Muž chce, aby som sa stále usmievala

13. jan 2021

Len tak ma zaujíma vás názor nato ze môj muž chce aby som sa stále usmievala... Co si o tom myslite? Nepoviem keby som nejaká zduta stále ale proste keď spolu aj voláme cez videocet tak sa musím stále usmievať lebo vraj keď sa neusmievam tak mam nervy alebo som urazena a smutná pritom vôbec niesom len ma nebaví sa stále usmievat 😏ja ho ľúbim ale toto ma už fakt niekedy vytáča

danica2711
13. jan 2021

čo je magor?! Nikto sa predsa nemôže stále usmievať. Výraz tváre odzrkadľuje náladu a stav duše - on nechce vedieť, ako sa v skutočnosti cítiš? Nechce ťa potešiť, keď si smutná, nechce vedieť, čo ťa znepokojuje, prečo si urazená? Radšej pretvárka a úsmev nasilu a on nemusí nič riešiť, v ničom byť nápomocný, salám, párky, pohoda? No díky za takého partnera, to by som mu asi vysvetlila veeeľmi dôrazne

trema
13. jan 2021

A on sa tiez stale usmieva? Aj ked je nahnevany, unaveny, smutny?

klip0
13. jan 2021

A ked spolu voláte on sa cely cas usmieva?

kristina2015
13. jan 2021

Povedz mu že na drogy sa nedáš a nech s tým okamžite prestane . Alebo nech hľadá v iných vodách keď ty mu nie si dobrá . Keby mi toto zahlási smiala by som sa asi pol hodinu až by ma z kamery od jedu vypol 😂😂
A jaj možno je suchár vážny pri správnom chlapovi sa žena smeje prirodzene

kristina2015
13. jan 2021

Takže nech hľadá chybu v sebe chlapec a nie v tebe

hopsadobrandejsa
13. jan 2021

Asi si mal v tom pripade vziat za zenu sasa......tam by mal ten usmev k dispozicii 24/7/365

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristina2015
13. jan 2021

Alebo možno mu donesieš domov coronu nikdy nevieš a budeš pozitívna ako si želá 😂

marcellka32
13. jan 2021

Vies, kto sa smeje bez dôvodu? 🙂

jana_eyre_2
13. jan 2021

To už mi zaváňa manipulatorstvom.. ja sa asi aj často usmievam (ľudia to tvrdia, ja si to neuvedomujem), ale nie stále a nechápem prečo by to pomne chcel muž stále chcieť.. je to chorá požiadavka, navyše ak nemáš dôvod na úsmev.. keď chce vidieť tvoj úsmev, odfotila by som sa so.silenym úsmevom a nacapila mu to na monitor 😒

aniele
13. jan 2021

Joooj, si mi pripomenula jednu poviedku, ktorú som čítala snáď pre štyridsiatimi rokmi. Ja-rozprávanie o tom, ako si chlap vzal ženu, lebo sa stále tak zvláštne a pekne usmievala. Bol do toho úsmevu celý zbláznený. Potom si ale všimol, že sa usmieva stále. Začal ju pozorovať. Usmievala sa aj v spánku. Začalo mu to liezť na nervy. Nakoniec začal byť protivný, sprostý... stále sa usmievala. Vynadal jej, udrel ju, zakázal jej usmievať sa. Rozčúlila ho tvrdením, že sa neusmieva. Pritom ten úsmev tam stále bol. Až ju nakoniec v afekte zabil. A potom sa dozvedel, že to bola ľahká obrna lícneho nervu či čosi podobné.
Naozaj, nedá sa stále usmievať. Na druhej strane, keď telefonuješ, je počuť, či sa usmievaš, či ti to robí radosť, či si smutná, nervózna. Ale aj v tom prípade by bola skôr namieste otázka z jeho strany, či je všetko v poriadku a nie sebastredné - hovoríš so mnou, tak buď šťastná a usmievavá.

autor
13. jan 2021

@jana_eyre_2 často musím robiť to co mi on káže aj obliekanie nemôžem nosiť co chcem, nemôžem sa rozprávať s mamou lebo prečo sa nevenujem jemu že či ho nechcem vidieť a počuť prečo sa chodím sťažovať a žalovať... Musím sa stále usmievat a venovať jemu ako by mal 2roky a keď už z toho všetkého tlaku vybuchnem sa mu musím ešte ospravedlniť ze som naňho nahucala a vyžaduje si aby mi to bolo ľúto ze som naňho nahucala...

autor
13. jan 2021

Aj v noci musím spat na kamere lebo on ma chce vidieť

autor
13. jan 2021

@kristina2015 😂😂

mirage
13. jan 2021

MOZNOST 1. vymyslas si. MOZNOST 2 alebo si s psychopatom. sleduje ta v noci na kamere?

autor
13. jan 2021

@danica2711 áno 😕

evaachesa
13. jan 2021

Ach..minimálne 6 trápnych tém dnes od anonyma, všetko v rovnakom štýle. Tipujem že starý známy ktorý má problém s nápadníkmi na Badoo 🤦

jana_eyre_2
13. jan 2021

😳 úprimne dúfam, že toto čo si napísala nie je pravda... Prečo si stále s ním?

kristina2015
13. jan 2021

Vidíš že sa vieš usmievať 😂 chyba bude inde 😂

autor
13. jan 2021

@klip0 nie ale odomna to vyžaduje vraj som není milá keď sme sa spoznali bolo to iné bola som aj šťastná úprimne ale teraz som už zúfalá a neviem co mam robiť chcem s nim byť ale už ma niekedy fakt ser*e

amelia000
13. jan 2021

@evaachesa to bude analnykolik c.5 🤣

autor
13. jan 2021

@evaachesa nie davala som sem už tému aj minule to sa týkalo obliekania ale nakoľko mi je trápne a mam tu aj známych nebudem to rozoberať verejne

autor
13. jan 2021

@amelia000 môžeš prestať ty vo veľa diskusiách reagujes takto kde si prišla nato ze som nejaký trol alebo neviem co ešte

evaachesa
13. jan 2021

@amelia000 haha 100%

autor
13. jan 2021

@mirage všetko čo som sem napísala je čistá pravda... Vraj jeho to baví sa na mňa pozerať

evaachesa
13. jan 2021

@amelia000 a pred chvíľou sa pýtal za koľko predať byt lebo chce kúpiť kabelku 😂 aspoň treba zmeniť štýl písania ... Je to taaaak priehľadné 🤦😅

autor
13. jan 2021

@jana_eyre_2 všetko je pravda, lebo ho mama rada ale neviem ci takto ešte dlho vydržím asi zo zvyku že nechcem byť sama a záleží mi na nom ako na človeku veľa mi už pomohol

autor
13. jan 2021

@evaachesa prosím? 😂Môžte mi sem poslať tu diskusiu rada by som sa aj ja pobavila a pozrela si to rovnaké písanie keď ma už obviňujete že to píšem ja... Alebo je tato diskusia už tak chorá že mi niektoré ani neveríte??

amelia000
13. jan 2021

@evaachesa hej tiez som to pozrela.. presne viem ktore diskusie su jeho, ved nech sa bavi dite, asi sa cez tu koronu nema s kym porozpravat.

autor
13. jan 2021

@amelia000 prepáčte som dospela žena a riešim tu partnera chcela som len názor či je to podľa vás normálne co robí a co odomna vyžaduje