Muž nechce druhé dieťa

123mama
27. dec 2014

mame uz 8r syna...a kazdy sa nas pyta..ci nechceme druhe...bola som prekvapena ked sme sa s muzom o tom bavili...ja nemam ani 30 este .asi som neni 100perc mama...

ivivaiveta
27. dec 2014

@123mama To ste sa az teraz bavili o tom, kolko deti raz chcete vychovavat? 😕 Nehovorim,ze to sa da celkom naplanovat, ale to asi kazdy na zaciatku vztahu take veci prebral..

mimina00
27. dec 2014

U nas v rodine tiez jeden nechcel druhe dieta,zena ho prinutila a teraz len pocuva vycitky od neho....on vas živí(asi) tak myslim ze ma k tomu co povedat.nestaci aby si chcela len ty,to mi pride nerozumne a sebecke..

123mama
autor
27. dec 2014

ivivaiveta veru...nepamatam si ako to bolo na zaciatku🙂 boli sme radi ze ho mame..predsta len nechcem aby bol v zivote sam´...nechat tomu volny priebeh)mozno casom bude este chciet. aj to je blba doba..mam pracu na tpp-mohla by som ist na matersku🙂)

123mama
autor
27. dec 2014

@mimina00 nie nutit nechcem ho praveze.. len ked znamy rypu preco nemame druhe..vacsinou som ja na muske..ako by m si ho mala sama urobit 😀

123mama
autor
27. dec 2014

DAKUJEM VAM PEKNE za odpovedde. mozem kludne uzavret tuto moju prvu temu 😅

ivivaiveta
27. dec 2014

@123mama no moja, neviem, ci je tpp dovod, preco takto uvazovat...ja mam tiez len jedno, nie som z toho nadsena, ale viac sa nepodarilo, uz je to tak...nechala by som tomu volny priebeh...ak vam vztah inak klape, nepichala by som do h.....a, len sa tu poobhliadni, s cim vsetkym ludia zapasia 😉 co ma prist,pride a ak ta otravuju otazky preco nemate druhe, tak povedz, ze bociany maju dovolenku...

123mama
autor
27. dec 2014

😝 😀 😀

tykat
27. dec 2014

@123mama znamym odpovedz "co ta je do toho?" myslim ze aj najvacsi rypaci rypat prestanu. Pripadne povedz ze nebude. Koniec debaty. Nevysvetluj, neobhajuj, je to tvoj zivot a tvoje sukromie.

lauricka
27. dec 2014

@123mama ved ked si Ty na muske, tak povedz, ze on nechce a nech si vysvetluje on 😀

sunshineka
27. dec 2014

@mimina00 mne pride sebecke vyhadzovat zene na oci,ze ju chlap zivi.sebecke mi pride umriet si v pokoji a nechat dieta na svete same.dvom je vzdy lepsie a veselsie.rodicia sa pominu a co potom?dve deti sa daju utiahnut a vychovat a kto tvrdi opak je pohodlny sebec.

ifca6
27. dec 2014

Ahoj, mi sme mali 4 rocneho syna a mne zacali znovu tykat biologicke hodiny...moj muz ale nechcel o druhom dietati ani pocut same vyhovorky on sa nato neciti a ako to financne zvladneme atd typicke muzske vyhovorky...ja som ho netlacila ale vzdy ked sa syn chcel s nim hrat a jemu sa nechcelo tak som mu povedala ze ako by bolo super keby mal surodenca a mohol sa hrat s nim a takisto ze ked mi tu raz uz nebudeme tak nechcem aby tu nas syn zostal sam a nakoniec aj on zistil ze chce dalsie dieta....tento rok v aprili sa nam narodil druhy syncek a odkedy sa narodil tak mi muz hovori ze by chcel este tretie 🙂

evelynm
27. dec 2014

@tykat , suhlas. Nikoho do roho nic nie je.

bonaqa2013
27. dec 2014

No ľudia sa radi starajú. ja keď som čakala 4 tak ma sused zasypal výčitkami, že čo to robíme, prečo nepoužívame antik. a pod. Bola som z toho dosť zaskočená, pretože sused je odo mňa starší min. 25 rokov a nie sme v nejakom kamarátskom vzťahu. Z mojej strany pozdrav a to je všetko. Aj starosta - kamarát mi povedal, aby som si už kúpila autobus pre tie svoje deti. dotklo sa ma to. poviem pravdu, mi sme sa nikdy nebavili koľko deti chceme, kedy chceme.... jednoducho to tak prišlo a myslím že aj s týmto počtom sme šťastní.

17alexis
27. dec 2014

@123mama neriešila by som reči známych, lebo oni nežijú váš život. Ja som jedináčik, lebo mama predomnou dvakrát potratila a po mne jej vybrali maternicu a o nič som nebola ukratená ani ma život jedináčika nijako nepoznačil. Keď som bola malá tak ma to trápilo, deti mali predsudky v škole, že jedináčik je rozmaznaný, s ničím sa nedelí, ale neskôr to bolo znesiteľné. 🙂 Ak manžel druhé nechce, alebo iba teraz nechce, tak to rešpektuj. Čas ukáže... 🙂

sabina1975
27. dec 2014

@123mama ludi do toho kolko mas deti nic nie je ja mam dvoch dospelych synov 22 a 18 rokov a 14 mesacnu dceru a ked som bola tehotna tak som stretla ( uz byvalu) kamaratku a ked videla ze mam brusko tak mi posmesne hovori ze" zase si tehotna ,co pokazil sa vam televizor ,nemate nic ine na robote len deti robit " ak by si mala 10 deti tak by rypali ze naco vam je tolko

sense
27. dec 2014

nuz ja take reci ignorujem popr. poviem vy moje faktury platit nebudete a ani v noci vstavat k dietatu ani ho vychovavat a je to , vzdy je pokoj potom na par tyzdnov....a ani to ked su dvaja a viaceri surodenci neznamena ze v buducnosti si budu stale nazivat v laske a svornosti, ved dnes brat brata nepozna ked sa jedna o peniaze....(teda nie vzdy to tak musi byt ale tiez je takych pripadov na mraky)

mimina00
27. dec 2014

@sunshineka ja mam v plane 3,4deti ale aj manzel...ked si myslela mna ako pohodlneho sebca. JA hovorim co vydim pri druhych paroch ked zena chcela a muz nie..co vedie aj k rozvodu tam asi nevydis ako ostanu deti bez otca ktory ich tak trosku nechcel 🙄

0silvia0
27. dec 2014

@sabina1975 no to bola ozaj "milá" kamarátka, nečudujem sa, že je už bývalá 😒

sabina1975
27. dec 2014

@0silvia0 sak toto som sa citila jak nejaka socka ze len deti robime a pritom mam uz jedneho co sa bude v lete zenit a druhy ma uz 18 a buduci rok maturuje

sunshineka
27. dec 2014

@mimina00 nie,nie nemyslela som konkretne.ale vo vseobecnosti ludi,ktori sa brania dalsiemu dietatu len zo sebeckych materialnych dovodov.je to samozrejme velmi zlozite,ak jeden chce a druhy nie.keby sa mi to stalo,tak by som sa snazila muzovi vysvetlit podstatu,ze dvom je vzdy lepsie.nastastie moj hovori o viacerych detoch,tak snad ho to neprejde 😀