Neviem či je to kategória rodinné problémy:D ...Neviem či som sama ktorej vadí že muž často chodí k svojej rodine ...je s nimi v kontakte ,stále niečo niekto od neho chce ,že ho stále potrebujú..a pritom bývame sami ..aj to nepreglglo pár ľudí doteraz .ja sa nestretavam s jeho rodinou ani s mojou ..vediem svoj život ..čo robiť ,nemyslieť na to ?niesom senecká vôbec nie!len mi vadia také veci a ešte aj to keď mamička vyzveda poaa chrbát .raz vybuchnem a čo potom😱bude paródia :D ..že čo robíme ..,,sexujeme babka od rana do večera "
@zuzulk
Rodičia sa zvyknú spýtať ako sa máte a čo robíte. Síce neviem prečo sa nestretávaš s ani jednou stranou, no podľa mňa by si ho v tom mohla podporiť a ísť s ním k jeho rodičom, potom sama uvidíš čo vlaste chcú a aký sú.
Osobne u nás je to tak že aj moja žena radsej chodí k mojej rodine ako s vlastnej. Občas jej až musím pripomenúť, že by sme sa mali zastaviť aj u jej rodičov pre pokoj v ich duši. Chvíľu to tam vydržíme a oni sú spokojný a je kľud.
@magmolatus lebo sú tam intrigy a keď zájdem tak sususu..a zazera po mne svokra,chytá sa každého môjho slová. najradšej by si synka nechala tam
@magmolatus
@zuzulk to si potreboval počuť ?😂nešli sme bývať tam kam oni chceli a za to má nebudú brať celý život.
@zuzulk
Ako rozumiem tomu čo píšeš. Osobne si so svokrovcami nemám čo povedať, keď mám byť úprimný. Osobne by som im našu 2,5 ročnú princeznu nezveril ani na pol hodiny. Tiež dosť "rozprávajú" 😅 a starajú sa do toho, do čoho netreba, miesto toho aby si upratali na "vlastnom dvore".
Keď už tam musím isť, zeberiem malú, idem s nou kŕmiť koníka, manželka s nimi kolko toľko pokecá, pár slov prehodím aj ja, ale zväčsa sa distancujem od ich "tém" a odchod domov.
Jednoznačne mám z ních pocit, že ma majú za namysleného inžiniera, ale je mi to ukradnuté. Robím to kôli malej. Sú to jej starý rodičia.
Tých pár hodín, tú jednu návštevu za mesiac to tam vydržím, aj keď by mi mala tiecť voda zo zubov.
To ze nebývate tam kde oni nechceli bolo správne rozhodnutie. 😎
Ja nastastie taky problem nemam, vychadzam so svokrovcami dobre ale viem, ze su mamicky, ktore nevedia predychat, ze sa ich synacik ozenil a uz s nimi nie je v jednom kuse. Su asi dve moznosti, bud to nechas tak, nebudes tam nadalej chodit a skusis nejako muzikovi vysvetlit, ze teraz ste rodina vy dvaja a ma sa venovat hlavne tebe ale sa skusis trosku premoct a zacnes tam chodit aspon raz za cas, s tym, ze sa mozno budes musiet trosku pretvarovat ale potom ti nemozu nic vytknut a keby chceli mat s tebou nejaky konflikt tak ma tvoj muz o dovod navyse aby sa postavil na tvoju stranu. 🙂
@zuzulk je uplne normálne byť v kontakte so svojou rodinou, pomôcť si,ked potrebuju porozprávať sa, navštíviť sa, gratulovať si, ty, ak to nie je vo vašej rodine to asi nikdy nepochopíš a budete mať iba zvady. Ked si ho budeš chcieť pripútať iba k seba, budeš mu to zakazaovať, skončí to s tebou, nie so svojou rodinou, lebo krv nie je mlieko😎
@zuzulk treba sa raz a navždy porozprávať s oboma stranami - ako s mužom, tak aj s jeho rodinou a určiť pravidlá. Nenechať si do ničoho kybicovať, je to váš život, nie ich. Toto si však musí v prvom rade uvedomiť Tvoj manžel, kto a kde je jeho rodina. Občas pomôcť ? Áno, no len keď on bude mať čas a nebudete mať iný program, dohodnúť sa vopred na termíne, čo a kedy pomáhať. Nie že teraz a hneď tu byť nastúpený!
@zuzulk Ahoj, je normalne ak rodit zavola svojim detom ako aj dieta rodicom..a je uz na cloveku, ci furt bude lietat ked pisknu..musia aj oni brat do uvahy, ze je zenaty a ma svoje starosti. Ak je to uz cez tak sa porozpravaj s manzelom...alebo rovno so svokrovcami....kolko maju rokov? Zas na druhej strane sa starali o tv.manzela cely zivot kym sa neosamostatnil..a je normalne ze im tetaz chce pomahat on..kolko uz byvate sami??
no pozri, u nás to bolo podobné a myslím, že aj v iných rodinách je to tak, ja mám šikovného muža a spočiatku to bolo u nás tak, ako keby sa nevedel odstrihnúť, chvíľku trvalo dokiaľ si uvedomil, že nedá sa byť stále tam a má svoju rodinu, ale zas je to rodina, naučili sme sa, pomôže ak treba, ale s ohľadom na čas a povinnosti voči svojej rodine, čo sa týka tvojho vzťahu, ja som sa naučila to riešiť diplomaticky, prídem, vypočujem, ak nesúhlasím bud to slušne podám, sanžím sa byť diplomatická, zavrú sa dvere a je pokoj.. takže rodina je rodina, ale treba mať medze, čo všetko im treba hovoriť, to isté je o pomoci, treba si pomáhať, ale ak je to už využívanie tak opäť si to treba zvážiť..
Idem si dať kafe a budú kľudná. Už som ticho .😶furt to rozoberať nemá význam .keby niečo tak pošta .
@zuzulk Nedostatocne zamestnavas svojho muza - potom ma vela volneho casu a odtrepe sa "pomahat"rodine. Nakydaj nanho uloh, poziadaviek, urob plany na vikend/volne dni skor ako ta predbehne jeho rodina, proste intenzivne zacni prestrihavat pupocnu snuru. A nezabudni byt mila nanho aby sa s tebou citil lepsie ako u rodiny...
Bože,zachráň ma od takej nevesty,ktorej sa ani nebudem môcť opýtať čo robia....a bude ma považovať za špionku najvyššieho stupňa,lebo sa budem zaujímať o môjho syna a jeho rodinu....a ani sa nebude unúvať na návštevu ani na moje narodeniny,lebo však oni bývajú sami....a nie,ona nebude sebecká😒...a ani ju pritom nenapadne,že môjho syna postaví medzi dva mlynské kamene.....choď ku mame,lebo ťa čaká.....nechoď ku meme,tvoja žena si to neželá.....smutné....
My tiez tak mame ze idem tam zriedkavo pretrpim ale neriesim a hotovo mne je tiez blbe ako naprv svokra rozprava predo mnou a detmi o ich druhej neveste vulgarne o jej zdravotnych problemoch atd preto my im nic osobne nehovorime a ona len o sebe hovori nase deti ani nevie v akom su rocniku v skole minule nas tak blbo prehnali ze mame surne prist cez tyzden sme leteli z roboty ja tesne pred operaciou a oni chceli nakoniec nazbierat ceresne ide o ludi tesne nad 60 zdravych muz sa totalne nasral lebo kvoli tomu siel skor z roboty a musel nadrabat povedal im svoje a hotovo
ja jej uplne rozumiem. Moj muz to iste, 13 r. chodi kazdy vikend za rodicmi a sestrou a jej detmi - rozvedenou, ktora s nimi zije a niekedy aj v tyzdni. Mame dal kreditku k svojmu uctu poza moj chrbat. Vkuse ich este aj tak financne dotuje. Doma ani nie je, len tam chodi sediet. Ked som uz nevedela, ako s nim hovorit, tak sa ho pytam, koho povazuje za intimnu rodinu, ze ja len jeho a deti. On tvrdi, ze tam ma aj sestru s jej detmi (teraz uz rodicia umreli) a ze to nemieni menit. A ked dostal do velkeho ohrozenia spolu so svojou sestrou nasho syna, tak nakoniec sa zastaval sestry proti mne. Dievcata, zavisly muz na svojej rodine aj sestre, ktory to nechce menit, no velmi podobne ako frajerka.
🙂