Muž nevie pochopiť, že musím spať pri otvorenom okne

23. nov 2024

Akoze muž to nevie pochopiť ale ja musím spať pri otvorenom okne aj teraz v zime, keď okno zavrie mám v noci upchatý nos a keď ráno vstanem mám plný nos soplim smrkam jednoducho ako pri chorobe, on mi neverí 😤

angeli121212
23. nov 2024

No vieš jemu to tiež nemusí byť príjemné.. môže mu byť zima alebo sú ľudia čo sú citliví na uši, že ich z toho zas bolia... Skúšala si aj zvlhčovač?

koniarova
23. nov 2024

No v tejto kose, by som sa ti ani ja nepoďakovala. Liečia ťa? Zvlhčovač máš dobrý?

marca12
23. nov 2024

Daj si zvlhovace na radiator.

ssimusska
23. nov 2024

Keby mi toto robí priateľ vyhodila by som ho zo spálne. Skús si dať na radiátor mokrý uterák, alebo porozmýšľaj nad zvlhčovačom.

majo111222
23. nov 2024

Je aj ja mam orvorene okno lepsie sa spi fajny czduch

merrysa
23. nov 2024

Tak isto sa aj on môže opýtať, prečo ty nevies pochopiť že on nechce mať otvorené okno 🤷 jedine oddelené spanie v tomto prípade

zuzanaete
23. nov 2024

Ja ta plne chapem. Tiez musim mat pocas spanku prisun cerstveho vzduchu. Aspon to mikrovetranie. Inac sa budim na teplo a zle dychanie, aj ked je radiator vypnuty. Vyskusajte najst nejaky teplotny kompromis. U nas to nastastie manzelovi nevadi.

h2
23. nov 2024

Nemáte možnosť spať v oddelených miestnostiach, keď máte takéto diametrálne odlišné nároky? U nás napríklad dnes strašne fučí, neviem si predstaviť mať celú noc otvorené okno. (Ja si to v zime neviem predstaviť za žiadneho počasia. Pred spaním vyvetrám a zatváram okno.)

erickatt
23. nov 2024

Aaaa preto spime pol zimy odelene.

earlgrey
23. nov 2024

Nemáš alergiu na roztoče? vykurovacie obdobie je najhoršie pre alergikov..

cimage
23. nov 2024

My mavame pootvorene okno aj v zime, lebo do rana nie je vzduch v izbe.

rorino
23. nov 2024

Aj ja mám upchatý nos 300 dni v roku,ale keby chcel späť manžel pri otvorenom okne,tak určite nespavame v jednej miestnosti.Su aj iné možnosti,ako pri mínusových teplotách späť pri otvorenom okne.

sense
23. nov 2024

Zvlhčovač vzduchu do izby, vypnúť kúrenie kde spite a ak vám to dovoľuje priestor spať oddelene

mateson2004
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
23. nov 2024

Ja spim tiez celu zimu pri otvorenom okne, ja to tiez potrebujem, akurat dnes rano muz hovori, ze jemu uz bola tuto noc zima. Tak bud sa ja odstahujem alebo necham v spalni otvorene aspon dvere. Kompromis sa da najst.

h2
23. nov 2024

@0silvia0 Ja som písala, že my máme okno zatvorené, ale dobre, že píšeš o tých dverách, tie máme otvorené vždy. Aj syn, keď ide spať, tak mu zatvorím, aby ho nerušili zvuky, ale keď ideme spať aj my, tak mu otvorím.

0silvia0
23. nov 2024

@h2 ja poopravim prispevok, spim pri otvorenej vetracke, nie otvorene cele okno. U nas s tymi otvorenymi dverami je zas problem, ze nam nalezu macky do postele😄

h2
23. nov 2024

@0silvia0 😀 Tak mačky zavrieť do inej miestnosti.

0silvia0
23. nov 2024

@h2 to by neprezili, to by bolo vreskotu

darmasiswa
23. nov 2024

@0silvia0 😂

anesim
23. nov 2024

Moj si zvykol, ja tiez od malicka spavam pri otvorenom okne, teraz v zime je otvorene tak na 15-20 cm. Najlepsie sa nam spi od oktobra do aprila, potom uz je teplo😁

autor
23. nov 2024

@anesim Bohu vďaka že niesom Sama 😁😁😁❤️❤️

slavomira236
23. nov 2024

U nas sa spi sice pri zavretom noame vypnute kurenie na noc ja a deti..im nerobi dobre ked spia pri pustenom. Muz spi inde sam kedze on musi mat zapnute a este je prikryty ceky a naobliekany ako medved

zuzubb007
23. nov 2024

To treba riešiť s doktormi, je to choré v zime spat pri otvorenom okne, navyše je to pre zdravie nebezpečné, mne keby to urobí muž odstahujem ho

maryetta
23. nov 2024

Baby to vazne? Von v noci -3 alebo aj viac v minuse a otvorene okno? Sice ja mam v spani aj babatko.
Povacsine 20-21stupnov. Ale inac uz ani mne by nebolo prijemne spat pri otvorenom okne. Takze ho aj chapem. Nestacili by mozno otvorene dvere? Zvlhcovac? Difuzer?

grof_monte_christo
23. nov 2024

No ja by som ta hnala zo spálne hneď, keby ze mi v zime otvoríš okno na celú noc. Ved to je choré. Co by mal tvoj muž pochopit?

angeli121212
23. nov 2024

Autorka neviem z čoho sa tak tešíš.. čo tak sa kus vcítiť aj do pocitov tvojho chlapa a hľadať pre oboch schodné riešenie??? Už vidím ako toto dopadne...

autor
23. nov 2024

@angeli121212 si normálna prečo by som sa tešila že som akurát napísala že sa niekto našiel kto je ako ja 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 stavím sa že je oveľa zdravšie spať takto ako vo vykurenej vyprdenej izbe. Bola som tak naučena on sa prispôsobil a pýtala som sa nie na názory jak mám spať ale ci sa nájde niekto podobny s takým problémom prajem všetko dobré

earlgrey
23. nov 2024

@anesim 15-20cm? 😮

angeli121212
23. nov 2024

Aha takže sa muž musel prispôsobiť... radosť toto...