Ahojte, ženy s priateľom sme spolu 7 rokov, niesme zobraty len mame spolu 2ročneho syna a hypotéku, dávnejšie sme mali vo vzťahu dosť veľkú krízu a vyzeralo to na rozchod , nakoniec sme sa udobrili a dali si ďalšiu šancu, lenže dnes prišiel s tým ze počas krízy sa par krát stretol z nejakou slečnou a ona je teraz tehotná, samozrejme ze s nou nechce ostať... ja neviem co mam robiť ako sa zachovať
Akože.. THE END... 🫣
Počkaj do zajtra. Ešte nebola u gynekológa.
@lenkasarka to spolu súvisí??? 😳😳😳Wau
Je on vojak?
Už by som odišla.Vyzivne, zachoval sa ako chrapun mal sa chrániť, raz dediť...ďakujem za takého chlapa čo krízu rieši ďalším dieťaťom.
Tej jeho milenke ponúkol ze ako otec sa postará aj finančne bude prispievať ale nemá čakať ze bude s ňou lebo vraj miluje mňa
Lebo ťa miluje 😀 preto má dieťa s inou 😀👍👍👍
"samozrejme ze s nou nechce ostat" a "vraj miluje" Teba. Tymito vecami si si ista ano? Aby o rok nebolo inak.
Teba si za manzelku nechce - nikdy nechcel vziat?
Si si ista ze kriza je zazehnana?
Dokazes zit s tym, ze aj jeho dieta s inou zenou bude vstupovat do vasho zivota? Financne aj pritomnostou. Skor ci neskor. A tym padom bude Tvoj frajer aj stale v kontakte s milenkou. Resp druhou frajerkou 😃 alebo ako sa to vola v tomto pripade 😃
Dovidenia
Ty to s ním ideš ťahať ďalej?
Ako viac tá ten chlap musí ponížiť aby si sa zobudila?
Uvedomuješ si, čo to znamená že bude mat dieťa s inou ženou? Veď to nie je len že pošle pár chechtakov mesačne a všetko bude v poriadku
Píšeš že ste mali krízu, prepáč, ale vy stále máte krízu
@lenkasarka ooooch, myslíte, že troll sa až takto okato opustila? Aby vytvorila ďalšiu tému? :D aby sme si mohli užiť večernú chvíľku napätia a poézie?
@dota6 myslím, že všetci vieme aká bije 🙂
No mila autorka,on nemiuje nikoho, okrem seba,Milujuci manzel partner sa nedokaze ani na druhu pozriet,
Ten ta ozaj miluje 😂😂😄
Akože keby mne povie priateľ že čaká dieťa s inou po takej dobe chodenia ako udavate že 7 rokov a spraví to v kríze? Haloo to si mala aj ty počas krízi otehotnieť a ako by sa zachoval ..
Alebo lepšia otázka koľko detí ešte spravi počas možných kríz a vraj miluje hmm poslala by som kade ľahšie maj úctu aj voči sebe
Podľa mňa by si mu mala dať zase šancu. Veď dieťa je dar. Pár kríz a budete raz veľká milujúca rodina 😀🤦♀️
Autorka odpovedz ci je partner vojak a ci vo vyššie spomenutej téme si sa našla 🙂
Skutočne potrebuješ radu?
Joooj nevadí, veď sa milujete, ostaňte spolu, on bude na dieťa platiť a stretávať sa s ním...tvoje dieťa bude mať "súrodenca" a neskôr parťáka...všetko je tak, ako má byť 😉
Máte syna, hypotéku a zobratí nieste. Máš na žalúdok s ním spávať v posteli?
Toto už je vážne trapas! 🤦♀️
To ťa naozaj neskutočne miluje, keď skočil hneď do postele druhej a ty mu uveris a život ide ďalej, to vážne sa s ním ešte dakedy vyspis? Dogrcala by som sa
Neboj nie si jediná, ktorej chlap neudržal vtáka v nohaviciach 😉jedna známa takto v snahe udobriť sa s chlapom zas otehotnela a dieťa ex milenky, k nim pravidelne chodí majú striedavku
Je ten tvoj dilino vojak?
Teba nemiluje, ale ty si už odskúšaná, varis, peries, funguješ. To u milenky ešte len začne vrieskat dieťa, tam keby ostal, bude musieť fungovať aj on. Proste vyhodnotil situáciu.
@lenkasarka fiha obe strany tu maju diskusiu
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ukoncila-som-vztah-a-dnes-som-zistila-ze-som-tehotna/?page=17#post-88465945