Muž čaká dieťa s inou

26. nov 2024

Ahojte, ženy s priateľom sme spolu 7 rokov, niesme zobraty len mame spolu 2ročneho syna a hypotéku, dávnejšie sme mali vo vzťahu dosť veľkú krízu a vyzeralo to na rozchod , nakoniec sme sa udobrili a dali si ďalšiu šancu, lenže dnes prišiel s tým ze počas krízy sa par krát stretol z nejakou slečnou a ona je teraz tehotná, samozrejme ze s nou nechce ostať... ja neviem co mam robiť ako sa zachovať

gabilopatka
26. nov 2024

Akože.. THE END... 🫣

mamamasama
26. nov 2024

Počkaj do zajtra. Ešte nebola u gynekológa.

gabilopatka
26. nov 2024

@lenkasarka to spolu súvisí??? 😳😳😳Wau

maryetta
26. nov 2024

Je on vojak?

luccija
26. nov 2024

Už by som odišla.Vyzivne, zachoval sa ako chrapun mal sa chrániť, raz dediť...ďakujem za takého chlapa čo krízu rieši ďalším dieťaťom.

autor
26. nov 2024

Tej jeho milenke ponúkol ze ako otec sa postará aj finančne bude prispievať ale nemá čakať ze bude s ňou lebo vraj miluje mňa

jesenzima
26. nov 2024

Lebo ťa miluje 😀 preto má dieťa s inou 😀👍👍👍

colsami
26. nov 2024

"samozrejme ze s nou nechce ostat" a "vraj miluje" Teba. Tymito vecami si si ista ano? Aby o rok nebolo inak.
Teba si za manzelku nechce - nikdy nechcel vziat?
Si si ista ze kriza je zazehnana?
Dokazes zit s tym, ze aj jeho dieta s inou zenou bude vstupovat do vasho zivota? Financne aj pritomnostou. Skor ci neskor. A tym padom bude Tvoj frajer aj stale v kontakte s milenkou. Resp druhou frajerkou 😃 alebo ako sa to vola v tomto pripade 😃

maninka26
26. nov 2024

Dovidenia

zuza265
26. nov 2024

@colsami suhlasim. Toto bude velmi narocne. Teda je to zvladnutelne, ale vtedy keby autorka prijala celu situaciu. Co je naozaj tazke hlavne z dovodu buducej dovery a nejakej istoty v tom muzovi.

pribinak
26. nov 2024

Ty to s ním ideš ťahať ďalej?
Ako viac tá ten chlap musí ponížiť aby si sa zobudila?

Uvedomuješ si, čo to znamená že bude mat dieťa s inou ženou? Veď to nie je len že pošle pár chechtakov mesačne a všetko bude v poriadku

Píšeš že ste mali krízu, prepáč, ale vy stále máte krízu

dota6
26. nov 2024

@lenkasarka ooooch, myslíte, že troll sa až takto okato opustila? Aby vytvorila ďalšiu tému? :D aby sme si mohli užiť večernú chvíľku napätia a poézie?

mamamasama
26. nov 2024

@dota6 myslím, že všetci vieme aká bije 🙂

lienka.7
26. nov 2024

@autorka najma mysli na to, ze byt ktorý budeš cely život splácať nebude raz iba tvojho dietata, ale úplne zadarmo padne cast z neho do lona inému, ktorého budeš potom vyplacalat.

vorkola
26. nov 2024

No mila autorka,on nemiuje nikoho, okrem seba,Milujuci manzel partner sa nedokaze ani na druhu pozriet,

maminkadeticiek
26. nov 2024

Ten ta ozaj miluje 😂😂😄

bibssli
26. nov 2024

Akože keby mne povie priateľ že čaká dieťa s inou po takej dobe chodenia ako udavate že 7 rokov a spraví to v kríze? Haloo to si mala aj ty počas krízi otehotnieť a ako by sa zachoval ..
Alebo lepšia otázka koľko detí ešte spravi počas možných kríz a vraj miluje hmm poslala by som kade ľahšie maj úctu aj voči sebe

domka222
26. nov 2024

Podľa mňa by si mu mala dať zase šancu. Veď dieťa je dar. Pár kríz a budete raz veľká milujúca rodina 😀🤦‍♀️

naneta258
26. nov 2024

Autorka odpovedz ci je partner vojak a ci vo vyššie spomenutej téme si sa našla 🙂

abbey1
26. nov 2024

Skutočne potrebuješ radu?

lucia11kob
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
earlgrey
26. nov 2024

Joooj nevadí, veď sa milujete, ostaňte spolu, on bude na dieťa platiť a stretávať sa s ním...tvoje dieťa bude mať "súrodenca" a neskôr parťáka...všetko je tak, ako má byť 😉

lucia11kob
26. nov 2024

Máte syna, hypotéku a zobratí nieste. Máš na žalúdok s ním spávať v posteli?

h2
26. nov 2024

Toto už je vážne trapas! 🤦‍♀️

zuzubb007
26. nov 2024

To ťa naozaj neskutočne miluje, keď skočil hneď do postele druhej a ty mu uveris a život ide ďalej, to vážne sa s ním ešte dakedy vyspis? Dogrcala by som sa

katica06
26. nov 2024

Neboj nie si jediná, ktorej chlap neudržal vtáka v nohaviciach 😉jedna známa takto v snahe udobriť sa s chlapom zas otehotnela a dieťa ex milenky, k nim pravidelne chodí majú striedavku

aria97
26. nov 2024

Je ten tvoj dilino vojak?

mamutka
26. nov 2024

Teba nemiluje, ale ty si už odskúšaná, varis, peries, funguješ. To u milenky ešte len začne vrieskat dieťa, tam keby ostal, bude musieť fungovať aj on. Proste vyhodnotil situáciu.

terezkaarthuramax
26. nov 2024

@lenkasarka fiha obe strany tu maju diskusiu