Ahojte
Ja neviem či sa chcem len vyrozprávať alebo si ponadavat alebo chcem radu .
Neviem , som už na nervy !
Máme dom
Vo vnútri je ok.. ale vonku proste treba robiť , zavadzia nám jeden šrot čo doniesol domov, nie je schopný ho zobrať preč .
Kosiť ? Veď načo
Nemôžem ani posratý bazén dať von pre dieťa lebo by sa tam zabilo .
Na kúpaliská a dovolenky môžem zabudnúť . Čo sa týka € navyše . Takže som chcela len posratý bazén nech to dieťa aspoň nieco má s prázdnin . Ale veď chudá nemôže mať lebo ocko je lenivý a nespraví nič .
Áno robí 8h v práci ale aj ja .
Ja mám 3 práce ... Robím 8h v robote potom 2 hodiny opatrujem a ešte aj pečiem .
A v dome mi môže každý s podlahy jesť .
Snažím sa ako viem
Ale už okolo domu nestiham.
Potrebujem tam chlapsku ruku .
Ako to mám docieliť aby sa začal hýbať ?
Nie len posratý mobil a telka ? A čo sa týka dieťaťa , ako čo ? Kam snim ?
Ešte ma 2 týždne škôlku
A potom čo ?
Žiadny kamaráti, stále bude doma zavreté ? Dnes mi celý deň pili uši že chce niekam ísť
Ale proste nedá sa . Mňa už ide s toho poriadne šľak trafiť
Čo si si vybrala to máš. A nehovor, že taký pred domom/svadbou/dieťaťom nebol.
@januska12323 boli sme spolu veľmi krátko keď sa narodilo dieťa
Číže nie nebol !
@viestta ja to sama financovať neviem .mňa viac serie ten dvor
Ja by som tu program spraviť vedela .
V garáži mám nové detské ihrisko... Nemám ho ale kam dať
Plus som chcela ten bazén
Leto by bolo hneď lepšie
ja by som na neho nahúkala a dala tvrdé podmienky. Tu máš dieťa, postav sa a rob. A keď neurobí nič na dome, tak nech dá peniaze a niekoho si zaplatíš. Toto by som ja teda nezniesla a spravila by som si s ním totálny poriadok.
A to minuly tyzden takto zlenivel? Naco ste sa hrabali do domu, ked jemu sa nechce o dom starat a na teba samotnu je to vela?
A co teraz? No bud vezmes maleho na kupalisko sama alebo proste zaplatis niekoho, kto vam dvor uprace. A odporucam si sadnut s muzom a normalne sa porozpravat, ze teda okolo domi treba aj robit, alebo vam bude lepsie v byte…
Uber jednu pracu a venuj ten cas dietatu a aj sebe. A este si odpovedz na otazku, ze co dobre ti do zivota dava ten muz?
A pre lasku boziu pred interpunkciu nedavaj medzeru :D
@sasa1310 ja to robím . Fakt u nás keď nezacnem hucat tak sa nespraví nič
Potom som ja chorá a všetko že len hulakam. Ale bez toho to nejde .
No s dvorom neviem pohnúť ani bohovy
Povedala som mu nech dá šrot preč a ja si zavolám niekoho kto mi dvor spravi a smial sa mi .
Začal ma porovnávať s jednou s dediny
Čo ju nechal muž lebo že chcela od neho stále viac a viac .
Piči ale tá žena mala všetko čo chcela .
A odišla od muža ona nie on ju vyhodil .a vraj som taká ísť .kks
Ona bola humusacka, na deti drbala a vysoká a mňa k nej prirovnal . Skoro som mu drbla
@sissy27 a čo si myslíš že čo robím ? Nie je to prvý krát . Za ten dvor nadávam už pol roka
@sheila121 sama ? Moja ja potrebujem jeho aby odpratal šrot
Je to na jeho meno . Je to auto porozbíjané. A na dvor potrebujem veľkú JCB nie moje ruky
@vanilkovazmrzka no tak moju gramatiku zbytočne riešiť ;)
A neuberiem zo žiadnej práce keď že aj to mi je málo ...
Upokoj sa, viem že to nie je ľahké, ale nedrbnes mužovi, ale skôr drbne teba. Ja mám muža v podstate takeho istého, z tym, ze ked sa riesilo, že budeme bývať v dome ( po čom túžim najviac, aj kvôli sebe aj deťom), tak som rozhodla, že kúpime byt, pretože dom by nám čo chvíľa padol na hlavu. Žijeme v byte s tu keď potrebujem spraviť nieco ,, mužské " buď to zvladnem sama, alebo si zavolám svokra 🤣🤣 ... Sadni si, porozprávajte sa, a ak to nepomôže ( čo mi zatiaľ tak vychádza), tak si dupni. Navar sebe a dieťaťu, upusti od gruntovania domu, deň dva a sprav si to co zvládneš. Nemáš nahodou brata alebo niekoho takého, kto by ti mohol pomôcť?
@sissy27 a aký minulý týždeň?.tento dom máme odjakživa. Isto ho nepredam za byt
@qwer2019 hej veď sa na to ak chystám .
Už som mu nechala aj riad v drese nech si umyje sám
Ani variť nebudem, kašlem na to .mám brata ale žiaľ ten mi pomôcť nevie
Nevie stať na nohách .
Ja nemám ani kamarátov takže nie žiaľ
Ale včera večer o 21 som začala s burinov pred domov čo sa dalo ručne .
A zrejme si zavolám s úradu chlapov pokosiť
Ak budeš chcieť pokecať a ponadávať, bez konštatovaní, že ,,to si nevedela predtym, aky je?", Klusne napíš aj správu
A jeho predstava o tom kedy bude ten dvor hotový? Myslím to tak, že keď sa rozprávate, kedy to má on v pláne?
Nevie ten šrot vyhodiť aspoň pred bránu, nech ti
môžu dôjsť upraviť pozemok? Však potom bude mať aj on pokoj od rečí.
Resp.nevies to dať ty niekam odtiahnuť?
Tu sa ťažko radí, ale teda ja by som hľadala cestu bez neho. Nech si nasere, keď odmieta robiť na svojom pre svojich.
Drž sa
Autorka žiaľ budes to musieť urobiť sama. Alebo niekomu zaplatiť aby to urobil miesto teba. Ú nas napríklad šrot berú aj Rómovia, pridu na aute s vozíkom všetko naložila dajú tie nejakých 5€ ale aspoň to máš bez stsrosti. Trávu pokosis aj sama ale takému manželovi by som teda nevarila a kašlala na neho. Načo taky chlap
@januska12323 nemusel, ak byvali v byte kde " nic" netreba robit nemal ani paru kolko toho treba okolo domu. Kde nie je spolocenstvo, upratovacia sluzba. ....
@bororka veď jasné
Ale mám to priamo v kopci vo dvore kde potrebujem ruku alebo odťah. Pred dom to nedam lebo potom ani auto nedám svoje pred dom a ani stroj mi do dvora nepríde . Hento hovno nemá kolesá .
Kamoš mi povedal že mi to vezme do šrotu ale na to treba papiere a tento debil mi ich nechce dať .
Ja dumam skúšam hoc čo ale on je ako retardovaný. ... Pred mesicom mi povedal neboj sa všetko bude
Len to nechaj na mňa 😂
@drobcek17 je to auto 😂 nie šrot ako šrot
@drobcek17 krovinorez som ešte nedrzala v ruke 😁😁😁
Neser sa s tým, daj mu termín dokedy to má odpratať alebo zavoláš odvoz a bude si to platiť.
@januska12323 no to keby spravím platím si to sama .
Predtým žil na dome či v byte?
@1andrea111 v dome žil .
@1andrea111 no žil v dome , ale býval roky s ex v byte v Bratislave.
. Teraz žijeme na dedine
Výborne, ty sa musíš starať o dvor tak neostal čas na varenie, pranie nech si robí sám. A uvažuj načo ti vôbec taký chlap.
Tak sadni do auta, do autobusu a odvezte sa s dietatom niekde na vylet. Chlap nech si doma hnije.