Muž má peniaze, ja nič a čakám druhé dieťa

ooevelin
20. aug 2022

Muž ma všetky majetky napísané na seba byty, pozemky, domi auta. Keďže pracuje iba on ja sim na materskej . Niesme zobratý .
Ja som pracovala klasicky plat ženy admin. teda som si toho v živote nevedela vela kúpiť.
Čakáme druhé dieťa a jeho reakcia nebola pozitívna.
Bojim sa že ak raz s detmi zostanem sama budeme bez ničoho .
Rozmýšľam čo robiť ako sa zabezpečiť do budúcna .

klarissa25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
20. aug 2022

Tak nie ste manzelia len partneri on mà to co nadobudol nez ta stretol ty chces teraz aby to napisal na teba ? Az teraz ta toto napadlo ? Vsetko co by ste ziskali pocas manzelstva by si mala narok takto .,

maria39
20. aug 2022

preco si vlastne s nim ked nemas na nic narok este nieste ani manzelia auz takto mate zle nastavene co by bolo potom keby si bola jeho zena ...buducnost to nema

miadi
20. aug 2022

Nebudete bez nicoho budu mat deti narok na vyzivne a o ostatne sa budes musiet postarat ty.

ooevelin
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maria39
20. aug 2022

@miadi vidim ze buducnost to nema

jaskolka
20. aug 2022

To je ukážka toho, že svadba nie je len "zdrap papiera".
Áno, keby sa rozidete, na nič nárok nemáš. Maximálne tak výživné
Aj keby palác a milión eur nadobudol, tak na to nárok mat nebudeš, hoci ste spolu žili v tom čase.

maria39
20. aug 2022

10rokov ste spolu ? a co z toho mas teraz ty ?

miadi
20. aug 2022

@ooevelin tak to je chyba preco si rodila deti chlapovi co si ta nechce zobrat? Mohla si mat narok na majetky ., svadbu nechce?

katarinka89
20. aug 2022

@ooevelin fuuha no zle základy máš.....to čo má je jeho nie tvoje a keby ste sa už teraz vzali tak dostaneš 1/2 z toho co teraz kúpite....

ooevelin
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slniecko66
20. aug 2022

@ooevelin a kto zarobil na tie auta , pozemky, buty..?

stanulienkat
20. aug 2022

A kolko financii si do toho vlozila ty? Co z toho si kupila? Druhe dieta si neplanovala? Ci si otehotnela zo vzduchu?

anshelia
20. aug 2022

@ooevelin odkaz pre všetky dievčatá a ženy....áno my sa ľúbime a žiadny papier k tomu nepotrebujeme... 🤦. A ešte...čakám ďalšie dieťa, ktoré nikto nechcel. To dospelej žene treba vysvetliť a prízvukovať, že pri sexe sa dá aj otehotnieť? 🤦🤔😄

ooevelin
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
20. aug 2022

@ooevelin tak potom nie ste rodina ale spolubyvajuci on len chlap ktory vas zivy a dovoli vam zit vo svojom a mate spolu deti. Ked on to berie ze vsetko je jeho a legalne mà pravdu. Zial.

kitycat
20. aug 2022

@ooevelin a padla vobec tema spolocnek nehmitelnoti, ci vsetko riesi nez teba cely sac a ty len doma cupitkas a obskakujes?

Neskoro si sa prebrala, ze vlastne "nic nemas" a asi vas vztah nie je ideal, ked premyslas nad tym co mas a nemas..

ooevelin
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maria39
20. aug 2022

@ooevelin ved prave preto deti pridu do rodiny kde je zle nastavene vsetko

pimpulka
20. aug 2022

@ooevelin za tych 10r spolocneho zivota si platila ucty, sporenia, nejake vydavky?ci vsetko len on?

miadi
20. aug 2022

Radsej by som mala svadbu hoc aj teho ako to odkladat ., vzdy sa najde dovod preco to odsunut az kym ..

maria39
20. aug 2022

@ooevelin to su len vyhovorky keby bol chcel svadbu tak by nebol odkladal az doteraz

moonlight1210
20. aug 2022

Zmenilo sa co?
Ked si otehotnela, zrusil svadbu? Ze si ta s dvomi detmi nevezme?

konikkon
20. aug 2022

@ooevelin ako to myslíš, že sa chces zabezpečiť? Muž si zarobil, kúpil, má. Je to len tvoj frajer, nie je povinný ti z toho nič dávať. Je povinný sa starať o svoje dieťa. Ak chces mať aj ty a zabezpečiť sa, tak si zarob, kúp a maj.

ooevelin
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maria39
20. aug 2022

@konikkon presne tak

konikkon
20. aug 2022

@ooevelin prepáč, ale to by bol dobrý debil, ak by s tebou išiel k notárovi a len tak ti daroval byt. Ja by som teda rozhodne nildy v živote frajerovi byt nedarovala.

janai1
20. aug 2022

Tak chcel to dieťa ci nie?

slniecko66
20. aug 2022

@konikkon no podla nej je to asi normalne aby partner len tak daroval majetok na kt. si sam zarobil.. preco mam pocit, ze jej ide hlavne o peniaze

miadi
20. aug 2022

Manzelstvo nie je len papier ani len jeden den v bielych satach ktore si uz nikdy neoblecies a party pre rodinu.. je to aj kontrakt legalna zmluva vdaka ktorej sa da pri rozvode delit co dvaja spolu nadobudli hoci su zeny casto v nevyhode tym ze su niekolko rokov na materskej alebo maju vseobecne nizsie platy. A to co obetovali robili pre rodinu sa vycislit neda . Chlap ktory to stebou nemysli vazne ti kludne urobi deti ale pred oltar stebou nejde. Lebo nie je hlupy naco kupovat kravu ked mlieko Uz mà ?