A ja už naozaj takto neviem byť sama . Viem že zarába ale ja mám depky normálne. Stále sama cítim sa sama ..ako sa nad to povzniesť ako to zvládate
A ty pracuješ?
Co je to dlho? 🤷
Ak pracujes, nemas cas na depky len tolko, asi teda nerobis, dovod?
Musis sa zamestnat nesediet doma a pozerat na dvere kedy pride muz.dieta by cas vyplnilo alebo zvieratko.ty pracujes?vezmi smeny navyse ked viea ze muz robi dlhsie..najdi si nieco co ta bavi.zahrada sport rucne prace kreslenie.s kamoskou na kavu po obchodoch pobehat..
Bohuzial doba je taka ze v drvivej vacsine domacnosti su bud doma peniaze alebo chlap..keby lehnil cely den na gauci mohla by si byt s nim prisla by urcite diskusia mam hnileho muza do roboty nechodi..
Poznam babu co ma muza pilota v Dubaji..ta by Ti povedala co je to byt sama.domov pride na 2-3 dni v mesiaci.
Keď budeš mať deti sama nebudeš a čo je dlho odkedy do kedy pracuje a víkendy máte ake
Na materskej som , zabudla dopísať
@andrejka1974 v nedeľu je len doma
neskusali ste sa o tom pozhovarat, ze to takto nie je dobre, ze to vasmu vztahu neprospieva?
A do koľkej robí cez týždeň a nedalo by sa mu povedat že by ti pomáhal doma
No ja som na maródke od januára, teraz už na materskej a veru keby nemám psíka tak by som sa bola už dávno zbláznila. Ako sa ráno zobudíme tak sa len s ním rozprávam celý deň.
Ja som tiež na materskej s 10 mesačným synom. Môj muž je tiež stále v robote ale živí nás. V dnešnej dobe treba peniaze. Chýba mi aj my jemu a čakáme druhé dieťa. Vieš mala som možnosť ísť bývať k mame ale ja som názoru že mladý pár s deťmi je najlepšie samim. Mne s dieťaťom rýchlo utekajú dní. Môj muž ide ráno do roboty malý spí príde o 19:30 malý spí. On sa cíti horšie že nie je s nami. Ale peniaze nám treba. Užívajte si tú nedeľu. Neviem ako trávite ten deň spolu ale môj muž nikdy neleží na gauči že potrebuje si oddýchnuť. Ja idem na nákup sama si popozeram obchody prídem domov a poobede ideme na nejaký výlet spolu.
Inak toto si pametam.cely den ten isty kolotoc.pred ttm ste boli len sami dvaja a teraz sa to cele zmenilo .cakala som na muza od rana ze konecne sa bude diat nieco ine a ten chudak unaveny prisiel sprcha vecera a bol rad ze zije.je to len obdobie.skus sa zamerat na ine mamicky ak mate rovnako stare deti.vybehni k rodicom svokrovcom a s muzom aspon vikendy si rozvrhnite aby ste boli spolu.ked nastupis do roboty bude to lepsie doobeda praca poobede dieta domacnost na depky nebude cas.
Ak mas ozaj pocit ze vas vztah isiel bokom uchmatnite si chvilu pre seba.len jeden film s pukancami alebo sami dvaja na pizzu popros babky nech povaruju 2 hodiny.
Pracuje 6 dni v tyzdni 12tky na smeny?
Fuuuu ťažko takto, musí to byť veľmi náročné. Nejaký parťáčku - mamičku že by si si našla? Alebo ak je bábo príliš malé, tak nejaké materské centrum v okolí nemáte? Nezávidím... Nie je to síce to isté ako životný partner, ale aspoň nejakú tú bútľavú vŕbu, s ktorou človek môže zdieľať každodenné drobnosti...
My sme si s muzom pocas pandemie zvykli, ze sme spolu vela. Nikdy pred tym sme nemali na seba tolko casu. A teraz? Rano sa zobudi, hygiena a uteka. Poobede si vymenime klucku vo dverach a utekam zas ja. Jediny cas spolu je vecerz ked prideme vyzmykani z roboty. Posedime pol hodku na terase a spat. Ja s malym, on s dcerou. Za posledne 3 mesiace nam vysiel spolocny volny den 4 krat. Je to tazke, ale tesime sa z kazdej minuty navyse. A hlavne teda nemam cas na to mysliet. Kedze praca a 2 male deti. Bolo by dobre, keby si mala nejaku kamaratku, s ktorou by si mohla travit dni a porozpravat sa. Lebo takto len cakas na neho Dni len s malym dietatom su nekonecne dlhe.
@solange7 áno chodí sa večer
Autorka, pri prvom synovi som šla v jeho 1,5roku do práce. Tiež muz cez týždeň do večera v robote, v sobotu fuška...taká ponorka doma, a ja som taký akčný typ. Teraz mám malú 3 mesačnú dcérku a pri dvoch deťoch ani neviem ako ten deň ubehne a to je syn do poobedia v škôlke. Učím sa doma nemčinu, cvičím, prechádzka....potom už pre syna a je pomaly večer. Dcéru tiez plánujem dať neskôr do jasliciek a ja do práce ale tento x len na polovičný úväzok aspoň prvý rok-dva. Inak to bolo o hubu.
nechodíš do práce?