Muž má veľa kamarátiek

6. mar 2022

Chceli by ste muza ktorý ma veľa kamarátiek? Pravidelne sa s nimi stretáva (nie naraz, ale po jednej) ze ide ku nej na kávu, s ďalšou sa ide najest, s ďalšiu lyzovat, kupat sa atd.. vraj všetky majú frajera a že sú len kamaráti. No neviem🤣 príde mi to zvlastne a asi ma chce opiť rožkom😃 keď sme spolu na káve alebo niekde vonku, stále mu cinka telefon (Instagram, fb, SMS, tinder..) to asi nie je muz do vztahu však?

liljana
6. mar 2022

S tebou sa moze chodit korculovat, len tiez musis mat frajera.

autor
6. mar 2022

@liljana veru tak😁

akinom0077
6. mar 2022

Chceli by ste zenu ktora ma vela kamaratov?🙂 Ja som na tom ako tvoj priatel, a ano su to len kamarati 2-3 osoby s ktorym som dennom kontakte 20-25 rokov cca. denne i napriek tomu ze maju zeny, deti priatelky. Stale si piseme, stale chodime spolu von, presne ako pises o tvojom priatelovi.
Moj prvy partner ziarlil do istej miery a vadilo mu to zial ja si za nikoho nepretrhnem dlhorocne priatelstva. Tak ti poviem. Sucastnemu to na zaciatku vztahu velmi vadilo, uz casom ani nie lebo pochopil ze nic zle za tym nie je, ale zial ani si neskrtol aby som mu dovolila zakazat mi to.
Nemam surodencov preto kamarati taky ti najblizsi ci uz 2-3 zeny a 2-3 chlapy ktori su cely zivot pri mne tak si ich velmi vazim a mam rada ze jednoducho ani ten najmilovanejsi manzel/priatel/partner chlap mi to nezakaze proste u mna nepochodi,

petronellla87
6. mar 2022

Ja som baba a mam vela muzskych kamosov

autor
6. mar 2022

@akinom0077 nie je to moj priateľ, len sa spoznávame

marca12
6. mar 2022

Neviem preco sa v spolocnosti traduje to,ze chlap moze mat iba zenu a ziadne ine kamosky. Takisto naopak zena nema mat kamaratov. Skus to tolerovat,nie kazdy chlap podvadza a podvadzaju hlavne taki,na ktorych by si to ani nepovedala. Ak to nevies tolerovat,tak asi nema zmysel yrapit sa v takom vztahu. Partnera mas brat takeho,aky je a nie prerabat na svoj obraz.

denden77
6. mar 2022

ono v pripade, ze to nie je tvoj priatel a len sa spoznavate, je vysoko pravdepodobne, ze sa rovnako spoznava aj s inymi 🤷‍♀️😊

leni1977
6. mar 2022

No ja si tiež myslím, že pánko robí výberové konanie.

ankare
6. mar 2022

Podľa mňa to nie je normálne a ja by som takého chlapa nechcela.

sissy27
6. mar 2022

Kým je slobodný je to úplne v poriadku. Ale aby mi frajer chodil s inými na lyžovačky a wellness tak to pardon 😃 káva alebo obed cez pracovnú pauzu by mi nevadili.

mamina0078
6. mar 2022

Ste vôbec vo vztahu? Inak sa človek sprava vo vzťahu a inak nie možno ta berie tiež len ako kamarátku

leskovael
6. mar 2022

Tebe to normálne nepríde a v podstate sa nad tým zamýšľaš či to je, alebo nieje normálne.. Logicky to teda pre teba teda nieje ok a je úplne jedno či pre inú áno, alebo nie... Na tvojom mieste by som to hneď na začiatku, vo fáze spoznávania sa, aj ukončila. Vadiť ti to bude vždy, keď budete vo vzťahu tak ešte oveľa viac.. a zbytočne si každý uberiete 2-3roky života a prehádate sa kôli jeho kamarátkam, ktoré budeš nasilu tolerovať, alebo do neho hučať nech utne kontakty.

koniarova
6. mar 2022

Ukončila by som vzťah v začiatkoch. Bude ti to vadiť,nech ti tu napíšeme čokoľvek. Aj mne by vadilo.

evaachesa
6. mar 2022

Podľa mňa si len v užšom výberovom kole pre budúcu partnerku 💁

autor
6. mar 2022

@evaachesa to je vážne super. Ja by som brala aj keby sme ostali kamoši, len z mojej strany k nemu je neskutočná chemia takze z toho kamarátstvo nebude😄

eeffka
6. mar 2022

Ja sim stara skola, ked sa s niekym stretam a chcem nieco viac ako kavu tak by mal mat minimalne tolko chochmesu ze sa tvari se som jedina, ak nas je viacero vo vyberovom konani odchadzam.

evaachesa
6. mar 2022

@eeffka presne takto by som sa zachovala aj ja 🤷 a ešte keď mu cinkajú správy z tindra 🤨
Na mieste autorky nechám priestor iným a idem si radšej svojou cestou. Z tohto asi nič dobré nevzíde 😏

1gramofon
6. mar 2022

Tinder? Takže sa spoznáva aj s ďalšími za účelom nájsť si vztah? Neviem co je medzi vami, ale tie dievčatá kamošky, tie si našiel tiež na nete niekedy nedávno, alebo sú to dlhoročné kamarátky, ktoré dobre pozná a môže im veriť?

autor
6. mar 2022

@1gramofon jedna je jeho byvala, dalsia je suseda a ostatne že spoznal na dovolenke alebo tak

tosomja
6. mar 2022

Tak bud tiez len kamaratka. Snad po korculovani sa nejdete zohrievat 🛌

karolinakr
6. mar 2022

Pochybujem, ze chalan, co je zamilovany do baby, by chcel so mnou chodit kazdy den von z kamaratstva, vykaslal by sa na mna hned a lietal za svojou laskou

savanna
6. mar 2022

Lyzovacka, kupacky je trochu moc a to, ze mu pipa tinder, je trochu extrem, ci? Bude to k**evnik, kebyze vyjde s nejakou starou kamoskou na kafe alebo nieco take, tak neriesim, ale ze riesi popri tebe ine na zoznamkach, to nie je ok, maj trochu sebaucty a vykasli sa na neho.

derdia
6. mar 2022

Na toto sa da odpovedat len jedno. TY mas byt s ktorou chodil na kavu, s ktorou chodi do kina, s ktprou chodi lyzovat. Moj by len raz siel s inou, je môj uplne jedno kam, ked aj do kostola a mohol by s nou ostat. To je chore spravanie. Ale zeny tak strasne chcumuza, ze mu dovolia hocico.

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eeffka
6. mar 2022

@retatka jaaj si ma pobavila, takze chlap co ma na kazdu aktivitu inu kamaratku a este tinder co je pokial viem randiaca appka je "spolocensky extrovert"? 😁🤦‍♀️

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ummimaryam
6. mar 2022

U mna neexistuje. Nastastie my sme moslimovia takze ziadne kamaratstva s rovnakym pohlavim. Vdaka Bohu toto nemusim riesit.

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
6. mar 2022

@ummimaryam našťastie nie som moslimka, mám priateľov aj mužov, dokonca viac ako žien, nemám ale potrebu s nimi chodiť na kávu, lyžovať, kúpať sa a tiež môj partner má priateľky ženy, s ktorými tiež nemá potrebu chodiť lyžovať, plávať, ale tiež nemá potrebu mať okrem mňa ďalšie ženy, čomu som rada 😉

eeffka
6. mar 2022

@retatka nuz jq nepoznam ziadneho hetero muza ktory ma "uprimne kamosky". Rodinne zname nepovazujem za kamosky. Moj muz ma kolegyne, spoluziacky ktore vidi tak raz za 10r ale ziadne "kamosky", mimo nasej partie a aj yo keby som sa dozvedela ze isiel na kavu s kamosovou zenou asi bu som sa tvarila dost zvlastne.