Muž ofrfle všetko čo uvarím

10. júl 2022

Už sa to nedá počúvať. Všetko musí komentovať. Toto je zle, tamto je veľa, takto a takto som to mala urobiť. Pritom nevarím zle, mne to chutí, deťom tiež. Komentuje ešte aj kávu, keď mu urobím. Povie fuj. Nechápem a je mi už do plaču, pretože sa snažím. Vymyslím špecialitu, uvarím to sama pri dvoch deťoch a on povie, že to nie je dobré.
Neradte mi nevarit, musím variť, lebo mame deti.
Čo také mu povedať, aby sa spamätal? On je totiž jeden nevďačny debil, nič si neváži. (Varím zo svojej materskej) btw takýto je len odkedy máme deti. Predtým takto nekomentoval a chutili mu.

hviera81
10. júl 2022

moj aj predtym komentoval :D
takze odkedy je na materskej, som nevarila, som mu povedala, ze teda ok, ak nevarim dobre tak navar. ale tak, ze vymyslis, nakupis, pripravis, urobis.

melanta
10. júl 2022

Var len sebe a deťom. Jemu by som z toho nedala ani lyžičku. A kávu mu načo robíš? Nech je a pije iba to, čo si pripraví a aj kúpi sám. Nemyslím, že akékoľvek slová tu pomôžu.

marianarem
10. júl 2022

Tak var pre seba a pre deti a on nech si spravi sam..Nadava, lebo vidi, ze si to moze dovolit. Rozhodne sa nesnaz mu zavdacit, to sa len zbytocne zodries.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. júl 2022

@hviera81 jasne a môžem potom po ňom dva dni upratovať kuchyňu tak to vôbec. Okrem toho zvládne iba praženicu, to mu deti nezjedia 🤔

autor
10. júl 2022

@melanta on mi povie aby som mu urobila kávu, sice povie fuj ale aj tak pýta. A snažím sa variť iba sebe a deťom ale tak aj on si naberie

martinkatinka
10. júl 2022

Ja by som mu nenalizila na tanier. Iba sebe a detom a on si moze nalozit sam, ale potom by som ho nepocuvala.

autor
10. júl 2022

@marianarem práveže vie že nemôže. Lebo ja sa vždy ohradim a sundam ho. Ale aj tak to robí vie že ma to uráža

hennyinnsbruck
10. júl 2022

Ja osobne by som mu tu kavu isto nerobila,nech si spravi sam to snad zvladne
A potom ked bude jest a povie na jedlo fuj zobrala bez slov tanier a jedlo vyhodila.a kludom povedala nech si da chleba mastny🤷🏼‍♀️

autor
10. júl 2022

@martinkatinka veru sa to zle počúva, keď mu naberiem ja, donesiem pred nos a ešte frfle 😥

oblecenie99
10. júl 2022

Ja by som mu normálne nasurovo naplula do tej kávy 🤷

autor
10. júl 2022

@hennyinnsbruck 😀😀😀 toto skúsim. Skúsi jediné slovo a beriem mu tanier. Ďakujem 😀

petamich
10. júl 2022

hm ja doma aktualne nevarim (varim len malemu kazdy den cerstvy prikrm) a ked raz za tyzden navarim, prevazne cez vikend, tak manzel sa tvari, ze to je vyborne (ked sa mi to podari povie, taketo mozeme aj nabuduce, ked sa mi to nepodari, nijako zvlast to nekomentuje, tak uz viem 🙈), samozrejme je uplne normalne, ze by mi povedal ak by bolo nieco extra hnusne ale ak by mi komentoval aj kavu, tak to je posledny krat, co som mu ju robila 🤷‍♀️

petamich
10. júl 2022

@hennyinnsbruck presne to by som spravila aj ja 🙂

melanta
10. júl 2022

Tak čo potom chceš? Robíš mu doslova slúžku, hoci ti všetko ofrfle. Ale na radu že var a kupuj len sebe a deťom sa vyhovoríš, že by si po ňom musela upratovať. A že si vypýta kávu? Tak mu povedz nie. A keď si bude chcieť naložiť, povedz nie, to si navarila pre seba a deti. Normálne na rovinu mu povedz, že kým neprestane byť debil, tak sa nedotkne jedla, ktoré varíš ty a môže jesť len to, čo si urobí sám.

autor
10. júl 2022

@oblecenie99 on si už aj myslí že mu niečo dávam do jedla a kávy za toto p*covanie

hennyinnsbruck
10. júl 2022

@petamich ja som to raz spravila uz fuj nepovedal.

martinkatinka
10. júl 2022

Ved naco okolo neho skaces? Nech sa obsluzi sam

travelllerka
10. júl 2022

Ja keby mu to donesiem a ofrfle to, zobrala by som tanier a letel by von oknom. Aj tu šálku s kávou. Niektorí skôr nepochopia.

pribinak
10. júl 2022

Ale ty si so seba urobila slúžku.

Ja by som ho nechala aj mesiac nech žerie dokolecka špagety a praženicu
A kuchyňu by som mu dala znovu upratať. Toto musíš zastaviť lebo príde čas kedy to začni decka opakovať po nom

autor
10. júl 2022

@melanta lebo toto by mi bolo ľúto povedať mu na jedlo nie..

abbey1
10. júl 2022

Sú dve možnosti. Buď fakt varíš mizerne, alebo je manžel pako. Riešenie je v oboch prípadoch na tebe.

autor
10. júl 2022

@pribinak že uvarím to som slúžka? Ty doma nevaris?

viestta
10. júl 2022

Pamätám sa na jeden zážitok z detstva. Otec tiež takto ofrflaval nad tanierom, furt bolo malo slané, horúce, studené, malo omáčky, riedka omáčka, neviem aké... až sa mama nasrala, bez slova mu vzala tanier spred nosa, obsah vykotila do koša, sadla si k stolu a pokojne dojedla. A bol kľud na zvyšok života.

pribinak
10. júl 2022

Nie, nepochopila si to. Varím. Ale môj muž nefrfle a nedovolí si pindat
To je ten rozdiel. Pochváli keď mu chuti a nie že má obe ruku ľavé, zvládne akurát praženicu a má tu drzosť pindat
To si dovolí k slúžke, nie k manželke či partnerke

melanta
10. júl 2022

Varíme, ale muži si to vážia. Ty mu varíš a robíš kávu hoci ti to ofrfle. A to robia slúžky. Ale tebe je ľúto povedať mu nie. Tak potom rob slúžku aj naďalej.

petruldo
10. júl 2022

@viestta to som aj ja urobila môjmu mužovi odvtedy všetko chváli a poďakuje

sense
10. júl 2022

Keby mi povie chlap ze chce kávu a nie ze si prosí kávu a potom by to okomentoval slovami fuj by to bolo posledný krát čo kávu odo mňa dostal lebo aj moje dieťa vie ze na jedlo sa nehovorí fuj, ale max môže ochutnať a povedať ďakujem neprosím si.... A potom vie ze iné nedostane...
A takisto aj pri jedle... Raz by ohundral, nech sa páči uvar si co chceš... A môj vie ze ani lyžičku po ňom v tomto prípade neumyjem a panvicu mu viem aj par dni nechať v umývadle keď ma naser.e

travelllerka
10. júl 2022

@viestta to je lepšia verzia ako moja rada :D

terka224
10. júl 2022

Keby mi povie že fuj akú kávu som mu urobila, zoberiem tu kávu a vylejem ju do umývadla. Nenechaj sa takto urážať debilina.
Skús cez týžden uvariť obed tak, aby nič nezostalo pre neho keď príde z roboty (neviem teda ako to u vás je, kedy pracuje). A večer len nejaký chlebík a spravíš len sebe a deťom. By som ho mohla kašľať keby takto komentuje. Ani by som mu neoprala 😂

terka224
10. júl 2022

@terka224 nie debilina ale od debila