Muž je bordelár

5. sep 2024

Ahojte, neviem ci to len ja tak mam, alebo su vsetci muzi viscmenej takí, kazdopadne muz mi hovori ze je taky kazdy chlap a ze by som mala byt stastna za to aky je on. Ja uz to nedavam s nervami ani chutou pokracovat v tomto vztahu. Nic mu nenapadne sameho od seba, vsetko mu musim hovorit, poprosit ho o vec aj 5krat. Prosila som ho milion krat aby dal riady rovno do umyvacky, nie necha ich tam kde dojedol alebo v lepsom pripade to slahne do umyvadla. Ja mam potom dalsiu rpbotu navyse. Ked je nieco padnute na zemi, obide to, ani mu nenapadne to zdvihnut. Minuly mesiac som ho poprosila aby povysaval, doteraz to nie je urobene, schvalne som to neurobila ja. Veci po sporte si da na balkon, zabudne na ne, takze o dva mesiace zberam jeho trenky z pod stoliciek na balkone atd atd.. ked nieco zje v aute, obaly prioadne flasu tam necha a vozi sa s tym nadalej. Rovnako aj ked zje jogurt doma, necha to na stole, nevyhodi to. Kadial cjoeim, tafial po nom zbieram spinu a bordel. Jeho odpoved na to je, ze chodi do roboty a zaraba. A ked sa mne napriklad pokazilo auto, musela som si zabezpecit odvoz do servisu, zhanat elektrikarov atd atd.. nieco sa doma pokazi? Musim to ja opravit. Mam nervy neskutocne citim sa ako posledna cudera na svete co si za muza zobrala tela

maranco
5. sep 2024

Ked ste sa spoznávali ako fungoval doma? Bol samostatný alebo všetko robila mamička?

gladys_07
5. sep 2024

Ano zobrala si si za muza tela.

Nie preto, ze neupratuje, ale za tu jeho reakciu ze “on zaraba”. A co? Bral si ta za manzelku alebo za sluzku co bude zbierat jeho trenky a bordel?!

Aj moj muz ma medzery co sa poriadku tyka, ale ked upozornim, ide si upratat. Skusil by pipnut 😂

januska12323
5. sep 2024

Nie je každý také prasiatko, len na to ho treba vychovať ako dieťa alebo hneď na začiatku vzťahu.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. sep 2024

@gladys_07 ale ja chodim tiez do prace, mame male dieta a do toho celeho som na domacnost sama, tiez mam len jedny nervy..

viestta
5. sep 2024

Vyhod ho, budes mat menej roboty aj klud. Na co ti je taky?

januska12323
5. sep 2024

Tak potom nechápem jeho argumentu on chodí do práce a doma oddychuje a ty máš robiť aj tam aj tam? Bude od teba niečo chcieť tiež použi argument ja chodím do práce.

doriiis
5. sep 2024

Tak odkaz mužovi,že nie každý je taký.Chvalabohu

crazy_cat_lady
5. sep 2024

nie kazdy chlap je taky, napriklad moj sam od seba povysava/umyje podlahy/prezlecie periny/navari atd.. takze vzala si si lenivca a bordelara.

a argument ze on zaraba a chodi do prace - a ty sa doma skriabes na suske, ci co :D no kopla by som takeho chlapa do zadku, aby som robila sluzku a vychovala dalsie dieta.. 🙂

koniarova
5. sep 2024

Máte deti? Ak nie, kopni ho do riti. Muž,ktorý povie,že veď on zarába a nič iné nemusíte,je debil.

siska53
5. sep 2024

Tak mu povedz, ze aj ty zarabas! Ano, vela.je takych, moj je tiez dost bordelar, kolkokrat zje jogurt v obyvacke a necha to tam.. alebo aj pohare..o obleceni ani nehovoriac.. ano, aj sme sa za to uz hadali. Kym som bola doma, tak mi to nevadilo, ale uz 9 rokov robim... Tiez mu dlho trva, nez ho o daco poprosim, aby spravil. tak aj mne uz trva, ked on poprosi mna.. Ale zas.. zvykne cez vikend nalozit ci vylozit umyvacky po obede alebo veceri, obcas vynesie smeti...

peknyvladko
5. sep 2024

Nie, nie je kazdy muz taky. Napriklad u nas je taka moja zena.

solinkarka
5. sep 2024

prestala by som mu varit, prat, zehlit... nech si robi vsetko sam...a ked nie ma smolu

bg92
5. sep 2024

je tak vychovany a funguje tak cele roky. toto sa naozaj NIKDY nezmeni. a este ten argument ze on zaraba, omg. aj keby prestanes upratovat, donutis ho platit upratovacku, budes mu dohovarat a podobne, nic nepomoze verim tomu.
Je len na tebe, ci sa s tym zmieris alebo z toho odides.
Inak moj byvaly bol taketo prasa a ja spatne absolutne nechapem, ako som tak mohla zit, spatne mi to pride totalne absurdne, mali sme vztah ako mama a dieta - stale som sa prosila co ma kde odlozit, stale som sa za to hnevala a stale som upratovala po nom lebo som nechcela zit v chlieve.
A nie, nema pravdu, nie vsetci muzi su taki. s terajsim uz muzom sa o domascnost starame spolocne, neexistuje ze by som po nom upratovala jeho veci.

reanda
5. sep 2024

nie, nie je kazdy taky.. a nie je to vychovou, je to povaha.. nezmeni sa..
neskoro to veru riesis, ked uz mate deta :-/

h2
5. sep 2024

Odkazujem pánovi manželovi, že nie, nie sú všetci chlapi takí. A nech sa neposerie z toho, že chodí do práce a zarába, lebo to robia aj iní chlapi a dokonca!!! aj ženy a vedia si po sebe upratať.

janinah
5. sep 2024

Všetok bordel čo nazbierala za celý deň mu dávaj na posteľ..aj tie trenky z balkóna.aj jogurtove krabičky.vsetko.
Ak chce večer niekam ísť spať....
Inak za toto sa poďakuj jeho mamičke.k poriadku má vychovať mater nie žena.

reanda
5. sep 2024

@janinah zhodi to na zem pri posteli 😀
ak matka vedie bordelara k poriadku, bude v dospelosti este vacsi echt bordelar, lebo konecne moze 😝

janinah
5. sep 2024

@reanda tak to na tej zemi bude mať naveky ..

reanda
5. sep 2024

@janinah v spolocnej spalni, dakujem.. to jedine, ze by mu to hodila na postel v jeho novom podnajme 😝

lubkovaandrejka
5. sep 2024

Dufam,ze pri tejto diskusii neskoncime zas pri islame...

juliet86
5. sep 2024

no moj manzel sam dava do umyvacky. ja davam do drezu upratuje ked deti jedia vynesie smetu. ale od sa od 16tich staral sam o seba

marca12
5. sep 2024

@janinah Toto urobila jedna moja znama a muz si s kludom anglicana lahol na gauc. 🤣Mna by asi roztrhlo od zlosti v tej chvili. Nepamatam si uz ako to dopadlo,no po rokoch sa aj tak rozviedli.

h2
5. sep 2024

@marca12 By som mu ten bordel z postele hodila na tom gauči na hlavu! 😡

reanda
5. sep 2024

@h2 a co by ti to pomohlo? akurat by si si zdvihla tlak.. on by ta mal u prdele, hysterku posadnutu poriadkom.. mozno by ta aj poslal na liecenie 😝

h2
5. sep 2024

@reanda To považuješ za hystériu a posadnutosť poriadkom? 🤔
Čiže ty by si urobila čo? Nechala to tak, či upratala po ňom?

marca12
5. sep 2024

@h2 Mala som jednu susedu,ktora muzovi vyhadzovala veci na dvor . Hadam aj 20 rokov robila taky cirkus a ten pako sa dodnes urcite nenaucil,ze si ma upratat po sebe.

reanda
5. sep 2024

@h2 ja nie, ale bordelari ano.. ja by som ho vyhodila z okna.. aspon v duchu.. realne by som zacala riesit rozvod

h2
5. sep 2024

@reanda Veď ani ja by som s takým chlapom nebola. To, že by som mu to v tej chvíli hodila na hlavu, neznamená, že tým by som to uzavrela, ako vybavené.

trema
5. sep 2024

Ja som sa s takymto v mladosti rozisla, nemala som na to nervy.. ked niektomu poviem nieco 10x a on nic.. teraz mam muza co najde aj mycku, pracku, kos na pradlo, zehlicku 🙂