Muž ma nazval zlatokopkou

5. máj 2022

Takže po materskej som nastúpila do práce, kde som robila tri roky na zastupovanie na materskej, kde som od januára skončila. Žiaľ, zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť vhodné miesto. Nejdem teraz riešiť v akom odvetví, je to úplne jedno. Zatiaľ som poriesila zdravotné problémy, ktoré som odkladala. Napríklad operáciu kŕčových žíl. No a dnes sme sa poobede s mužom niečo pochytili a on mi povedal, že som zlatokopka lebo som takmer pol roka doma. Takto hnusné sa vyjadroval vždy aj o ženách v domácnosti alebo mamickach na neplatených rodičovských dovolenkách. Ale že to povie aj mne keď mi je samej mizerné bol od neho úder pod pás . Vraj ma tým chcel nakopnúť tak to sa mu teda podarilo. Tiež by vás to zranilo či som precitlivena?

martinkatinka
5. máj 2022

A teda aspon dobre zaraba, ked uz si ta zlatokopka? 🤷

autor
5. máj 2022

On zarába nadpriemerne ja menej oproti nemu aj to mi občas vyčítal.

autor
5. máj 2022

@martinkatinka keď sme sa spoznali zarábal malo, býval v starom neprerobenom byte s rodičmi a nemal auto. Rokmi sa vypracoval. Teraz sa mu darí a dáva mi to pocítiť

hradnapani
5. máj 2022

ze nakopnut 🙄 kopni ho kamsi 😉

stanulienkat
5. máj 2022

Musíš mu povedať, že za každým úspešným mužom stojí žena. 🙂

autor
5. máj 2022

@stanulienkat na mne vždy bola domácnosť a deti aj keď som chodila do práce. On mohol len budovať kariéru a keď potrebujem psychicky podržať vraj som zlatokopka.

zooeynka
5. máj 2022

Tak mu poriadne vybiel ucet na sprostosti....nech vie co je to zlatokopka

sissy27
5. máj 2022

a teda aký profit máš ty z neho? máš neobmedzený prístup k jeho účtu? dáva ti mesačne štedré vreckové? obhadzuje ťa doma diamantmi a zlatom? najlacnejšia vec v tvojom šatníku sú ponožky dior?
alebo len proste máš strechu nad hlavou, plnú chladničku a nemusíš sa báť, že vám vypnú elektrinu a telefón kvôli nezaplateným účtom?
neviem či ty si zlatokopka, ale tvoj muž je chudák, to viem celkom iste.

lenkakravcova
5. máj 2022

Si na podpore v nezamestnanosti? Ak áno, tak je to úplne okej. Však si si odvádzali sociálne odvody práve pre takýto prípad.

autor
5. máj 2022

@lenkakravcova dostávam podporu

autor
5. máj 2022

@sissy27 nie, nemám prístup k jeho účtu, ani mi nekupuje kabelky za 5000, len mám čo jesť a kde bývať. Okrem toho dostávam podporu.

melanta
5. máj 2022

Píšeš, že o iných ženách sa takto vždy vyjadroval. Takže je logické, že skôr či neskôr to prišlo aj k tebe. Lebo je proste taký chmuľovský charakter.

autor
5. máj 2022

@zooeynka keby som vedela pin kód tak mu ho z trucu vybielim aby videl ako sa správa zlatokopka.

sissy27
5. máj 2022

tak asi mu treba pripomenúť, ako si žijú zlatokopky... do prdele by som ho kopla.

autor
5. máj 2022

@melanta No o ženách čo boli dobrovoľne nezamestnane tzv ženy v domácnosti alebo na predĺžených rodicakoch. Vraj sú lenivé zlatokopky. Ale vážne som nečakala že tak bude chcieť nakopnúť aj mňa pri hľadaní práce.

oblecenie99
5. máj 2022

Nakopni ho aj ty

autor
5. máj 2022

@sissy27 čím viac peňazí má tým menší charakter

melanta
5. máj 2022

Inak, zlatokopky podľa mňa nerobia také veci ako upratovanie, pranie, varenie. Tak by som to prestala robiť, ani by som mu nič neoprala, ani nič pre neho neuvarila, nenachystala žiadne jedlo. Veď si zlatokopka, tak prestaň tie veci robiť. Nuž, peniaze odhaľujú skutočný charakter.

viestta
5. máj 2022

Však mu povedz, že mu nemusíš visieť na krku. Osklbat sa dá celkom dobre aj na rozvode. Keďže už asi ne bývate v tej jeho barabizni, tak ste nadobudli bývanie počas manželstva, polovica je tvoja, bez ohľadu na to koľko zarábas. Keď ma nadštandardné príjmy bude platiť nadštandardné alimenty. Len vtedy uvidí, čo je zlatokopka...
Ale úprimne povedané je trpak, keď sa tak vyjadruje o ženách, ktoré sa starajú o deti svojich manželov a obskakuju ešte aj ich.

monuska112
5. máj 2022

to ma mrzi uz by spal v obyvacke....az do opravedlnenia pripadne dlhsie

autor
5. máj 2022

@melanta veď ja som tiež bola v tom že zlatokopky nevaria, neperu, neupratuju, neučia sa s deťmi a nie je im jedno, že bývajú v starom byte a vozia sa na lacnom aute.

miskakyska
5. máj 2022

Zabudol vol,že teľaťom bol?
Držím palce ☘️☘️☘️Nech sa darí v osobnom,aj pracovnom živote ☘️☘️☘️

autor
5. máj 2022

@monuska112 keď som mu povedala ako sa má to dotklo vraj ma chcel len nakopnúť. Žiadne ospravedlnenie, nič. Ja sa tu teraz učím s prvkom, popritom pečiem a vraj zlatokopka.

autor
5. máj 2022

S prvakom

autor
5. máj 2022

@miskakyska ďakujem, snáď už na mňa sadne šťastie

monuska112
5. máj 2022

tak mu aspon povedz ze ta to nenakoplo ale zranilo, demotivovalo a narusilo aj vas vztah. na to sup s nim do obyvacky aby sa nakopol on k tomu ospravedlneniu.

autor
5. máj 2022

@viestta po svadbe sme si kúpili byt spoločne, už je aj splatený. Aj auto po svadbe. Veď aj ja sa m mu povedala, že keby som zlatokopka idem sa rozviesť a chcem polovicu všetkého aj tých úspor čo skreckuje na účte.

lucyluska
5. máj 2022

Nepracujem od Júla min.roku. Ešte som mala nárok na podporu do polky Sep.
Prácu si hľadám, aj nehľadám 🌟
Vyberám si takú čo sa mi bude páčiť.
Žijeme z manželovej výplaty...a rozmýšľam že si ešte leto užijem, uvidím.
My sme to vždy mali takto, že keď nepracoval on, robila som ja...a naopak. Vždy niekto o prácu či prišiel, alebo iné dovody.
Zato keď pracujem ja, nosím domov dvojnásobok.
Ten rok platovo hneď dozeniem, veľa si ušetríme.
Nám tak o peniaze veľmi nejde, netrhame sa za majetkom, dovolekami, autami.
Ešte mi ani raz nepovedal , že mám ísť do prace. Sama viem kedy sa budem nato cítiť.
Ja som tiež chcela, aby si našiel nejakú takú aby bol spokojný a konečne po rokoch je.

autor
5. máj 2022

@monuska112 skúsim mu to ešte raz pekne vysvetliť že miesto nakopnutie ma dal dole a zranil

makova333
5. máj 2022

Autorka: Ja by som mu s usmevom povedala, ze ma naozaj pravdu a ze ta to naozaj nakoplo. A ze mu za to dakujes. Konecne sa budes venovat kariere. A ze teda ako si podelite deti, kto keby bude vozit, yvberat, ucit sa, kto bude prat, kto varit. Ze uz sa tesis, lebo furt skakat v domacnosti ta ubijalo a toto bude super 🙂 Ale sipim, ze toto nebude vas jediny problem...