Boli sme cez vikend na svadbe.Moj muz je opitý ešte aj dnes.Soferovat by nemohol.No a pozical naše auto 18 ročnému synovi,s čerstvým vodičákom.So mnou sa neporadil.Nie som z toho nadšená.Mlady hned sa siel vyvážať a hneď aj s frajerkou.😡Take nervyyyy mám.Je tu niekto komu by to rovnako prekážalo?Niekto kto chápe, že dať auto neskusenemu chlapcovi je krok vedľa?
tak nejako tie skusenosti musi nabrat, my sme prave preto kupili synovi na 18-tku starsie auto...
Ale veď vodicak má. Už je na nom, aby sa nehral na pretekára a nabral nejaké skúsenosti
hm vodicak ma, cize skusku zrejme spravil 🤷♀️ teraz potrebuje nabrat skusenosti a tie asi lepsie ako samostatnym jazdenim nenaberie
ako inak si si to predstavovala?
@petamich tak asi tak,ze spočiatku bude jazdiť pod dohľadom otca.
Na tom ste sa hádam mali dohodnúť pred vodicakom.
@januska12323 vážne?Tak si predstav,ze sme sa dohodli.A dnes si urobil po svojom.
Ja som ešte nútila moje decko šoférovať samé čo najčastejšie,mňa tak isto
@deborahzelenkava ja mám také nervyyyy....vsak ved toto!!!!
Tak nech sa mu rodičia zložia na auto a nebudeš mať nervy. Veď predsa musí na niečom jazdiť.
Podľa mna nie je nič horšie ako keď premotivovany rodič sedí vedla čerstvého šoféra a poúča ho
To narobí viac škody ako osohu
Z coho mas take nervy? Bojis sa viac o syna alebo si viac nasrata na chlapa, ze si dovolil spravit nieco bez tvojho suhlasu?
@ninusa221 preco musi jazdiť?Preco sa mu musíme zložiť na auto?Co ak som skor za to,aby si na svoje prvé auto zarobil?
@viestta aj aj.
Mne by na tvojom mieste prekážal fakt,že môj manžel je ozran.
A z coho si ma 18 ročne decko zarobiť na auto? Teda na poriadne auto nie na šunku pri ktorej keď niekde kúsok tukne tak sa aj zabiť môže.
Autorka, tvoj strach chapem, ale to druhe nie. Otec je rovnaky rodic ako matka (aj ked ozraty rozhoduje, ale to ty vies ci ozraty rozhoduje obcas alebo casto) a predpokladam, ze aj auticko je spolocne, rovnako ako syn.
Nie, neprekazalo by mi to- ja som si to zazila z pozicie tvojho syna a teda, sekla som soferovanim na dobrych 15 rokov -mozno aj dlhsie, ale situacia ma prinutila skor. Polka spoluziakov normalne dostavala kluce od auta a ja nic- a ked som uz teda mohla zasadnut, tak to bolo kibicovania a vreskotu od rodicov, ze jedneho dna som im uprostred krizovatky podala kluce so slovami, ze ich auto uz v zivote riadit nebudem. Dodnes som neriadila a ani nebudem. Moje dieta dostane v den vodicaku kluce od nasho auta a cau🤐 nasadnem, len ked ma bude pytat, aby som asistovala....
@doriiis ozran???? Haló mila madam co súdi len tak z ničoho nic.Boli sme na svadbe,moj muz nie je ozran.A kebyže to nespomeniem,tak ani nepíšeš tento komentár.
@deborahzelenkava tiež som mala vodicak v 18tich ako aj moji súrodenci. Správala som sa normálne. Možno aj tvoj syn sa správa nirmalne a zvláda aj hormóny
Čo rak trochu dôvery? Čo tak ho pochváliť a podporiť?
A súhlasím s príspevkami vyssie, skôr máš nervy na ozrateho muža a nie na syna
@ninusa221 a preco teda nepočka a nejazdí dovtedy pod dohľadom?A ked ho rozbije ( to naše) tak kto to zaplatí?My rodičia?A ak sa mu nieco stane?Komu tým ublíži?Nam!!!!!
Akože tvojej vete "prečo by mal jazdiť?!prečo by mal mať auto?no asi preto lebo presne kvôli tomu si robil vodičák aby mohol jazdiť.....
@pribinak pochváliť???A za co???Ze hned ide frajerit s ockovym autom a ešte aj frajerku hneď.Vsak nie je skúsený šofér.To je taký problém pochopiť o co mne tu ide?Ze je to nebezpečné???
Prečo frajerit? Čo tak normálne odviesť?
Ty si inak hystericka 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sa ukludni. Vieš čo je nebezpečne? Mat v aute ako čerstvý šofér hystericku matku. Prosím Tá, nesadaj k nemu.
Kde má zbierat skúsenosti? V Bratislave na obchvate?
@zanka777 no ešte raz: nech jazdí ,nech naberie skúsenosti pod dohľadom.
a preco si s nim nesla jazdit ty?
Ale tak ak mu ho muž dal, tak celkovú dohodu porušil muž a s tým to treba riešiť.
a ako sa nauci soferovat? doma na zaparkovanom?