Muž je náladový a keď je zle, tak ma ignoruje

liliinkaliliput
19. feb 2021

Ahojte , prišla som k vám po radu .
Mám priateľa s ktorým žijeme v spoločnej domácnosti a máme spolu 3 detičky s toho najstaršia dcéra nieje jeho no aj napriek tomu sa dal somnou dokopy a začiatky boli úplne iné bol milý,pozorný a hral sa s malou. Táto situácia už trvá asi 3 roky a ja medzitým časom ako bolo zle a boli hádky a nechcel o problémoch hovoriť poprípade vždy som bola najhoršia ja som sa zbalila a odišla ku mame lenže samozrejme vždy ja naivná keď prišiel prosikat nech sa vrátim som sa vrátila ale vždy som mu ujasnila že už to bude iné bolo to už 3 krát čo som odišla a prišla . Viem že pozerá nevhodné stránky určite vám o tom nemusím písať aké niesu to žiadne sociálne siete ale videá no mne je to nepríjemné keďže si stále ľahne ku mne a chce to aj odomňa , keď je nejaká hádka väčšinou to býva len kvôli mojej rodine tak ma vždy ignoruje aj napriek tomu že sa mu ja vtieram a prosím ho nech sa uvedomí že máme deti a tie to všetko cítia tu negativitu . Z mojou rodinou sa nestretávam ,nechodím ani k rodičom ani k sestrám keďže on mi to zakázal a keď pôjdem tak tam už mám vraj aj ostať a nestálo mi za to mať doma peklo snim tak som vždy kvôli deťom po tajme komunikovala s maminou a zo sestrou . Je mi to trápne to sem vôbec písať no nehľadám ľútosť možno len radu alebo nakopnutie ako ďalej nemám to jednoduché v podstate mám holý zadok a 3 krásne deti pre ktoré by asi každá správna mama obätovala snáď všetko no toto celé ma dáva psychicky dole.Upratujem,varím,periem,žehlim a starám sa o deti ..nepracujem keďže mám ročného syna a chcem si ho samozrejme ešte užiť veď je malinký ..no aj toto mi hádže do očí keď je zle že len on nosí príjem a všetko čo tu je jeho aj jeho peniaze áno nieje to moje ale máme rodinu tak si myslím že je to spoločne.V poslednej dobe chodí stále preč ku svojmu ujovi a a je preč aj 6 hodín a ja som tu celú dobu sama sdetmi. Aby sa hral s deťmi musí mať náladu poprípade musím ja ho k tomu dokopať.No keď ma náladu je ako vymenený .Neviem už ako ďalej . Ospravedlňte má za moje neprofesionálne výrazy a spisovnosť no strašne sa tu zle píše na mobile.

zuzka251
19. feb 2021

ty si strašná ťapa, že si takto ničíš život a nepriamo aj deťom. nezdá sa ti, že niekedy je naozaj lepšie odísť?

liliinkaliliput
autor
19. feb 2021

@zuzka251 Áno Zuzka ja viem že máš pravdu . Len keď vidím že deti tu majú všetko a sú šťastné tak už neviem ako ďalej.

ivca88
19. feb 2021

Isto chodí k ujovi ? Bola si ho tam niekedy tajma prekvapiť ? 🤷🤔
To musí byť dobrý ujo...

zuzka251
19. feb 2021

@liliinkaliliput co maju deti? “otca”, ktory robi z ich mamy neschopnu kravu, zakazuje jej styk s rodinou a na hru s detmi ho treba dokopat? aha, tak potom nic.
viem, ze to mas tazke. ale nemyslim si, ze toho chlapa zmenis...ak to teva 3 roky, nie je to uz az prilis?

liliinkaliliput
autor
19. feb 2021

@ivca88 nie nebola som ho tam tajné pozrieť ale som s tým jeho ujom v kontakte takže viem že v tomto mi neklame a rieši len prácu alebo pomáha mu keďže je starší

janynyna
19. feb 2021

Ja som tiež raz odišla a potom sa vrátila. Teraz som odišla druhý krát a už sa nevrátim. Už len kvôli malému aj keď ma to trápi, že nebude vytmrastat s otcom. Ale nestojí mi to za to aby ma stále ponizoval a on bol ten najlepší.

liliinkaliliput
autor
19. feb 2021

@zuzka251 je to dosť dlho áno ..viem že už ho nezmení nič keďže ho nezmenilo ani to že som odišla a to som bola u mamy 3 mesiace .Dúfala som že poslednú šancu keď ma že to zmení. Lenže problém je že ja ani vlastne nemám kam ísť a malý má len rok čiže do práce ani nemôžem ísť a keďže je aj Covid tak zrejme ani jasle nefungujú.

bluka2
19. feb 2021

@liliinkaliliput poviem ti tajomstvo, ujo ho kryje. Ty do práce a preč od debila. Však si to prečítaj, si malé dieťa, že budeš po tajme komunikovat s rodinou, lebo inak bude robiť peklo? Rodina sa poteší, keď bude koniec. Veľmi by som neotalala, lebo deti sa z tohto učia a nie je to pre ich psychiku zdravé.

liliinkaliliput
autor
19. feb 2021

@janynyna tak to ťa obdivujem . Určite si spravila správnu vec

janynyna
19. feb 2021

@liliinkaliliput no najhoršie si myslím, že ma ešte len čaká. Ja som to už začala riešiť aj s právnikom samozrejme on o tom ešte nevie a neviem si ani predstaviť co bude ked mu prídu zo súdu papiere.

liliinkaliliput
autor
19. feb 2021

@bluka2 nemyslím si ...Svokor mi dáva takisto stále info samozrejme že ho nesleduje ale keďže sa oňho boji ako každý rodič tak mu volá kde sa nachádza som si 100 percentné istá že nechodí za ženou nejakou . No veď toto presne že celá rodina je proti nemu a dohovaraju nech odídem .

liliinkaliliput
autor
19. feb 2021

@janynyna neboj ,určite to zvládneš. Verím že to nemáš ľahké

bluka2
19. feb 2021

@liliinkaliliput Tak keď to hovoria všetci, niečo na tom bude, či nie? Aj keby strýkovi pomohal, k tebe sa správa ako k handre a o to ide.

bluka2
19. feb 2021

@janynyna neboj, príjemné to nebude, ale každá horúca kaša raz vychladne. Uži si potom ten pokoj...

janynyna
19. feb 2021

@bluka2
@liliinkaliliput ďakujem vám dievcence

tenerifka
19. feb 2021

@liliinkaliliput otazka
Lubis ho? Na zaciatku bol iny? Ak ano a stoji ti to zato, tak zabojuj. Zaklad je-nedat sa. Normalne pred nim volaj s tvojou rodinou, nech ho aj rozdrapi....aspoñ uvidis, ako sa vyfarbi. Detto chod k nim na navstevy. Deti su tak jeho ako tvoje, nemas ich obskakovat len ty. Naozaj by si sa mala zamestnat, vela mamiciek ide do prace aj pri mladsich detoch (ja som tiez isla), a v tvojom pripade to prospeje celej vasej rodine, pan dokonaly sa bude tiez musiet spolupodielat na odvoze/vyzdvihnuti deti, chystani rañajok ci vecere....ak zlyha, tak ta to len utvrdi v tom, ze naozaj nestoji za nic, ale uz budes mat ake-take vyhliadky do buducnosti. Budete pracovat obidvaja, takze budete mat aj v domacnosti rovnake povinnosti. Ak sa zacne stavat na zadne, nech tiahne kade lahsie

marcellka32
19. feb 2021

On ti zakázal chodiť k rodičom a ty to tolerujes? Sa mi sníva asi 🤦...alebo nemôžeš telefonovat mame? Poviem ti takto: každý si k tebe dovolí toľko, koľko mu dovolíš...a ty mu dovolíš a podvolujes sa vo všetkom

elizabet173
19. feb 2021

@liliinkaliliput Je uplne jedno, ci chodi za inou zenou alebo nie. Tazi z toho, ze sa k nemu vzdy vratis. Naozaj si myslis, ze pre tvoje deti je toto to najlepsie? Mozno je to pre teba lahsie financne a to je asi tak vsetko. Deti kazdym rokom viac a viac vnimaju, ze otec robi z ich matky handru. Co najskor sa snaz vratit do prace, obnov rodinne vztahy, on ti nema co zakazovat, si dospela a svojpravna. Pripravuj sa na odchod, ale odchod navzdy. Nebude to lahke, ale sama si sa rozhodla s tymto muzom mat deti. Nebol nikdy partnerom, ktory by mal k tebe uctu, nerespektoval ta ako partnera, len ty si to nechcela vidiet.

medulienka81
19. feb 2021

@liliinkaliliput to co je za chlapa, aby mi zakazoval moju rodinu.. My ženy sme strašne sprosté niekedy..

kitycat
19. feb 2021

Vybrala si si... Ukecal ta, udobrili ste sa sexom a splodili este 2 deti.. Pretoze mal aj lepsie dni aj nasluboval... Vycita ti vsetko, ty si kvoli nemo odstrila rodinu... Neostava len gratulovat k zivotnym rozhodnutiam.

Pre vidinu vztahu si zahodila vsetku hrdost..

Kazdy den mozes zacat nanovo... Mysli na to.. Ani si ta nevzal.. Nic mu nie si... prepac..

mata1001
19. feb 2021

Taký človek sa ešte nenarodil, ktorý by mi zakazoval stretavať sa s rodičmi...raz to budeš ľutovať...velmi dobre si premysli čo ďalej, či chceš takto prežiť celý svoj život...viem si na RD, máš to ťažké, ale myslim si ,že rodičia by ti pomohli...

mk22
20. feb 2021

Moja mama je pre mňa všetko.. Kým máš mamu máš všetko bohatstvo sveta.. Mamu ti nič a nikto nenahradí.. A ty pre pokoj s debilom sa vzdas svojej rodiny??
Čoho sa bojíš?
Bože dievka, kde máš rozum?
A trvá to tri roky, načo si mala tretie dieťa?
Prečo niektoré ženy sú tak hlúpe, slepé, naivne.. Véd ty ukazujes deťom tak zlý vzor rodiny..
Raz by mi povedal alebo zákazal byť v kontakte s mojou rodinou.. Vieš ako to tvoju mamu musí trápiť.. Zober to na seba keď budeš staršia a tvoja dcéra si nájde takého msgora kzry jej zákaze s tebou volať stretávať a ona zmagorena ho bude posluchat.
Srdce by mi prasklo.

miriamsenica
20. feb 2021

@liliinkaliliput pises: "keď vidím že deti tu majú všetko a sú šťastné tak už neviem ako ďalej." Mylis sa. Detom ku stastiu v prvom rade stacia stastni rodicia. Ked su oni stastni su stastne aj deti. A to, ze maju vsetko? No mozno po materialnej stranke ale po citovej asi nie.
Nikdo, skutocne nikto ta nemoze obmedzovat v kontakte s rodinou. Vznika tym priestor na manipulaciu.
Ak ta partner ignoruje...vola sa to tyranie.
Tvoj partner si je isty, ze nikdy neodides. Ved vzdy si sa vratila. Vtieras sa mu, aby sa spraval inak cele zle. Viem, ze je tazke postavit sa za seba a deti s hrdostou, ked sa clovek boji ale nic ine ti nezostava. Neverim v napravu tvojho partnera. Je si tebou isty. Skus si precitat knihu Zavisle vztahy od Petra Rohra. Mozno ti pomoze pochopit v com sa nachadzas.

liliinkaliliput
autor
20. feb 2021

Ďakujem vám všetkým ženy .Priznám sa že až teraz som prišla na to že to vôbec nieje v poriadku a ostať tu sním a vychovávať ďalej deti v tomto prostredí by malo veľmi škaredý dopad na deti. Ja už som psychicky na dne vidím to na sebe . Rozhodla som sa odísť a dať tomuto celému hrubú čiaru. Naozaj vám moc ďakujem.

durianka1973
20. feb 2021

@liliinkaliliput Ak ste sa rozhodli od partnera odist, urobite to najlepsie pre deti, co len mozete v tejto situacii spravit. A naozaj odist. Ak zostanete, budujete velmi zly vzor spravania pre Vase deti. Deti potrebuju spokojnu, milujucu a sebavedomu mamu. To je pre nich ta najvacsia opora v zivote, z toho budu po cely zivot raz cerpat svoju silu. Pisali ste, ze by ste pre svoje deti obetovali vsetko - dajte im silnu mamu. To, ze pojdete do prace od rocneho dietatka - to dietatko to zvladne v pohode, ak sa k nemu z prace bude vracat spokojna mamina. Naopak, ak bude hoci aj cely den pri nom mama, ktorou partner manipuluje, doslova ju ponizuje, a to dieta to vidi - a deti, aj malinke naozaj vidia a citia vsetko - je to pre jeho buducnost a psychiku devastujuce. Mimochodom, branenie styku s rodinou je jednym zo zakladnych znakov manipulatora, a to je len maly krocik k tyranovi (prakticky je to to iste). Vela sily a stastia. Urcite to date!

janynyna
20. feb 2021

@liliinkaliliput držím silno palce. Dúfam, že to zvládneme obe. Véd mame pre koho žiť.