Muž na všetko zabúda

26. sep 2020

Muž zabuda na rande, zabuda kedy mam narodeniny/meniny ..proste všetko mu vypadne z hlavy mam pocit že mu na mne vôbec nezáleží.

pribinak
26. sep 2020

Možno je ten pocit správny

sense
26. sep 2020

Nuž keby záleží tak nezabudne.... Hlavne nie na rande

sasesoe
26. sep 2020

Mozno je na case ho naucit pouzivat pripomienky v mobile al zdielany kalendar. Z uvedeneho tazko identifikovat nakolko je technicky zrucny a pracovne ci inak mentalne vytazeny.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adamka25
26. sep 2020

Presne...keby zalezalo tak nezabudne.moj mi kupi kvety vzdy aj na vyrocie chodenia nie len na vyrocie svadby

deti95060810
26. sep 2020

môže to mať aj výhodu...pýtaj za mesiac dva krát výplatu... 😉

jankapepe
26. sep 2020

Má ťa v..... asi tak. Zabudnúť na rande?

moonlight1210
26. sep 2020

Na meniny, narodeniny, vyrocia zabuda kopec muzov i zien. Lebo je to raz za rok. To sa da zabudnut. (Aj ked pripomienkovac by to vyriesil).

Ale zabudnut stretnutie/rande? To je uz nezaujem.

3petka
26. sep 2020

Akoze keď zabudne na rande tak to je naozaj fuuu.... pruser. A narodky a meniny človek zabudne nie každý má pojem o tom aký je presne deň. Ja svojmu mužíkovi poviem že zajtra mám to a to a už vie. A ja som tiež taká roztržitá že niekedy zabudnem na mužove sviatky. Moc si na to obaja nepotrpime...

hors
26. sep 2020
krisbar
26. sep 2020

Jeho jazyka lasky je iny, nie dary. My s muzom si napr vobec negratulujeme. Nie je to pre nas dolezite, castokrat si apomenieme par dni uplnou nahodou.

kittykat22
26. sep 2020

dufam, ze tym rande nemyslis, ze zabuda prist na dohodnute rande.

hradnapani
26. sep 2020

a ine veci v s nim v pohode? ak ano, tak toto je len detail, pre mnohych muzov je strasne tazke si na toto spomenut e nema to nic s laskou spolocne a musis mu to pripomenut sama. Moj muz je rovnaky, ale zakomponoval si datumy do hesiel a odvtedy vie :D (samozrejme, nema tam len datum, su tam kadejake nezmysly a datum k tomu ;)