Ahojte , chcem sa na niečo spýtať s mojim mužom som 4 roky a vždy keď prídeme na návštevu u jeho sestry ktorá ma muža a aj dieťa. Tak vždy sa môj muž pomýli tým ze jej povie : láska alebo drobček proste tak ako mňa nazýva v súkromí tak jej to povie tiež a už sa to stalo veľa krát a keď sa nato spýtam tak povie ze sa pomýlil alebo ze si nato nepamätá. Čo si otom myslíte?
Takto oslovuje všetky bližšie ženy. Asi o tom ani netušíš/aj keď takto oslovovať sestru, že "láska" je na zamyslenie/. A fakt si nemusí ani uvedomovať. Iné je slizák, ktorý to robí s "iným" zámerom. Mne by celkovo vadil partner, ktorý by ma takto oslovoval, nie je to špeciálne ani niečo špeciálne špecifické vybudované medzi nami/vyplývajúce z nejak situácie v našom vzťahu/. Mám svoje meno. Ak ma nevie volať nápadite originálne, nech mi hovorí menom.😉
Ja si o tom myslim to, ze ta trapia blbosti. Ale vyrasties z toho.
@anikaaneska Neviem co sa da o tom mysliet. Mas podozrenie ze ma so svojou sestrou iny vztah ako surodenecky? Alebo ti vadi ze oslovenie ktore ma len pre teba tymto padom stratilo svoje caro?
Ahoj, moj manzel bezne ked sme s jeho mamou jej vravi katka -mojim menom a mne zas povie mama😁Vobec neriesim a myslim ze tvoj nekeca, proste sa pomyli🙂 chlapi😁
My sme tu mali teraz na návšteve na pár dní psíka. A ja teraz bežne jeho menom oslovím svoju dcérku... 😂 No čo už, je malá, tiež sa mi tmolí pri nohách a treba jej hovoriť, že nemá ozuzlavat všetko čo vidí.
@anikaaneska Mne sa toto minule stalo…svojho brata som skoro oslovila miláčik 😂 (chcela som tuším aby mi niečo podal).
A meno dieťaťa a psíka u rodičov si tiež občas v tej rýchlosti pomýlim, pokyny (poď sem, nesmieš, nechaj to…) sú veľmi podobné 🤣 a aj sa pri sebe stále motkajú 😅.
Tak ja neviem..nikdy som nezažila "takéto " pomyslenie sa....
My sa stale v rodine takto mylime ked sme spolu🙂 moja mama casto volala mojho syna menom mojho ex. Moj syn zas mne casto povie babi miesto mami. A napr. teta povie svojej dcere moje meno ked sme spolu
Mna moj syn prvy tyzden prazdnin oslovoval pani ucitelka 😀
a keď jej tak povie, tak sa aj nasledne cukne, lebo si uvedomi co povedal? ja pravidelne ked som sustredena/zamyslena a zacne mi kolega do toho rozpravat tak automaticky idem "este raz laska?" ale vzdy sa hned potom seknem. tak ci onak, dramu by som nerobila, pochybujem, ze by mal nieco viac s vlastnou sestrou, skor to doma tak casto pouziva, ze uz mu to z ust ide automaticky
Pomýliť sa môže .
Ja mám syna Daniela a dceru Sasku a keď boli maličký často som v rýchlosti že Saško a Danka 🤯😂😂😂
Jezis … asi tak 20 krat poviem mojej starkej laska. Alebo kamoskam🙂) to je predsa normalne. Vela casu spolu travite a najcastejsie oslovuje teba…
@anikaaneska ahoj ja som s mojím už 6 rokov a veľa krát sa stalo že dokonca svojej mame povedal láska ...nechápem to tiež že ako sa môže pomýliť pochopím raz alebo dva krát ale už som mu to veľa krát povedala a vždy mi povie že si na to nepamätá