Muž ma ponížil

lolda
12. nov 2023

S muzom sme spolu 11 rokov, mame male deti, ide mi o to, ze v nasom vztahu sa necitim konfortne. Muz mi neprejavuje lasku, city ziadne mile gesta, zabuda na sviatky len vedla seba zijeme. Ziadna romantika. Hadat sa nezvykneme. Otec je dobry.Okrem toho vsetko v poriadku. Raz som mu nasla konverzaciu ako pise kamaratom ze videl v meste zenu z ktorej bol hotovy a predstavoval si ako by do nej strcil svoj vtak. Ako taketo veci im uz viac x pisal. Ked som ho konfrontovala vravel ze to su len chlapske keci.Citim sa ponizena, pritom ja som pekna zena, nudzu o chlapov nemam, prave naopak vela krat sa mi uz stalo ze ma len tak muzi zastavili na ulici ze ci ma mozu niekam pozvat. Mam dobru pracu kde dobre zarobim. To len na margo toho, aby ste si nemysleli ze sa o seba nestaram a som od neho zavisla. Sebavedomia mam dost. Vadi mi, ze si zenu ako ja nevazi. Podviest ma nepodviedol za tie roky. Neviem co dalej, nechcem aby si deti prechadzali rozvodom. Niekedy su lepsie dni, ale akonahle som si toto precitala neviem ci sa viem cez to preniest. Chodi mi hlavou, ze ci moje napisat toto clovek co ma miluje.

minesasubu
12. nov 2023

A aky bol na zaciatku ? mozno by bolo treba vzkriesit iskru medzi vami

lolda
autor
12. nov 2023

@minesasubu tak na zaciatku je vsetko ruzove, ale on celkovo buh vi co nebol v prejavovani citov. Ale najviac ma ranila ta sprava, ze za co ma ma.

kitycat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lolda
autor
12. nov 2023

@kitycat vsetko som mu povedala na rovinu, vravel ze to boli len chlapske reci ze nikdy ma nepodviedol. Ide o to ze proste mam pocit ze som s clovekom co si ma nevazi a neprejavuje mi lasku. Ze ten cas co som s nim by som mohla byt s niekym kto mi to poskytne.

kandelabra
12. nov 2023

@lolda ja by som na tu kavu sla. Aby muzovi doplo, ze ak sa on bude tvarit, ze neexistujem a miesto toho bude verejne snivat o okoloiducich slecnach, tak sa moze stat aj to, ze jedneho dna si najde na stole rozvodove papiere... no naco taky "vztah".

anna777115
12. nov 2023

Tak, toto je prototyp dobrého otca, ktorý chce strkať vtáka do hocijakej, ktorá prejde okolo neho.Dobry otec ide príkladom pre svoje deti a to hlavne v správaní a postoji, ku ich matke.

kornelies
12. nov 2023

@lolda Necitaj cudzie konverzacie a nebudes vystavena ponizeniu. Chlapi sa normalne medzi sebou bavia, preto je idealne vsetko nepocut, necitat.
Potvrdzujem, ze sebevedomie mas vyssie. Maloktora zena sama na seba povie, ze je pekna....
Ako prejavujes lasku k muzovi? Mile gesta, city mozea aj ty ukazat a potom sa aj on zmeni.

kitycat
12. nov 2023

@lolda ajoj, pisem to este raz bez toho hroznehompreklepu 🙈

ked si taka sebavedoma, tak mu povedz "Fero, co s nasim vstahom? Ci chces trtkat okoloiduce?"

kitycat
12. nov 2023

@lolda pokial nie si bo vztahu stastna, tak logika radi rozchod.. ale tam musis dospiet, a ti kamarati mu neodpisali, ze ma krasni zenu nech nepise kraviny?

lolda
autor
12. nov 2023

Neviem, uz som mu vela krat povedala co mi chyba, ale ziadna zmena nenastala, akoby sa bal mi nieco citove prejavit, mozno to ani nevie.

lolda
autor
12. nov 2023

@kitycat napisali mu ze take spravy ma mazat a ze proste kazdy chlap ma obcas chut na inu

lindous
12. nov 2023

Úprimne by bola tá správa to posledné, čo by som riešila... rozumiem, že sa ťa to dotklo (otázkou je prečo mu čítaš správy, to by sa ma tiež dotklo od partnera), ale je to len čerešnička k tomu, že žijete ako spolubývajúci a doma necítiť lásku... neviem, s kamoškami, keď sa rozkokošíme, tak tiež od niektorých - ŠŤASTNE ZADANÝCH - padnú slová ako "ten by si so mnou mohol robiť čo chce" a podobne, nie je to nič pekné, je to asi trochu hlúpe, ale proste je to tak, ani to vlastne nemyslia vážne, jednoducho veľké reči...

lolda
autor
12. nov 2023

@kornelies napr ze mu nieco navarim co ma rad, kupim mu darcek len tak

lienka.7
12. nov 2023

@lolda no co ti mame na toto povedať... vsak aj ty napis kamoske, ako by si šéfovi vyf... vtaka. No a keď ti to nájde muz, vsak mu povedz, že to sú len babské reči. Som zvedava, co ti na to povie 👌🤣

maranta_leuconeura
12. nov 2023

@lolda ty nemas ziadne sebavedomie, dobry plat a krasa su nic, ked nevies, kde je tvoja hodnota. Jednak keby si si pripustila ze si dost dobra a pekna na to, aby ta muz opustil, take spravy ta nerozhadzu. A po druhe keby si si to pripustila a spravanie tvojho muza ta ponizuje, nebola by si s nim. Si myslis ze davas detom aky priklad do zivota, ked zijes v nefunkcnom vztahu? Viac by si im dala ako silna zena, ktora nie je zavisla na takom chmulovi, co sa za nou ani neobzrie.

lolda
autor
12. nov 2023

@kornelies Ako neberte to v zlom, ze som o sebe napisala ze mam to sebavedomie, len proste viem ake su moje moznosti ako sa spravaju ku mne iny muzi. Ale nie som namyslena.

lolda
autor
12. nov 2023

@maranta_leuconeura tak zahadzovat vztahy bez uvazenia nemam v povahe, vzdy som bola na dlhodobe vztahy. A hlavne ked su tam deti nie som debil. Radsej vsetko premysliet ako konat neuvazene. On ma aj pochvali aj sex je ok napisala som cast problemu. Keby to bolo jednoznacne tak sem nepisem.

ivangeline
12. nov 2023

Si k nemu laskava? Uctiva? Mas ho vrucne rada a prejavujes mu to? ;) :D

lindous
12. nov 2023

@lolda tak keď píšeš, že to nie je až tak tragické, tak mi napadá či poznáš 5 jazykov lásky? je to knižka, ale dá sa o tom prečítať niečo aj mimo nej, článkov tiež nájdeš veľa... u väčšiny ľudí je jeden z týchto jazykov dominantý - u teba to budú asi gestá, darčeky, keď si ich vypichla... u neho to môžu byť fyzický kontakt a slová, keď vravíš, že ťa pochváli napr. a nejak nenachádzate prekryv - on nevie vyjadrovať lásku ako ty potrebuješ, ty nevieš čítať to ako ju on ukazuje... skús si možno o tom viac prečítať, možno niečo z toho na vás bude sedieť a pomôže ti to lepšie rozumieť aj komunikovať svoje potreby....

lolda
autor
12. nov 2023

@lienka.7 on mi vravel ze preto si radsej necita mohol konverzacie lebo by tam mohol nieco najst co by si zle vylozil. My si neschovavame telefony. Mame pristup.

juliacenc
12. nov 2023

@lolda asi mu treba dst na javo co ma doma a co moze stratit

lolda
autor
12. nov 2023

@lindous dakujem pozriem.

lolda
autor
12. nov 2023

@ivangeline myslim ze laskava som aj mila, nasrata skoro nebyvam ze vobec, ani naladova som taka povaha ze som vacsinou ok.

ivangeline
12. nov 2023

A travite spolu cas? Riesite aj nepríjemné veci? ....lebo ked aj to je... tak potom nechapem

lolda
autor
12. nov 2023

@ivangeline no problem je asi v tom traveni casu, moc ho nemame, nejake spolocne aktivity, ale ked pobvem ze podme tam a tam vyberiem krajinu ze poziciame si tam auto a pojdeme po pobrezi tak to je pre neho nuda on len svoje strasne presadzuje. Len co on chce, kam chce ist on.
Ako obcas ideme niekde spolu ale nie je to na pravidelnej baze. V lete sme boli spolu s rodinou na 3 dovo. Nesedime doma, chodime aj na vylety. Len sami dvaja sa nam moc neda lebo mame deti na krku.

judar
12. nov 2023

Niekedy su pre chlapov vyspickovane zenske ktore maju doma okukanou nudou

lolda
autor
12. nov 2023

@judar vsetko je mozne

lolda
autor
12. nov 2023

@judar len priemernu by nechcel

marca12
12. nov 2023

@lolda v tomto ma pravdu,su to muzkse kecy. Nie kazdy chlap ma taketo reci,ale maju,bohuzial. Odosobni sa od toho,nema to nic spolocne s tebou. Ty si nezafantazirujes nad nejakym fesakom? Ja som verna az za hrob,ale teda fantaziu mam 🤣 len o nej nikomu nepisem. Skus sa nad to povzniest a boze len kvoli takejto konine neuvazuj nad rozvodom. Popracujte na vztahu,ozivte ho.

taga
12. nov 2023

Mna zaujala myslienka, ze ked nie si stastna mas sa rozviest 🤣 to priam vyznieva,ze ked sa raz vydas, uz musis byt po boku svojho muza dozivotne stastna a ked nie -> rozvod...
Neries to tak,su to chlapske blbe reci, nic viac.. su chlapi, co maju takych reci plnu hubu nonstop,su taki,co pomenej..
Poriadne by som mu za to vynadala, nech sa mi ulavi, ale zase rozvadzat sa?