Muz má znova milenku

misy01
26. sep 2015

Kedze som na momentalnu situaciu sama, bola by som rada keby ste sa tie, ktore uz nieci podobnym presli k tomuto vyjadrili.... Vydata som uz 18 rokov, 2 deti (11 r.,4 r.) a zistila som, ze muz ma znova milenku - klasika. Lenze. Ked som to zistila prvy krat, malo prve dieta 2 roky. Jeho vztah trval od jeho narodenia, takze dva roky. Zil u nej, boli na dovolenkach a podobne a ja som na to neprisla, aj ked nejake indicie boli, lenze on ich vzdy poprel a vyhovaral sa na pracu (sluzobky). Az kym som sa nahodou nedostala k jeho mailom. Klamal mi do oci, klamal aj milenke - vraj je rozvedeny a zije sam. Mne povedal ze to s nou ukoncil a zalezi mu na mne a dietati a chce aby sme boli spolu. Lenze vztah s nou napriek odhaleniu (ta jeho ma aj kontaktovala) trval este dalsi rok, co som zase nevedela. Vztah nakoniec ukoncil, lenze s kolegynou si skoro hned nato vytvoril novy taky sexyvztah - sex, kavicky, mozne nejake vylety, ale nie byvanie u nej, ani dovolenky. Tiez som na to prisla az po asi 2-3 rokoch ked uz to s nou viacmenej ukoncil. Medzitym sa nam narodilo druhe dieta a asi ked malo rok som znova nahodou objavila v pc to, co som nemala. Tento dalsi vztah trval tiez asi od narodenia druheho - takze rok. A zase.. vraj to uz ukoncil a je s nou iba kamarat, uz robi pre firmu jej rodiny len nejake veci a pod. Vcera som znova nahodou objavila, ze tomu nie je tak a vztah s nou trva uz 4 roky... Teraz: nemozem jednoducho od neho odist, ani pred tymi tromi rokmi som sa nemohla len tak zbalit a odist aj s detmi a mat od neho uz navzdy pokoj. Zadlzil seba aj mna takze mam exekutorom zablokovany ucet, byvame v prenajme, k rodicom nemozem ist a ani ich v ich veku uz nemozem stresovat. Som na nom financne zavisla a pokial ma nedostane z dlhov, tak sama s detmi nemam sancu. Muz je majster manipulacie - ani ta jeho sucasna netusi ze zijeme spolu a ma dve deti, vraj je rozvedeny. Ked som ho odhalila pred tromi rokmi, tak som mu povedala, ze ja nebudem o neho bojovat so ziadnou a ked chce nech si ide, ale nech ma financne zabezpeci. Lenze on nechce. Uz 11 rokov zije dvojaky zivot a vyhovuje mu to. Ja uz ale nevladzem - vcera som nadobro pochopila, ze on sa nikdy nezmeni. Ked to skonci s touto, pride dalsia. V poslednej dobe sa mu zacalo financne darit a konecne po dlhych rokoch si mozme dovolit normalne zit a nie prezivat. Takze ako dalej? Zatial nie je na tom tak ze by mi zabezpecil byt, ani neviem ci by tak vobec spravil. Tym, ze sa mu dari dost dobre a je jedinym zdrojom prijmu, tak aj rozhoduje len on o tom ako s minu peniaze. Musim povedat ze nam teraz dopraje a pokupi veci, da mi aj "vreckove", lenze chce vediet ako zhruba to miniem, on urcuje ake veci (oblecenie, domacnost) sa kupia. Proste riadi vsetok tok financii smerom von. Som na predlzenej RD lebo dieta sa nedostalo do skolky, a keby som isla do prace, tym ze mam blok na ucte, tak po zaplateni sukromnej skolky by som bola viac v minuse lebo z vyplaty by som dostala len zivotne ninimum. Ja neviem ako dalej. Uz tri roky nam slubuje ze sa prestahujeme do Prahy - chodi tam pracovat. Lenze o tom co robi v Prahe mi nic nepovie. Vcera nahodou som zistila, ze on v tej Prahe isty cas zil s tou milenkou, preto tam nemohol nastahovat aj nas. Ja nechapem preco nas takto namotava na veci, ktore vobec nemysli vazne. Je taky aky je - neriesim uz. Ale co dalej? Pokial ma on nevyhodi alebo neodstavi od jeho prijmu sama odist nemozem, takze musim zostat s nim. Chcem mu povedat, ze som ho odhalila a ze sa chcem s nim rozumne bud rozviest alebo odlucit za nejakych prijatelnych podmienok a jeho financnou podporou pre zaciatok - s tym ale on suhlasit asi nebude. On rodinu chce mat. Ale mna uz nema rad, nevazi si ma, niekedy sa sprava ku mne vvulgarne (prevdepodbne ked sa pohada s nou) tak neviem preco. On jednoducho neriesi buducnost, vobec. Zije iba tym co je teraz a jemu to tak vyhovuje. Alebo len a len v zaujme zachovania rodiny pre deti to mam nechat tak. Chcem urcite zavolat tej jeho a uviest ju do obrazu, aby vedela ze on je iny ako sa tvari.

dominika6
26. sep 2015

@misy01
Cele som to precitala a zdvihol sa mi zaludok...najprv z neho a potom ...prepac...z tvojej tolerantnosti...
Nemas kusok sebaucty,dat si urobit 2deti s debilom ,na to treba mat ozaj nervy...
Radsej vypadnem s detmi do 1izb.podnajmu,odtrhnem si od ust a pojdem do roboty ,on ti musi platit po rozvode vyzivne na deti...

martinka13
26. sep 2015

Fuha hrozná situácia. Vypadá to dosť bezvychodiskovo. Nie je možné, že by ste sa aj Vy zamestnala a bola aspoň ako tak nezávislá? Pokiaľ má oficiálnu prácu bude musieť platiť na deti. Aj keď isto to bude len smiešna suma. Rodičia by určite nepomohli s bývaním? To je asi najhoršie. Karma je sviňa a raz sa mu to hádam vráti.... Držím palce. Inak aj ja obdivujem že ste vydržali s takýmto chlapom. Ja by som utekalaaaaaa už po prvom dieťati. Je to riadny hajzlik a asi ma pocit ze ste na ňom absolútne závislá pi všetkých stránkach.

mirka414
26. sep 2015

@misy01 najdi si aj ty milenca a ži vedla tvojho presne tak ako to robi on...

pribinak
26. sep 2015

Odpustila si mu raz, vie, ze odpustis aj druhy raz, aj treti aj desiaty ;((((

Dievca, ty sa nehambis sama pred sebou, ze mu toto vsetko tolerujes? To nemas kusok hrdosti v sebe?

ivca88
26. sep 2015

Prepac ...a ty sa cudujes ze nemate peniaze ? Ved ten chlap živý minimalne dve rodiny 😀 ako prepác ze sa smejem ....
Ale plakala by som ze je to smutne pri prvom raze ....
Ale ty si tolko rokov podvadzania vypísala ...ze to je až na smiech ...

misy01
autor
26. sep 2015

@pribinak, @martinka13, @dominika6 No, dakujem za prispevky... Poprve, nema oficialny prijem, takze po rozvode by som toho moc nedostala. A podruhe, neprisla som sem aby ste ma sudili, to nepotrebujem, ani aby ste ma lutovali. Ja som chcela oslovit tie KTORE TO NIECO PODOBNE PREZILI a poznat ich nazory. A davajte si pozor, nikdy neviete ci sa nieco podobne nestane aj vam, aby ste potom nezostali prevapene. A nepoznate mojho muza, je dost inteligentny a vie neskutocne manipulovat s ludmi (nielen so mnou).

peneloppe
26. sep 2015

@pribinak

Boze aky kruty komentar. Velmi nevhodny. 😒 Citaj poriadne jej prispevok a neodsudzuj

dionyzka
26. sep 2015

@misy01 no nic, je to cele na draka. Co by som spravila ja? Snazila sa ist do prace, osamostatnit sa financne, postavit na vlastne nohy a potom zo dna na den odist. Ale toto treba robit sikovne ako to on robi. Vsetko si zabezpecit, byvanie, prihlasenie deti do inej skoly... a ist.
Co sa tyka penazi, odkladaj vsetky blocky, doklady, ze vie zarabit viac ako ma na vyplatnej paske - ked budes ziadat vyzivne, toto ukazes sudu a potom sa na to bude prihliadat.
Takze hlavu hore, treba na to ist sikovne a bude sa to dat. A naucit sa vazit samu seba, on Ti za to nestoji. Drzim palce.

srdeenko19
26. sep 2015

Fuuuha, tak toto je celé zle ☹( ale úplne ☹ chronický klamár a kure*vnik. Porozpravaj sa s ním, povedz mu všetko čo mas na srdci a uvidíš ako sa vyjadrí. ale keby že mám žiť s takým človekom vedľa seba asi ho oblvem 😠

janinah
26. sep 2015

Nehnevaj sa,ale ty ako žiješ? koľko máš životov,že toto trápenie,neúctu,klamstvo toleruješ? k financiám-dávno by ste boli za vodou,akby nemíňal na frajerky 😠 na tvojom mieste sa zamestnám,dieťa umiestnim do školky /neuvolnilo sa nikde miesto?alebo hoc riaditeľku podplatím/,podávam o rozvod a hľadám si bývanie,on alimenty samozrejme bude musieť platiť...hlavne sa konečne rozhýb....a dúfam,že mi košele nežehlíš a špinavé gate mu perie milenka/y...a že s ním nesexuješ /ak náhodou áno,tak testy na pohlavné choroby VŠetky!!! máš urobené???
prepánakráľa,normálne sa mi dvihol tlak,že kdesi taká hlupaňa žije /prepáč,prosím,ale priliehavejší výraz nemám na toto 😒

koniarova
26. sep 2015

@misy01 Ak chceš odpovede len od tých, ktorí niečo takéto prežili, tak sa obávam, že sa ich nedočkáš. 😒 Toto je taký extrém, až sa mi ani nechce uveriť, že je vôbec možné, aby sa jedna žena nechala takto ponižovať. Moja rada: poprosiť rodičov dočasne o strechu nad hlavou, menší do škôlky, ty do práce a rozvod a výživné na teba aj deti.

lyzzy
26. sep 2015

Nikdy nepochopim ako dokaze niekto takto zit.....toto je neskutocne

saraferesz
26. sep 2015

ahoj, ja som bola v podobnej situacii. najprv velka laska. ale po svadbe a ked sme uz mali prve dieta som mu prisla na seriove milenky. niekedy to tahal aj s viacerymi naraz. a pritom som si myslela ze mu doma nic nechyba. sex sme mali velmi casto, vylety, dovolenky. bol to pre mna sok. nechapala som preco to robi. odpustila som niekolko krat. on nikdy od nas nechcel odist. mal nas rad ale potrevoval vzrusenie aj mimo rodiny. ked som sa definitivnw rozhodla odist trvalo mi to rok. nastaatie som mala dobru pracu a podpoeu kamaratok. teraz byvam s detmi a mam klud. novy vztah zatial nie ale aj to bude. 😀 a on? zije sam a nie je stastny. viem od znamych. stalu frajerku nema. deti si berie raz za dva tyzdne, nebyvame v rovnakom meste. vyzivne mi plati ale zostal zatrpknuty voci mne. mna to uz ale vobec nezaujima. jedine co ti mozem poradit je aby si sa postzpne osamostatnila. on sa uz nezmeni...

linda4444
26. sep 2015

@misy01 tak ja by som s takym muzom nebola.. mne sa najviac paci ako sa ti uzasni muzi vedia vyjadrovat na adresu svojich manzeliek.. a lutovat sa.. a cakaju ze im ta druha na to skoci..

janinah
26. sep 2015

@saraferesz myslím,že odpustiť treba raz,teda ak vôbec /podľa situácie/ ak odpustíš neveru viackrát,tak je to akoby štandardná situácia a neverník sa asi poriadne prekvapil,že si mu kopla do r..i

pimpulka
26. sep 2015

@misy01 co najskor sa postav na vlastne nohy. Nájdi si pracu a nečakaj ze ta muz zabezpečí lebo to sa nikdy nestane. Bud sam sebe pánom a nie len mužova hračka

briketa
26. sep 2015

@mirka414 ano, to cloveka napadne v prvej sekunde, ale ktory muz - co si ona potencialne najde by to toleroval 😕 a ako sa musia uz teraz citit deti?? Ved Kocurkovo je suvix oproti tomuto.

zlte_kuriatko
26. sep 2015

ahoj ja byť tebou, tak si začnem šetriť, to je jedno ako, proste ho klam, podvádzaj, vezmi mu z penaženky ak má vela a nevšimne si... pri takomto chlapovi čo nemá chrbtovú kosť, ti to nebude ani luto..
celkovo riešenie na situáciu nemám, ale ak sa situácia nejako vyvrbi možno, že aj z jeho strany aspon niečo budeš mať na začiatok. Píšeš, že nemá príjem priznaný.. nedostáva trebars aspon na papierik priznanú vyplatu ako mu ju vyrátali? prip. všetko čo si kupi drahé sebe detom tebe atd zo vsetkeho odkladaj blocky, v prípade súdu o výživné, vyklopíš tam pravdu, aj sudca vie ako to s tými vyplatami chodí, ukážeš bločky čo všetko si môže dovoliť za udajnu vyplatu trebars 200e.

saraferesz
26. sep 2015

baby nesudte ju. nezazili ste tu situaciu. takito chlapi su uzasni manipulatori, vsetko otocia proti tej zene a nikto by o nich nepovedql ze su nevernici. tie co jej hovorite ze nema sebauctu, ona sa snazi zachranit rodinu, su tam deti preboha. kazdemu trva inak dlho kym pochopi ze sa to nezmeni. veci nebyvaju len ciernobiele

sardinka333
26. sep 2015

@misy01 tvojim problémom je viac veci :
- finančne si na nom závislá
- príliš tolerantná az submisívna, ale to asi preto lebo bod čislo 1 ....Konečne si sa zobudila - gratulujem a teraz sa chop vlastného zivota, podaj ziadost o rozvod (to sa aj tak ťaha nejake mesiace - nemusí mu to hovoriť len pridu papiere) lebo ti najkrajšie roky ktore mas prejdu pomedzi prsty s nejakym bulom. Snaz sa osamostatniť, najdi si pracu - trebars aj na doma. Využi jeho ,,štedré obdobie,, a niečo si našetri.
Jasne ze nebude suhlasiť s rozvodom - o deti je postarane, ,,držíš,, rodinu no čo by na tom menil nie?
Ja by som si po hlave skakať nedala..tie ,,hefty,, čo by odo mna počul! Je na teba vulgarny? ved mu povedz (nie pred deťmi) ,,č ti nedala ta tvoja,,? A dufam ze s nim už nespavaš...by so sa bala ze minimlane HPVéčko schytam. Baby maju pravdu - maj sa viacej rada, zdvihni si sebavedomie, hodnotu.

vishka
26. sep 2015

Som podobny pripad dietata z takejto rodiny. Ver mi. Odid od neho. Este stale mas sancu najst si niekoho, kto ta bude mat rad, ukaze ti lasku a aj tvojim detom. Alebo ked pre financne dobro deti vsetko ,zacni robit luxusnu spolocnicku ... len ci svedomie vydrzi.

livka_
26. sep 2015

By som sa necudovala ak by mal aj ine deti..bokom.

cecil36
26. sep 2015

@misy01 jedna moznost tu je, ist na to ako on 😉 a tym nemyslim milenky 😉

zlte_kuriatko
26. sep 2015

@cecil36 a čo tym mysliš?

cecil36
26. sep 2015

@zlte_kuriatko nebudem konkretizivat (mam na to svoje konikovske dovody), da sa to pochopit z pribehu zakladatelky... 😉

zlte_kuriatko
26. sep 2015

@cecil36 ja si asi stojím na kabli, 😀 vôbec neviem ako si to myslela, napis mi to do ip, som strašne zvedavá.

cecil36
26. sep 2015

@misy01 nespoliehaj sa na vyzivne, to v tomto state nemusis dostat realne a papier znesie...najdi si pracu tak, aby si na nom nebola zavisla (za urcitych predpokladov sa to da), nespoliehaj sa na to, ze termin rozvodu pride za mesiace, chodi aj do mesiaca takze uz musis byt rozhodnuta a mat zadne dvierka...a posledna najdolezitejsia rada- okamzite k dobremu psychologovi bez kvalitnej psychoterpaie to uz nedas- bez urazky uz si velmi submisivna a bez akehokolvek sebavedomia...

dominika6
26. sep 2015

@misy01
Potrebujes otvorit oci a nie dalsie sladke slova...tych nas doma dost

cecil36
26. sep 2015

@zlte_kuriatko citaj prispevky od autorky o jej muzovi, vynechaj milenky...vela ti toho tam uz nezostane 😀

sheldonc
26. sep 2015

Rozviedla by som sa po vzajomnej dohode a ostala bývať kľudne s nim, dohodla financie a nech si robí co chce. Orientovala by som sa na deti a keby ostal čas,čo pri malom dieťati asi nehrozí,ale keby,nebranila by som sa milencovi.