (to mu navrhni), ze on ti da vyplatu, nieco malo nech si necha .....a gazdovat budes ty
drzim palce🍀
Sú ešte nejaké peniaze na úcte? Ak áno, okamžite vybrať a samizrjme BSM
Byt tebou sa rozvádzam, ja nepoznám jeden jediný prípad kedy sa ľudia z gamblivania dostali
Cely život budeš musieť strážiť a kontrolovať každý jeden cent
Neustále budeš musieť byt v strehu čo si kde požičal a exekútori budú u vás na dennom poriadku
Je to obrovský stres. Neciem či chceš aby syn videl niečo takéto
v prvom rade mu zrus pristup k peniazom uplne aj do IB aj na ucty a bude dostavat od teba vreckove kazdy den a bude uctovat na co minul
@jana005 po tej pozicke ktoru prehral mi posiela vyplatu, to bola moja podmienka. Vzal mi kartu z penazenky a vie pristupovy kod...
zmenit kod vies cez aplikaciu v IB
To že ti bude posielať výplatu to nepomôže. Skôr či neskôr si začne požičiavať
Nechcem sa opakovať, ale zachráň čo sa dá a rozved sa čím skôr
Tú kartu daj hneď zablokovať a daj si vystaviť druhú.
Navrh na zrusenie bsm. Preco vzal tvoju kartu? Nema ziadne svoje peniaze? Kartu zablokujes za par minut. No zas ho nemozes nechat vo svete bez eura.... nevies preuctovat prachy na iny ucet? Chod do banky hned a informuj sa. Na tomto mu nechaj na stravu a hotovo.. aj mu to povedz. A to zuzenie bsm hned a zaraz.
Toto ale isto nebolo zo dňa na deň...
Zápis do Registra vylúčených osôb z gamblingu
https://www.npz.sk/sites/npz/Stranky/NpzArticle...
Register vylúčených osôb z gamblingu sa odporúča ako doplnok k liečbe
https://www.teraz.sk/import/register-vylucenych...
Register vylúčených osôb
https://www.urhh.sk/sk/web/guest/reg_vylucenych...
Dala by som to sama aj bez neho ak by sme predali dom, ale ja to tu milujem, nechcem ist prec