Napríklad sa každý víkend zbalí a odíde za športom, turistikou…odíde (o deti sa starám sama)a príde ako sa mu zachce. Vyhrocuje situácie doma do nepríčetna a samozrejme predtým zapne nahrávanie zvuku. Je taký tichý agresor, ktorý ukazuje mi vulgárne gestá na dennej báze a pod.
Vie, že po RD odchádzame od neho, tak si ma teraz doma nahráva ako vraj stále kričím.
V telefóne som mu našla množstvo nahrávok a cítim sa “doma” veľmi zle. Doslovne ma tým týra, zapína si nahrávanie predo mnou každý jeden deň. Môžem podať trestné oznámenie za psychické týranie a narušovanie nášho súkromia?
Tak ty ho natáčaj nech aj vidno akého debila máš doma.
Wow.... Tak toto je na psychológa minimálne. Seriózne. Ak nemôžeš odísť, zaplať psychológa a poraď sa s ním ako to zvládnuť v psychickom zdraví 🙏.
Ja by som s nim uz vobec nekomunikovala. Tvarila by som sa, ze tam nie je a moze si nahravat to ticho. Zbal sa a chod co najskor.
Tie nahrávky mu nebudú aj tak na nič. Skús ho ignorovať, keď začne nahrávať, tak sa zasmej, urob si z neho srandu, alebo úplne ignoruj. Proste si sama pre seba povedz, že naňho kašleš. Nekrič. Keď budeš ty v kľude, nebude mať dôvod ťa nahrávať. Ale ozaj sa skús čím skôr odsťahovať. Aj keď len niekam do centra. Drž sa.
@cimage vieš ako sa musí veľmi snažiť aby niečo nahral? Asi fakt keď deti vystrájajú a skáču po sedačke tak asi aj toto rýchlo nahral ako som ich vyhrešila. Sa s ním už nebavím mimo nutného. Jak uložím večer deti, schovávam sa k ním do izby. Moje zdravie mi je prednejšie. On by sa rád hádal, no má smolu. Pre mňa je prvoradé aby mali deti kľud.
@miriam11 vymazala. Všetky nahrávky. Zabudol si dnes zablokovať telefón. Akurát mu bežal nahrávač. Zaujímavé, že na zo došiel hneď. Išiel si obnoviť vymazané dáta a vraj mi zmaže zato všetky fotky.
Ale vsak nech nahrava. Aj tak nenoze taku nahravku nikde pouzit, na sude ani nikde, jedine ak by ju nahral s tvojim suhlasom a ty by si dala suhlas na jej.pouzitie. To asi nevie.
https://www.hhb.sk/ako-urobit-nahravku-legalne-...
Môžeš . Je to psychopat
Pokiaľ si mu nedala súhlas na nahravanie na súde s tým neobstojí ešte môže mať problém.
Ja viem, ze to nie je k teme, ale pozastavujem sa nad tym, ako je vlastne mozne, ze z dvoch ludi, ktori sa kedysi milovali (kedze sa vzali), sa mozu stat uhlavni nepriatelia?😪
@mimi3008 poviem ti, tak, že jeden sa vie krásne pretvarovať. Svieti ti kontrolka, ale stále to nejak uhrá. Drží sa. Roky kým nie sú deti to ešte stále dokáže excelentne. Potom už nemusí, lebo má živú zbraň- deti. Rád ich použije, pošliape, aby ublížil žene a držal ju tak násilím pri sebe. Už vie, že ma má navždy uviazanú skrz deti. Myslí si, že neodídeme. Ako veľmi sa mýli. Verím tomu, že toto musel zažívať on v detstve, lebo takémuto vysokošpecializovanému správaniu sa naučíš len doma. Muži sa vedia krásne vyfarbiť po deťoch.
Peajem ti vela sil a aj abybsi zvladla odchod s detickami. Uz to len nejako vydrz
Hneď okamžite jak odíde do práce zbaliť veci a utekať , snáď máš nejakú rodinu ? Blízkych kamosov ? Neostavaj tam už ani sekundu utekaj dievča utekaj moc držím palce
@alickapusinka toto je diskutabilne.autorka,mala si skopirovat a pouzit ako dokaz formy stalkingu...trestne oznamenie za psychicke tyranie je osemetna vec ked nemas dokaz,potom je to len tvrdenie proti tvrdeniu.cize akykolvek material typu SMS,video atd.nabuduce archivuj
Keď ťa začne provokovať a nahrávať,tak pokojne povedz,detičky moje ocinko zas chce vyprovokovať hádku,tak robí pre to možné aj nemožné,aby mal dôkazy na svoju neschopnosť.Nrmusia to počuť deti,ale nech len pouzi jeho zbrane proti nemu.
Prepáč toto je psychopat na RZP
To je dobrý psychoš. Keď ťa začne nahrávat (iba zvukovo), tak začni vykrikova: Nie prosím ...Nie.. nie nebi ma, nekop do mňa.. pomoc😉🤣 viem pritiahnuté za vlasy, ale možno s tým prestane. A začni si nahrávať aj ty jeho.
@stanulienkat 🤣. No, 🤣. Kvôli deťom také kričať nebudem úrčite, lebo im jediným by som ublížila najviac, ale rozhodne by to znehodnotilo jeho nahrávky. Ako vlasne, keby nemáme deti, on ani nemá čo nahrávať. Ja by som už pri ňom dávno nebola. Ako mi bolo fajn bez tĺka na krku.
A preco nemozes odist skor? Co take zasadne sa stane az po skonceni RD?
@timing lebo nema kam ist, ak by mala tak je v momente prec...mysli si, ze deti da do skolky ana nastupuje do prace...ale realita je niekde uplne inde. A doteraz neodisla a tak sa trapia a hraju na vlastnom piesocku, ako male deti, ze jeden nahrava druheho, ona si jeho foti....a ku detom do izbicky sa skryva..ciste psycho pre tie deti
@lubkavargova1 kde si prosím ťa čítala že ja si ho fotím? Nesplietaj.
Tak ake fotky ti chce pomazat? A je to ciste detinske spravanie "pomazem ti zaznamy, leziem do mobilu a ja zase na oplatku ti pomazem fotky"...
@lubkavargova1 rodinné fotky mi chce zmazať. Dedinská si ty, keď vypisuješ nezmysli žene a deťom, čo toto doma majú. Aj iné by som ti napísala ale zdržím sa. Dúfam, že si si spravila dobre.
By som mu tie nahrávky nie zmazala ale rozdupala by som mu telefon, ze hups padol mi a este aj rovno do zachoda. Debil. Drzim ti palce aby si co najskor mohla odist.
Nehnevaj sa, ale evidentne pan manzel ma dovod, preco ta nahrava...
@lubkavargova1 poznáš túto rodinu?
A prečo až po RD?
Ja fakt nechapem na co cakas? To ta rodina neprichyli?