Muž na materskej chodí spávať o 16-17stej. Vraj keď sa zotmie ho to ťahá ku spánku a že ho ťa materská unavuje. Ja som potom sama hore s dieťaťom aj do 22. Ťažko sa mu zaspáva tak ešte pred spaním vyvádza, plače, to muža zobudí a ešte aj na to sa sťažuje. Vraj on s ním pol dňa, ja s ním pol dňa. Lenže ja v tej práci nespím ale pracujem. Dokopy prespí aj 12-14 hodín denne, čo je viac ako dieťa. Štve ma tato jeho lahostajnost, domácnosť je vo výbuchu, nič sa za ten deň nespraví, som unavená.
Tak nech ide do práce a ty zostaň na materskej
Vypnut internet, nech toho viac stihne. Ale teraz vazne: davaj mu lahko splnitelne male ulohy co musi splnit za den a to vyzaduj (ale fakt na zaciatok lahke). Trosku ho zefektivni....on je chlap, jemu musis vsetko vysvetlit explicitne co sa tyka domacnosti 🙂. A ked bude mat tie ulohy, tak sa bude citit aspon viac doceneny, lebo nieco aspon plni a mozno ho to nakopne a pride tomu na chut A tiez by bolo dobre zajst k lekarovi ked tak vela spi, mozno je chory.
Vykyval s tebou riadne 🤷
Tak chod na materskú ty a on do prace
A netrpi depresiou? Ja co poznam ludi, co dokazu tolkoto prespat kazdy den, tak trpia depresiami.
@marianarem presne, podla mna nie je zdravy, viem o com pisem v najtazsich stavoch som spala aj do 18tej
Moze byt depresia ale aj ina vazna choroba. Rieste to.
To je život...😏
Ako dlho je na materskej? Ono je to sok byt zrazu len s dietatom a nie v praci. Nech si pospi poobede pocas spanku dietata.
No chlap si myslí, že byť na materskej je asi robiť si čo chcem.
Môj sa plnohodnotne venoval dieťaťu, keď som prišla z práce, dieťa som prevzala ale on pokračoval v domácnosti...aj žehliť musel atď. Ja som jednoducho nemala kedy a tiež som sa chcela venovať dieťaťu.
Ked si bola na materskej ty mohla si si toto dovolit? Vyspavat pol dna a vsetko nechat na manzela- ako to robi on? On to ponal presne podla nazvu- dovolenka. Len mu asi nik nevysvetlil co to pre zeny ( aj neho) znamena. Ze su to vlastne galeje s peknym nazvom.
Tolko keď spí môže mať nejaký zdravotný alebo psychicky problém. Nemal covid? Postcovidovy syndróm sa tak prejavuje. Alebo určitý druh depresie. Takýto človek sa ani po tom dlhom spánku neciti dostatočne odpočinutý.
Ak ozaj toľko spi tak môže byť za tým zdravotný problem.
Chodi spat s telefonom akebo bez? Podla mna zasadna informacia ktora nam tu chyba
@martinmmartin tiez si myslim
Nic mu nie je. Ved jej povedal, ze on je pod dna a ona druhu polku dna.
prečo dnešne ženy sa haraju na super ženy a potom to takto vypadá ,že muži ani hovno a ona za desať ludí , nehovoriac o tom že taký muž si ženu ani neváži,, pekne šup šup na matersku a on makať ako chlap
Ked si bola na materskej ty, tak ste ako fungovali? Dosiel domov a odovzdala si mu 'sluzbu'?
Chudaka tu lutujte, ze ma depku, nejaku chorobu alebo postcovidovy syndrom. Je to magor, co nepochopil, co znamena byt na materskej. Nech masiruje spat do prace a nerobi zo seba este vacsieho dementa.
🤣 Rozosmiala si ma už len s tým nadpisom. Ty fakt nežartuješ, ako čítam.... No čo sa dá na toto povedať.... ??😁 Keď ho to tak unavuje, marš do roboty. Ja by som mu to spanie zatrhla
Však pošli ho do roboty, či tebe ide vlastne dieťa na nervy tak si radšej v práci? Unudeny je tak drichme
Ja som prespala možno ešte viac, keď som bola na materskej...veď dieťa mi spalo skoro stále...
práca ho unavovala tak chcel využiť materskú a trochu zmeniť myšlienky, vraj to využil každý z firmy. Popravde mám pocit že ho unavuje asi všetko, ťažko ho vytiahnuť len tak von na prechádzku, stále by bol len doma, ale vlastne takto je to vždy cez zimu. Je možné že ho tá tma ozaj tak unavuje alebo neviem. Ale myslela som že keď má človek dieťa a rodinu tak sa dokáže nejako prekonať ale takto to vyzerá že sme mu ľahostajní. Tiež mám chuť si niekedy len tak pospať ale nemôžem.
@ikonica nehovorím že všetko bolo každý deň tip top ale myslím že som domacnost zvládala celkom dobre. Odôvodňuje to tým že dieťa nie je na neho zvyknuté a že stále vyvádza keď je s ním a vraj nič nestíha. Lenže keď sme doma obaja tak sedí len na gauči, pozerá do telefónu a dieťaťu pustí rozprávku. Myslím že ho nebaví byť na materskej a dieťa sa s ním asi nudí.
@zuzubb007 chcel využiť materskú, lebo to využili aj jeho kolegovia. Neviem či sa to dá teraz zrušiť a neviem či by ma aj pustili z práce. Je to len 6 mesiacov, 3 už prešli
@earlgrey naše dieťa spi od 22-7 a hodinu a pol až dve poobede, to je asi 11 hodín
Hahaha chlap na materskej, tu je výsledok. By som mu panvicou dala po hlave ako budíček, ale možno je vyčerpaný z kojenia a krivdíme mu.
zrusit mu matersku a nech ide do prace. ak je na materskej ma sa plnohodnotne starat. nepoznam matku co by chodila o 16 spavat a to ma doma niektora aj 3-4 deti male