Muž má druhú pubertu

mamusa34
6. mar 2021

Ahojte . No zaujíma ma to ,čo mám čakať ..keď muž povedal že ho chytá druhá puberta . Akoo. 🤷😳Veď stále vidí iba robotu tak čo ako jaká puberta 😂🤦

ayanamirei
6. mar 2021

@mamusa34 za ma chut nahanat ine (a hlavne mladsie ) sukne ? 🙈

mamusa34
autor
6. mar 2021

@ayanamirei 😂taku mu praštiím 😁

luccija
6. mar 2021

@mamusa34 veď aj teba môže chytiť😂

ayanamirei
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamusa34
autor
6. mar 2021

@luccija mňa ti nejaké iné cicule nezaujímajú nejako 😂🤷

sissy27
6. mar 2021

@mamusa34 buď si chce kúpiť motorku alebo si naraziť nejakú mladú žabu a vymetať s ňou party (okrem iného )

mamusa34
autor
6. mar 2021

@sissy27 to by som moc neverila tomu ale zažila som už niečo také ako..dotyčná najprv sa chovala ako kamarátka a neskôr ..naozaj po dlhšej dobe som na nej videla ako skúša .. predomnou na môjho ..už jej to bolo asi dlho tajiť alebo sa prezradila sama .mám na to nos ,mňa nik neodrbe

elizabet173
6. mar 2021

@mamusa34 zamestnat!!! Ide jar, okna poumyvat, vymalovat byt, pretriedit skrine, kazdy den 5 km chodza, alebo 20 km bicykel, kazdy vecer sex, po dvoch tyzdnoch bude simulovat infarkt, aby si oddychol a nie druhu pubertu

karhu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamusa34
autor
6. mar 2021

@karhu 😁no takto ..môj travil spoločnost s kamarátmi o 20-30r starší ,potom slobodný ..proste mix tak mi povedz -ake vplyvy 🤷🤦

lilitela
6. mar 2021

@karhu
@mamusa34 A kolko maju ti vasi rokov?

karhu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
palisko
6. mar 2021

Ja idem mať 45. A to ako že je druhá puberta, keď sa o seba starám? Či mám chodiť celý týždeň v jedných pásikavých trenkoch so zamsteným pupkom zarastený, chlpy z nosa a uší s neumytými zubami?
Alebo je to tak, že už Vám ženám sa nechce o seba starať a na muža žiarlite?

columbine
7. mar 2021

Ja sa na to nepozeram tak negativne, ze hned novu frajerku.. Ak ti to takto na pohodu oznamil zrejme len citi nejaky stereotyp a ma chut si znova zacat trochu uzivat. Tento pocit moze byt umocneny aj momentalnou situaciou nakolko nemozeme len tak spontanne ist do kina ci na vylet. Uzivanie nemusi mat len ten neprijemny charakter. Opytaj sa ho na to co by chcel robit a co prenho znamena tento pojem druhej puberty. Mozno chce cestovat, mozno to spravi novy konicek, sport.. na tvojom mieste by som mu poskytla nove stimuly, nove aktivity (skladajte spolu puzzle, citajte si nahlas knihy, zacnite spolu rekreacne bicyklovat, kupte si xbox na spolocne hry alebo zabavne stolove hry, su krajiny kam sa aj teraz da odcestovat s neg.testom..) aby to nezaslo do situacii ktore by ti mohli byt neprijemne alebo pre rodinu financne narocne (kupovanie auta atd..)

miriamsenica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annamarin
7. mar 2021

@mamusa34 Nechápem prečo sa nespytas jeho co tym myslela ale pytas sa na koniku🤷🏻‍♀️😂

elzu
6. júl 2022

@palisko tady nejde o to, že se o sebe staráš, ale o potencialniho muze, ktery se o sebe leta letoucí nestará a najednou se lekne, že za chvíli natáhne bačkory, chytne buď krizi středního věku nebo roztomile receno “druhou pubertu” jen aby unikl obycejne realite postupného starnuti.
Takovy chlap hodí za hlavu staré pratele, rodinu a jede si svoje super nove ego…dokud nespadne na hubu nebo nevyztrizlivu, to pak bud najde zase cestu zpět a nebo holt ne 🤷🏻‍♀️
Ve vsech pripadech je to skoda, protoze zivot si lze uzit i jinak nez poslapanim vseho, co do te doby davalo smysl.

sulavikova
12. nov 2022

U nás to je motorka na prvom mieste a 2X rozvedený kamarát, ktorý bol v 42 rokoch po prvýkrát na dovolenke (s chlapom, pretože za priateľku by musel platiť... sedlák!) Ja si žijem svoj život s našim synom za moje peniaze a nemusíme sa za seba hanbiť a tatko, nech si spytuje svoje svedomie sám.