S mužom pracujeme pre jednu spoločnosť, dnes sme mali školenie BOZP, ktoré je povinné. Muž bol po nočnej, chápem, že bol unavený. Školenie trvalo cca 2 hodiny. Bolo rozdelené na tri časti, po druhej sa muž zdvihol a odišiel a chcel aby som išla s ním. Nešla som. Zostala som na školení. On ma tam nechal samú, išli sme spoločne autom na to školenie, on odišiel a nechal ma tam. Išla som domov busom. Ok, ale dostalo ma to. Viac to, čo mi písal. Že som ho ponížila pred všetkými, ublížila mu. Vraj čo som mu urobila a že som mala ísť s ním a nie ho takto ponížiť, že mi to neodpustí a také reči. Ja som z neho už hotová čo predvádza 🤷
On odisiel a ty si ta zla? Tiež by som ostala, tieto školenia je potrebné absolvovať aj keď sú nudné. Čakala by som ze ty sa na neho nehneváš a nie naopak.
A čo ste siamské dvojičky?ponižil sa sam pred tebou.Skor ja by som naňho nakricala prečo som musela ísť busom a prečo nebol na školení ako mal...nič viac neznášam ako takýchto chlapov.
Veď ja som bola v šoku, to ja som mal byť nahnevaná, nechal ma samú, sama som musela domov aj keď sme prišli spolu. Školenie je povinné, ja nie som nezodpovedná ako on. No mám dosť, ako fakt. Celý deň sa nerozprávame.
Áno, je manipulátor.
Keď vieš že je manipulátor tak sa kvôli tomuto ani nevzrušuj
@pribinak Veď takto sa žiť nedá.
Vy dvaja nie ste v poriadku ani jeden. Jeden vycita druhemu, ze ostal na povinnom skoleni, druha je urazena, ze musela ist inu dopravou ako autom. Co vsetko este dalsie riesite, to radsej ani vediet nechcem. Iste je, ze ty si si vybrala ostat s manipulatorom
@viestta To, že som musela ísť busom je to najmenej.
Dobry psychos...uff.Manipulator ako vysity.
Asi je ten typ. Za vsetky jeho zlyhanie mozes ty. A ty si vsetkemu navine. Je to manipulator a vydierac. Este aj urazlivy.
Ano, je to to najmenej. Problem je, ze ostavas s manipulatorom, vies, ze je manipulator a nic s tym nerobis.
Dúfam, že nemáte deti. Ľahšie sa bude odchádzať. Sama si priznala, že je manipulator. Hm, lepšie to teda nebude, on sa len tak nezmení. Zbytočne s nim strácať čas.
Ja som neurobila nič zlé, zostala som na školení, ktoré je povinné. Je nezodpovedný, manipulátor a ja som tá najhoršia. Vraj som mu strašne ublížila, že ako jeho žena som mala ísť s ním.
Ale už uvažujem o rozvode. Toto fakt nie.
@gemerka17 Nie, nemáme vďakabohu deti.
Ak by ma muz nechal takto bez auta, tak mu hlavu odtrhnem.
Ale vies co, aj moj uz par krat takyto tah skusil ze obvinil mna ked bolo nad slnko jasnejsie ze chybu urobil on a velmi dobre o tom vedle. Proste skusal vsetko. Vravi sa ze najlepsia obrana je utok. Asi 2x to skusil. Zazil obrovske rosambo.
Musis urobit veliky bordel hlavne koli tomu pokusu o zvalenie vinny na teba. To je neakceptovatelne.
Ked nemate deti utekaj, cim skor tym lepsie. A skor ako utecies si pozri film Noci s nepriatelom.
@zuzinka888 A do toho všetkého ešte koľko peňazí na mňa minul. Tak som mu povedala, nech mi to vyčísli a ja mu tie náklady preplatím 🤦♀️
Nič mu preplácať nebudeš! To je daň za to ze si to s nim tak dlho vydržala a mal by ti ešte doplatiť! 😊
@mirkava Odškodné 😁
Vyčítať žene, že koľko na ňu minul peňazí mi príde vážne úbohé. V každom vzťahu muž aj žena dáva peniaze do toho druhého, možno muž viac (kvety, darčeky atdt..)A je to v poriadku.
Vôbec si ho ne ponížila to práve on ponížil teba už len tým že ťa tam nechal samu ako tvoj muž mal ostať s tebou a nie kráčať k autu a teba tam nechať ... Takýto typ chlapov všetko radí robia po svojom a každú blbosť si vedia pripustiť k srdcu takže nerob si určite hlavu z toho že on robí z komára somára 😉
Asi ste to na tom skoleni riesili dost okato, ze si to asi vsimli aj ostatni, a preto mu je to trapne?
Je pochopitelne, ze bol unaveny a isiel domov bez teba. To by si mohla chapat zasa ty - a nevyplakavat, ze si musela ist busom
Práve mi povedal, že som sa zachovala ako najväčšia sviňa, že som sa mu zhnusila. A že si môžem nájsť iného, že aj tak s takou sviňou bude iný chlap len kvôli sexu.
že s takym este vobec zijes...
Dúfam, že si pochopila
By som mu povedala ze ked chce aby ho niekto posluchal na povel, nech zije so psom. Inak sa ti velmi cudujem ze sa takto nechas deptat....
prosím ťa a toto je Váš najvačší problém? že si ho takto ponížila? lebo to by sa dalo v pohode vykomunikovať..ty si dosledná a zodpovedná a on asi bude opak..popritom ešte javí známky manipulátorstva, podľa toho ako si opisala situáciu..to bude asi vačší problém..