Mám na polícii nahlásiť stratu alebo povedať tak ako je, že mi muž zobral vodičský preukaz? Chcem sa vyhnut vyšším poplatkom za vystavenie nového VP. Vďaka za rady
on ti nezobral VP on ti ho odcudzil aj kartu...
nahlásiť
to zobral náročky, alebo nechtiac? A kedy sa vráti? zajtra ráno a či o mesiac zo zahraničia - podľa toho postupuj...
@deti95060810
to je ináč dobrá otázka 👍 možno zobral omylom...
Mne ked naposledy(prvy aj posledny krat)zobral kartu tak som ju prestrihla a bolo po probleme,neskor som si otvorila iny tajny ucet o ktorom nevedel a dobre ze som to urobila.
Omylom alebo zo srandy neverim ze ti to vzal len tak mozno si nieco vyviedla a je to koli tvojej bezpečnosti
Karta je k tvojmu účtu alebo k jeho? Ak k tvojmu, tak zavolaj teraz do banky, daj ju zablokovať a rovno požiadaj o vystavenie novej (linka funguje nonstop). A podľa toho akú máš banku ti možno vedia vystaviť hneď aj virtuálnu, ktorou vieš platiť cez mobil hneď.
Vodičák - tam by si sa poplatku vyhla len keby ti bol odcudzený pri násilnom trestnom čine - napr. lúpežné prepadnutie, a samozrejme treba o tom záznam z polície.
Otázne je, prečo ti to muž urobil, ale ak by malo ísť o tvoju bezpečnosť, tak by bolo zmysluplnejšie zobrať ti kľúče od auta, lebo bez vodičáku jazdiť vieš 🤷♀️
@canerko vsetci krali maju dve roboty a makaju od svitu do mrku😂
@deti95060810 umyselne zobral VP, vnoci mi nastastie vratil, bankomatovu kartu zapotrosil ale nasiel uz ju mam spat.
Vodičák ukradnutý alebo stratený - platíš rovnaký poplatok za vydanie nového.
@ibrunova tuto informaciu som potrebovala, nastastie uz ju katastrofa zazehnana, ale tak clovek nikdy nevie. Dakujem
Nahlas krádež, aj na polícii aj v banke, podaj trestné oznámenie.
Ako ti odovodnil toto konanie? ?
no povedz tak ako je a preco to urobil