Muž ide na svadbu bez tehotnej ženy

21. aug 2024

Co by ste si mysleli keby ste tehotna kratko pred porodom( tzv moze to prist hocikedy ) a vas muz ide na svadbu bez vas , hodinu od domu.. je to od neho sebecke alebo prehanam ?

januska12323
21. aug 2024

Je na vás ako sa dohodnete. Mne by to nevadilo ak by som mala iný odvoz zariadený.

nikushka8
21. aug 2024

Isla by som bud s nim alebo by bola dohoda,ze bude na telefone, ak by som nemala iny odvoz

pribinak
21. aug 2024

Dohoda, že nebude chlastat, aby mohol sadnúť do autá a prísť za mnou do pôrodnice

caroline_
21. aug 2024

za mna by mal ostat doma,pripadne ist iba na chvilku...ale tak to som ja 🙃

simsalabim
21. aug 2024

A preco nejdes s nim? Ja som bola takto na svadbe viac ako 2 hodiny od domu. Aj som tancovala, teda kyvala sa zo strany na stranu 😂. Porodila som o 3 dni.

ina2405
21. aug 2024

Môj by nešiel bezo mňa.... Kým som neporodila, aj z roboty mi vyvolával, či som ok. Ja by som ho ale pustila, okolo seba mám ľudí, čo by ma zaviezli do nemocky. Ak by som bola už v 9.mesiaci, šla by som s ním. Aj keď len na 2 hoďky posedieť.

cacianka
21. aug 2024

záleží od rôznych okolností, nedá sa to jednotne odpovedať

petulda333
21. aug 2024

Nech ide. Ak by som nesla s nim,tak by som ho poziadala,aby nepil a bol na telefone

haley7897
21. aug 2024

Zalezi... koho je ta svadba, ako dlho sa planuje zdrzat... Ide napriklad na obrad rodine a zablahozelat, alebo tam ide popijat ruka hore do rana na svadbe kamarata jeho kamarata...?

betulinka1
21. aug 2024

Isla by som s nim. Samozrejme ak by som sa dobre citila. Inak to je take netradične, ze chce ist za kazdu cenu. Co poznam chlapov, tak na 95% by sa potesili, ze maju výhovorku aby nemuseli ist. 🤣

michaela329
21. aug 2024

Môj ide na pánsku jazdu na chatu a ja sa teším ako si oddychnem od varenia, nahodim masku na ksicht a budem celý víkend hnilá.... každá to máme inak 🤷

klarissa25
21. aug 2024

A komu ide na svadbu? A prečo nejdeš aj ty ?

1ryba
21. aug 2024

Môj bol tento rok na 2 svadbách sám úplne do rána. A to ani nie som tehotná.

milanemila
21. aug 2024

Nevadilo by mi to ak by nepil a bol pripraveny prist domov ak bude treba

michaela789
21. aug 2024

Ak je to taký kúsok, daj do kufra tašku s vecami, keby čosi, a choď aj ty. Však môžeš len posedávať, ak bude zle pôjdeš domov. Po narodení sa tak skoro medzi ľudí nedostanete 🙈

michaela789
21. aug 2024

@1ryba no ale o to ide, že ona tehotná je. Tak sa asi boji ostať sama doma.

terezka1947
21. aug 2024

To nie je také jednoznačné....ide na chvíľu zablahoželať?ide na celú noc?ide blízkej rodine?ide za svedka?...milión otázok.
Ide mi to urobiť natruc?ide si tam vypiť?
Čiže napíš súvislosti....potom môže byť reálna odpoveď,či by to vadilo mne.

petulda333
21. aug 2024

@michaela789 a coho sa ma bat? Ved ak muz nie je doma,poistim si kamosku ci rodinu. Ak nema taku moznost,tak taxik. A zas,aka je pravdepodobnost,ze od prvej kontrakcie porodi do hodiny?! Nepoznam taku zenu. A na druhu stranu,stresovat sa uz teraz? Ved moze porodit aj zajtra

sense
21. aug 2024

Dosť málo info. Komu ide na svadbu? Na ako dlho ide na svadbu? Preco nejdeš s ním? Ako dlho ste\je pozvany

andaluzia12
21. aug 2024

Išli by ale buď obaja, alebo nikto.. u nás bol manžel ten, kto veľmi túžil po dieťati, takze sme sa dohodli, že ak to bude nevyhnuté, bude si musieť aj on odoprieť určité “radosti života” … toto by bola jedna z nich …

michaela789
21. aug 2024

@petulda333 ja neviem 🙈 len som tak nastrelila teóriu. Ja by som z toho vedu tiež nerobila. 🤷🏻‍♀️ Však som jej navrhla, nech ide s ním a je pokoj. Pre pokoj duše si veci pobalene zoberie do auta. Tiež presne neviem, kde je vlastne problém.

zoja_
21. aug 2024

Ja aom bola sobotu tiež sama 😂

mandarinka555
21. aug 2024

Autorka už neodpovedá...Možno mláti chlapa palicou, aby mu vybila z hlavy také nápady😝

janinah
21. aug 2024

Záleží koho svadba by to bola.Ale hodina cesty nie je cez pol sveta.Hlavne aby nepil.
Ale ako sa poznám šla by som na svadbu tiež.Urcitw by sme obaja nesedeli doma a nečakali na gauči kedy to už príde.

zuzubb007
21. aug 2024

Ja by som ho ešte poslala nech ide a mám chvíľku kľud sama pre seba 😁

ukgirls
21. aug 2024

mne by to nevadilo,ak by som mala niekoho v zalohe,kto by ma vzial do porodnice ak by nahodou ... to ze ty nemozes alebo lepsie -nechces,neznamnea ,ze ani on nie ..

yosi
21. aug 2024

Za hodinu kým príde zo svadby stihneš akurát sprchu, obliecť sa, prichystať pripravené veci...

30katrusa40
21. aug 2024

Komu ide na svadbu ? Pôjde autom aj domov ? Ide aj na obrad alebo je pozvaný len večer ? Ak by mal ísť s tým že sa tam opije tak by ma to štvalo. Ale ak bude šoférovať, čiže nebude piť tak nech ide. Ale musí byť na telefóne.

vyrovnanaosoba
21. aug 2024

Ak nemáš žiadne ťažkosti, choď s nim. S tým, že nebude piť. To isté, ak pôjde predsa len sám, vydržať bez alkoholu a na mobile, pripravený.
V každom prípade sa treba zabaviť.

autor
21. aug 2024

Ide aj na obrad , nasleduju gratulacie a vecera , zabava. Povodny plan bol len obrad a gratulacie , rozhodol sa ale zostat aj na potom s tym, ze nebude pit a bude na telefone. No ja by som bola spokojnejsia keby ostane doma alebo by isiel/isli sme len na obrad. Pozvany sme boli obaja s tym, ze ja ked nepojdem vsetci to pochopia. Je to blizsia rodina..