Muž čaká dieťa s inou

Včera o 20:53

Ahojte, ženy s priateľom sme spolu 7 rokov, niesme zobraty len mame spolu 2ročneho syna a hypotéku, dávnejšie sme mali vo vzťahu dosť veľkú krízu a vyzeralo to na rozchod , nakoniec sme sa udobrili a dali si ďalšiu šancu, lenže dnes prišiel s tým ze počas krízy sa par krát stretol z nejakou slečnou a ona je teraz tehotná, samozrejme ze s nou nechce ostať... ja neviem co mam robiť ako sa zachovať

gabilopatka
Včera o 20:56

Akože.. THE END... 🫣

mamamasama
Včera o 20:56

Počkaj do zajtra. Ešte nebola u gynekológa.

gabilopatka
Včera o 20:57

@lenkasarka to spolu súvisí??? 😳😳😳Wau

maryetta
Včera o 20:57

Je on vojak?

luccija
Včera o 20:59

Už by som odišla.Vyzivne, zachoval sa ako chrapun mal sa chrániť, raz dediť...ďakujem za takého chlapa čo krízu rieši ďalším dieťaťom.

autor
Včera o 21:00

Tej jeho milenke ponúkol ze ako otec sa postará aj finančne bude prispievať ale nemá čakať ze bude s ňou lebo vraj miluje mňa

jesenzima
Včera o 21:02

Lebo ťa miluje 😀 preto má dieťa s inou 😀👍👍👍

colsami
Včera o 21:02

"samozrejme ze s nou nechce ostat" a "vraj miluje" Teba. Tymito vecami si si ista ano? Aby o rok nebolo inak.
Teba si za manzelku nechce - nikdy nechcel vziat?
Si si ista ze kriza je zazehnana?
Dokazes zit s tym, ze aj jeho dieta s inou zenou bude vstupovat do vasho zivota? Financne aj pritomnostou. Skor ci neskor. A tym padom bude Tvoj frajer aj stale v kontakte s milenkou. Resp druhou frajerkou 😃 alebo ako sa to vola v tomto pripade 😃

maninka26
Včera o 21:04

Dovidenia

zuza265
Včera o 21:06

@colsami suhlasim. Toto bude velmi narocne. Teda je to zvladnutelne, ale vtedy keby autorka prijala celu situaciu. Co je naozaj tazke hlavne z dovodu buducej dovery a nejakej istoty v tom muzovi.

pribinak
Včera o 21:10

Ty to s ním ideš ťahať ďalej?
Ako viac tá ten chlap musí ponížiť aby si sa zobudila?

Uvedomuješ si, čo to znamená že bude mat dieťa s inou ženou? Veď to nie je len že pošle pár chechtakov mesačne a všetko bude v poriadku

Píšeš že ste mali krízu, prepáč, ale vy stále máte krízu

dota6
Včera o 21:10

@lenkasarka ooooch, myslíte, že troll sa až takto okato opustila? Aby vytvorila ďalšiu tému? :D aby sme si mohli užiť večernú chvíľku napätia a poézie?

mamamasama
Včera o 21:12

@dota6 myslím, že všetci vieme aká bije 🙂

lienka.7
Včera o 21:12

@autorka najma mysli na to, ze byt ktorý budeš cely život splácať nebude raz iba tvojho dietata, ale úplne zadarmo padne cast z neho do lona inému, ktorého budeš potom vyplacalat.

vorkola
Včera o 21:20

No mila autorka,on nemiuje nikoho, okrem seba,Milujuci manzel partner sa nedokaze ani na druhu pozriet,

maminkadeticiek
Včera o 21:20

Ten ta ozaj miluje 😂😂😄

bibssli
Včera o 21:25

Akože keby mne povie priateľ že čaká dieťa s inou po takej dobe chodenia ako udavate že 7 rokov a spraví to v kríze? Haloo to si mala aj ty počas krízi otehotnieť a ako by sa zachoval ..
Alebo lepšia otázka koľko detí ešte spravi počas možných kríz a vraj miluje hmm poslala by som kade ľahšie maj úctu aj voči sebe

domka222
Včera o 21:30

Podľa mňa by si mu mala dať zase šancu. Veď dieťa je dar. Pár kríz a budete raz veľká milujúca rodina 😀🤦‍♀️

naneta258
Včera o 21:41

Autorka odpovedz ci je partner vojak a ci vo vyššie spomenutej téme si sa našla 🙂

abbey1
Včera o 21:43

Skutočne potrebuješ radu?

lucia11kob
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
earlgrey
Včera o 21:49

Joooj nevadí, veď sa milujete, ostaňte spolu, on bude na dieťa platiť a stretávať sa s ním...tvoje dieťa bude mať "súrodenca" a neskôr parťáka...všetko je tak, ako má byť 😉

lucia11kob
Včera o 21:50

Máte syna, hypotéku a zobratí nieste. Máš na žalúdok s ním spávať v posteli?

h2
Včera o 21:53

Toto už je vážne trapas! 🤦‍♀️

zuzubb007
Včera o 21:55

To ťa naozaj neskutočne miluje, keď skočil hneď do postele druhej a ty mu uveris a život ide ďalej, to vážne sa s ním ešte dakedy vyspis? Dogrcala by som sa

katica06
Včera o 22:00

Neboj nie si jediná, ktorej chlap neudržal vtáka v nohaviciach 😉jedna známa takto v snahe udobriť sa s chlapom zas otehotnela a dieťa ex milenky, k nim pravidelne chodí majú striedavku

aria97
Včera o 22:03

Je ten tvoj dilino vojak?

mamutka
Včera o 22:05

Teba nemiluje, ale ty si už odskúšaná, varis, peries, funguješ. To u milenky ešte len začne vrieskat dieťa, tam keby ostal, bude musieť fungovať aj on. Proste vyhodnotil situáciu.

terezkaarthuramax
Včera o 22:07

@lenkasarka fiha obe strany tu maju diskusiu