Baby, muž mi zakazuje chodiť na modrého koníka. Občas mu niečo poreferujem, čo ma poteší či zaujme.
Vy ste sa s tým doma nestretli?
Pre kazdeho normálneho chlapa je toto "múdry kurnik" a nic viac, takze radšej nic nereferuj
...mna ked vidi manzel pri PC,hned sa opyta -stajnicka uz vola 😀 😀 😀
ja ked poreferujem muzovi co nove,vzdy sa spolu od srdca zasmejeme 😀 😀 potukame si po cele pri niektorych "zarucenych" temach a pekne si povieme ako nam je fajn....
nereferujem.....on mi tiež nereferuje o porade,realitách a sudoku kam on chodí.....v živote mi nič nezakázal,skúsil by raz 😀
no by uvidel, keby mi nieco zakazoval. Inak moj muz sa kazdy vecer, ked ja v posteli s notebookom, ze co nove na konovi. A obcas mu aj nieco poprekladam. Smeje sa ako kon 😀 😀 😀 😀 😀
ale no, zakazovat? ja mojmu obcas nejake "zaujimave" temy precitam 😀 ako napr. prdite pred chlapmi? 😀 a podobne vychytavky, co tu boli... 😀 ved tu sa obcas tak da zabavit 😀 😀 😀
nezakazuje tak ze mi vypina pc. ale som rada ze aj vy mate muzov co na to maju taky isty nazor.
keby som mu povedala o rade "zakazem ja sex" asi si poklope po cele a odpoji internet :D
už mojmu nehovorím,,on to bere že je to náš ženský svet,,len tak mi zahlási "moja zabudla si si vypnut kona" 😀 🙂 to je všetko
mne ten moj maximalne zahlasi...prosim ta, naco tam chodis, ved je to stale o tom istom..🙂
@dkethe moj vie, ze nejaky MK existuej, ale mna nezaujima, ci sa mu to paci alebo nepaci ... ja neriesim, co on stavara na nete
@dkethe tak ja sa ani nečudujem, netreba mužom všetko hovoriť, to som sa poučila, lebo sú to väčšie klebetnice ako baby
Moj ani nevie pomali co je to mk...naco by som mu mala vesat ma nos to co sa tu napise alebo co tu precitam...
Ja ho chapem, na tych slepacarnach sa aj ja obcas dobre zabavim.
@dkethe v tom prípade sme šťastná domácnosť, každý máme svoje pripojenie na net ?
ale zakazovať ?
trošku choré
a on môže chodiť na všetky stránky ? alebo sa bojí, že ..............
ja si zvyknem sama zakazat 😀
Jasne, ze zakazuje :D a jasne, ze si robim co chcem... Ved aj tak je nakoniec tak ako zena chce :D ved spokojna zena=spokojny manzel :D
Tak to srovna ani nebil aš taký problém, mne dal starý košem práve z dúvodu sledovaní televize. Pri 439 díle seriálu "Keď budeš moja" se spakuval a nebilo ho, zmizel jak gáfor. Šimla jsem si, že není doma aš po týdni. Nááá, ale alespoň mi poradil, jak se zaregistruvat na konto do modrého konika a tu trávim čas. Je to jak balzam na dušu, človek dojede na jiné myšlenky pri tem kolotoči s ratolescáma.
@hviezdicka111 ahojky no co ako sa mate??
to si nedam zakazat od chlapa,chodit na konika.Som dospela a hotovo 😉
😀 😀 toto je už čo 😀
p.s môj vie že takáto stránka existuje ale viac nerieši 🙂 ja tiež neriešim ,čo robí keď je na pc 😉
@dkethe sa nečudujem, keď mu referuješ tie drísty čo sem poniektoré zavesia 😀 😀 😀
ale teda my si nič doma nezakazujeme, tak si to ani neviem predstaviť... to akože povie "to nesmieš" ? ako malému decku?