Muž ma všetky majetky napísané na seba byty, pozemky, domi auta. Keďže pracuje iba on ja sim na materskej . Niesme zobratý .
Ja som pracovala klasicky plat ženy admin. teda som si toho v živote nevedela vela kúpiť.
Čakáme druhé dieťa a jeho reakcia nebola pozitívna.
Bojim sa že ak raz s detmi zostanem sama budeme bez ničoho .
Rozmýšľam čo robiť ako sa zabezpečiť do budúcna .
Tak nie ste manzelia len partneri on mà to co nadobudol nez ta stretol ty chces teraz aby to napisal na teba ? Az teraz ta toto napadlo ? Vsetko co by ste ziskali pocas manzelstva by si mala narok takto .,
preco si vlastne s nim ked nemas na nic narok este nieste ani manzelia auz takto mate zle nastavene co by bolo potom keby si bola jeho zena ...buducnost to nema
Nebudete bez nicoho budu mat deti narok na vyzivne a o ostatne sa budes musiet postarat ty.
To je ukážka toho, že svadba nie je len "zdrap papiera".
Áno, keby sa rozidete, na nič nárok nemáš. Maximálne tak výživné
Aj keby palác a milión eur nadobudol, tak na to nárok mat nebudeš, hoci ste spolu žili v tom čase.
10rokov ste spolu ? a co z toho mas teraz ty ?
@ooevelin fuuha no zle základy máš.....to čo má je jeho nie tvoje a keby ste sa už teraz vzali tak dostaneš 1/2 z toho co teraz kúpite....
@ooevelin a kto zarobil na tie auta , pozemky, buty..?
A kolko financii si do toho vlozila ty? Co z toho si kupila? Druhe dieta si neplanovala? Ci si otehotnela zo vzduchu?
Radsej by som mala svadbu hoc aj teho ako to odkladat ., vzdy sa najde dovod preco to odsunut az kym ..
Zmenilo sa co?
Ked si otehotnela, zrusil svadbu? Ze si ta s dvomi detmi nevezme?
Tak chcel to dieťa ci nie?
@konikkon no podla nej je to asi normalne aby partner len tak daroval majetok na kt. si sam zarobil.. preco mam pocit, ze jej ide hlavne o peniaze
Manzelstvo nie je len papier ani len jeden den v bielych satach ktore si uz nikdy neoblecies a party pre rodinu.. je to aj kontrakt legalna zmluva vdaka ktorej sa da pri rozvode delit co dvaja spolu nadobudli hoci su zeny casto v nevyhode tym ze su niekolko rokov na materskej alebo maju vseobecne nizsie platy. A to co obetovali robili pre rodinu sa vycislit neda . Chlap ktory to stebou nemysli vazne ti kludne urobi deti ale pred oltar stebou nejde. Lebo nie je hlupy naco kupovat kravu ked mlieko Uz mà ?