Muž odviezol cudziu ženu

3. apr 2023

Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?

sovicka94
3. apr 2023

Ahoj podla mna to neni ok a pravom sa ti to nepaci ako by reagoval on na tvojom mieste keby take nieco vidi?

martinkatinka
3. apr 2023

Tak ja neviem, ale vsak nebola uplne cudzia a nevozi ju kazdy den ako taxik.

queen_mary
3. apr 2023

😀

leuska0910
3. apr 2023

Mne by to vadilo. Moj muz vie, ze som dost ziarliva a za toto by som ho prerazila.

andrea_82
3. apr 2023

to by si mu mohla zakázať chodiť po ulici, ísť do kancelárie alebo do obchodu. Všade sa stretáva s inými ženami, občas pre ne spraví nejaký dobrý skutok. Skôr by si mala byť pyšná, že muž je ochotný pomôcť. Čo už len by sa mohlo stať, keď mali v aute malé dieťa? Základom manželstva je dôvera, nevytváraj si v hlave zbytočne katastrofické scenáre.

jaskolka
3. apr 2023

Neviem, ale z tejto jedinej udalosti ťažko vyvodiť dáky záver. Môj muž tiež párkrát viezol na dedine bývalé spolužiačky, či manželky kamarátov. Proste šiel okolo, stala na zastávke, nuž zastavil a pýtal sa, kde ide. Keď mala ten istý smer, tak ju vzal. A na oplátku aj ja som tak často šla, jeho kamoši ma viezli..
Ak nemáš iné dôvody podozrievať ho, tak toto by som neriešila

titla
3. apr 2023

Ja si myslim, ze prehanas. Nebola tu uplne cudzia zena, bola to byvala spoluziacka a urobil jej sluzbu. Nechapem co Ti vadi? Ze ju odviezol? Ze urobil sluzbu pre Teba neznamu zenu, teraz ked si tehotna a nemate poriadne sex? Ved tam bolo vase dieta! Co myslis, ze tam spolu vsetci 3 robili...?
Alebo, ze Vase dieta bolo v spolocnosti zeny, ktoru ty nepoznas, len tvoj manzel? A co? To tvoje deti mozu prist len do kontaktu s osobami, ktore schvalis a preveris? Ich otec v tomto nema ziadne slovo?

maranco
3. apr 2023

Áno je to normálne veď tam bolo dieťa a sedela vzadu. A bolo to cez deň, nastupovala na verejnom mieste kde ju videlo viacero ľudí.
Predstav si variantu bez dieťaťa, nastupuje dopredu a niekde sa skrývajú potajomky. To už by nebolo normálne.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kp7333
3. apr 2023

Ak je jeho verzia pravdiva a byvala spoluziacka sa mu nahodne nadackovala do auta, tak je to ok. No ak mas nejake indicie (muz sa zmenil, schovava pred tebou mobil, chodi neskor z prace...), tak je to na vazny rozhovor.

letfenixa
3. apr 2023

Príde mi to od neho ako obyčajná ľudská slušnosť.

kika2565
3. apr 2023

Nechcem vás uraziť...ani nič také podobne.... ale ,keby s nou nie co mal určite nenastúpi pod vašim oknom...viem z vášho pohľadu je to možno inak... radšej sa s ním porozprávajte a buďte kľudná. Ani vám ani bábätku stres neprospieva... Viete aj po mňa chodí na stanicu kolega z roboty ,lebo pešo je to dosť ďaleko do prace. A nič medzi sebou nemáme.

autor
3. apr 2023

@kp7333 tak ja neviem, ako mám zistiť, či je to pravda a naozaj to bola bývala spolužiačka. Nemám indície, tak 3x za týždeň chodí behať a potom na pivo tak na 2-3 hodiny, nekontrolujem ho, čo vtedy robí. Ja viem, že mi asi zašibáva, lebo sa cítim hnusná, tučná, nemáme sex a keď som videla tú cudziu ženu, ako si sadá do nášho auta na moje miesto, vyskočil mi tep na 500 a nemohla som sa ani nadýchnuť.

syslik81
3. apr 2023

nieje cudzia-on ju pozna a iste si nebude vyvazat milenku ked ma v ayte dieta plus pred vasimi oknami ...

patka06
3. apr 2023

To to mi patrí do kategorie, nemám problém, tak si ho vyrobím. Pre mňa úplne normálne odviezť niekoho, kto má rovnakú cestu, aby nemusel ísť pešo. Ak by si za volantom bola ty, nevzala by si známeho?
Milenku by určite neposadil do auta pod vaším oknom, navyše k dieťaťu, ktoré určite už rozpráva, taký blbý nie je žiadny chlap.

tiezjedna
3. apr 2023

hormóny sú sviňa evidentne...

autor
3. apr 2023

@maranco no tak je mi jasné, že si nešli zatr*kať vedľa našej dcéry 😀 Ja viem, že je to iracionálne, ale aj milenka by mohla potrebovať niekam odviezť a keď som si predstavila, že by spolu niečo mali a ona sa tam kľudne rozpráva s mojou dcérou 🤮 A viem, že na 99% spolu nič nemajú, ale môj iracionálny tehotenský mozog mi dáva drbnuté scenáre a preto som napísala tu, aby som sa uistila, že problém je vo mne teda.

jana_eyre_2
3. apr 2023

Hlavne by mi vadilo že povedal že už ju tak raz hodil a vôbec o tom nehovoril? Tak to mi príde dosť podozrivé..

Ale na druhej strane nemyslím si že to musí byť nutne milenka, veď je normálne ak si známi takto pomôžu.. ale normálne povedať, počuj dnes som stretol bývali spolužiacku zo ZŠ a hodil som ju do roboty, mi príde tiež normálne..

angelous1991
3. apr 2023

Jemine no dobre že som ja minule nenastúpila k jednému známemu keď išiel do mesta sám , vychádzal od domu a zastavil mi že ma vezme , ešte by som mala problém 😄😃🫣

tiezjedna
3. apr 2023

@jana_eyre_2 čo je podozrivé?? Keby s ňou niečo mal, tak by jej o tom nehovoril vôbec.
@autorka no neviem, či bolo rozumné písať zrovna sem...🙈

Bože ženské, niektoré máte fakt dosť 😂

jana_eyre_2
3. apr 2023

@tiezjedna veď ale jej o nej nevravel, ona to až videla z okna lebo zavrela vetracku, alebo zle cítam?

Až keď mu zavolala tak jej povedal že kto to je a že sa to už stalo..

autor
3. apr 2023

@jana_eyre_2 akože ja bežne nebývam nejak žiarlivá a keby som nebola teraz v takom stave, v akom som, asi by mi nejak nevadilo, že mi to nepovedal. Logicky to je úplne mini vec, ktorú mi nemá prečo oznamovať. Ale ako som videla tú ženu reálne nastupovať do nášho auta, fuuuuu. On hovorí, že veď to je ako keby odviezol našu susedu, to by mi prišlo ok, keď tú ženu poznám aj ja. Okrem toho vraj pracuje na mieste, ktoré je odtiaľto chôdzou tak 10 min, ja chodievam denne do práce pešo ešte ďalej a v živote by mi nenapadlo sáčkovať sa do auta k známemu.

autor
3. apr 2023

@tiezjedna povedal, že už ju raz tak viezol (teda že sa stretli na parkovisku a popýtala ho, či ju hodí) a nie, nepovedal mi to, teraz som to videla náhodou cez okno.

tiezjedna
3. apr 2023

@jana_eyre_2 a povedal jej to snáď s nožom na krku??? Keby nechcel, nepovie. Fakt ma dokáže udiviť, z čoho sa dá vyrobiť problém...

maminkadeticiek
3. apr 2023

Ja si mysljm,ze konkr.v tomto pripade je to ok a verila by som mu.Neverim,ze je taky debil,aby si nejaku zenu nasadal do auta rovno pred vasim domom kde ho mozes kedykolvek vidiet a rovnonusadil k tvojej dcere ktora ti to moze povedat.Som presvedcena ze mu mozes tuto historku verit.

tiezjedna
3. apr 2023

@autorka no ak sa tu chceš masochisticky sebemrskať, tak kľudne ver tomu, že ju hneď ako vysadil dcéru, ošukal... Bože! 🙄

jana_eyre_2
3. apr 2023

Vieš, ja keď som čakala tretie dieťa môj manžel porušil hranice vo vzťahu, poznám ten pocit.. išlo ale o niečo iné ako v tvojom pripade, ale chapem ako sa cítiš.. je veľmi pravdepodobné že u vas nejde vôbec o nič, ale toto by aj mňa rozladilo.. očakávala by som že by som o takýchto veciach proste vedela bez toho aby som ich musela vidieť z okna..

jana_eyre_2
3. apr 2023

@tiezjedna ukľudni sa prosím ťa..

zuzliq
3. apr 2023

Pripadá mi to úplne normálne. Čo akože podľa teba v Tom aute stihne? Máš dôvod mu nedôverovať?
Ani by ma nenapadlo niečo také riešiť.

tiezjedna
3. apr 2023

@jana_eyre_2 ja? Myslím, že by sa mala ukľudniť v prvom rade autorka a pár ďalších, ktoré tu hneď vykonštruovali problém.