Ahojte problém je ten že muž berie omikron a covid na ľahkú váhu.. Máme bábätko a on povie že dostať to môže hocikde.. Sere ma lebo sa stretáva s kamarátmi zbytočne..aj keď nemusí a to je kaviareň.
Už som ja naozaj hrozna alebo on a nezáleží mu nás
Nie není si hrozná. Si starostlivá a máš obavy. Možno len trochu prehaňaš a panikáriš. Ber to tak, že je to taká horšia chrípka a každý ňou preletime. Aj ja som mal kovida a poznám ľudí čo už mali 2 krát. Nepozeraj správy lebo tie čísla niesu pravdivé. Médiá preháňajú. Ale zas treba byť obozretný ale nepreháňať to. To potom by sme nemohli chodiť nikde. Čo keď sa odtrhne výťah alebo padne strom? Možno má okradnú. Kľud a pokoj. Ale niesi hrozná 😉
@viestta to je pravda. Rodina je prvoradá. Kamaráti musia ísť bokom. Tak ale každý sme iný.
A ty sa nestretavas s nikým? Rodina? Kamarátky? Nechodíš do obchodu? K lekárovi? Všade nosíš respirátor? Aj dieťa? Do prace manzel nechodí? Tam sa nestretne s nikým?
Chudák manžel. Nie len je ľahkovážny vzhľadom na Omikron, ale zrazu je z neho i zlý manžel a otec. Tieto veštecké gule MK. ;)
Keď som včera pozerala videá, kade behá a s kým sa stretáva britská kráľovná v jej veku, a s Omikronom všade vôkol!
@abbey1 no neboj, iste su v jej okoli vsetci 3x ockovani a este aj cerstvo pretestovani, to by v jej veku neriskli
@jankapepe ja napriklad naozaj vsade nosim respirator v interieri, aj ked idem po chodbe len "vysypat smeti", na stretnuti s kamosmi som nebola tri roky a to nemam ani dieta, takze sa autorke necudujem
Nečudujem sa ti, že máš obavy. Ja tiež som tehotná, mame malého syna a stále apelujem na muža, nech si dáva pozor. No nechodí s kamošmi von, nestretáva sa. Áno, nakaziť sa môže aj tak, ale zbytočne to netreba dráždiť. Véd keby nás nakazil a nebodaj by sme mali vážny problém, tak by si to vyčítal... Tým skôr, keby bol ľahkovážny. Ale pravdaže, nakaziť sa môže aj človek, čo si naozaj dáva pozor.
si hrozna.stretavat sa s ludmi je dolezite.omikron sme mali..a skoro sme si to nevsimli.to je taka choroba ze o nej ani nevies.
Hmm..ozaj si tym prejde kazdy..dostat to moze uplne vsade..ako v robote tak aj v kaviarni aj v obchode...synovec to mal uz druhy krat..teraz druhy krat len soplil trochu..co sa ma clovek zamknut doma?blbost..
tak tvoj strach chápem, tiež by ma vytáčal takýto prístup, najmä keď vie, že máte bábo, že neberie ohľady a hľadí si len svojho, ale to nezmeníš, to proste je v ňom a myslím, že inak to nebude
Tak snáď je rozdiel choré babo a chory dospelý. Je úplne prirodzené, že matka nestojí o chorobu bábätka, čím menšie dieťa, tým sú choroby - nie len covid rizikovejsie, zvlášť ak je to prvé dieťa a matka nemá veľa skúseností.
@trencan1983 odkial si prisla na to, ze cisla su nepravdive ?????
@jennky13 médiám by som neveril ani štátu. Vždy robili s komára slona.
neviem komu a comu veris - to je tvoja vec, ale postavit svoje tvrdenie na fakte, ktory nemas overený je ako verit , ze pitna voda by mala byt zelena - to bol blby priklad
@laska86 jaaj..ja viem že to môžeš dostať všade!!a preto netreba zbytočne niekam ísť ,len tam kam treba . Tak som to myslela.
Tiež sa nevlacim teraz po návštevach, príklad
Delta je už dávno vytlačená omikrom je to proste fakt, v nemocnici aspoň u nás už na are mesiac nikto nie je , všetci čo chytia teraz covid majú zapálené horné dýchacie cesty, su aj horšie choroby ako covid tých sa nebojíte že bábo dostane ??? Nestresujte aj on si potrebuje sem tam vybehnúť, tak ako aj vy
@sidicek jasné. Keď je chorá matka musí sa starať o dieťa ,tak či tak
To sú tie médiá. Prišla korona potom britská mutácia potom delta a s tou britskou je čo? Potom omikron a s deltou je čo? A zajtra príde aka? Ako nehovorím že tu nie je pandémia ale skôr to nafukuju a aby mohli všetko zdražovať. Nech mi nikto nehovorí, že za toto zdražovanie môže korona. Politická falošná hra. A konieckoncov omikron není taký zlý ako tie predošlé.
Ono v správach povedia len to čo chcú aby ľudia počuli napr na are leží 33 ročná na umelej plucndj ale to že to bola romka z nízkych hygienických štandardov a mala milión iných chorôb plus nadmernú obezitu to nepovedia a ešte to že keď bola len na odd tak z neho zdrhla a presne o tom sú naše správy
@beata_k to som nepovedal že neexistuje. Ale že už sa o nej nehovorí lebo je tu omikron. A ten je horúca správa. Delta už je obkecana a nezaujímavá. Vieš ono je to ako s autami. Príde novinka a predošlý typ už je šuviks.
Je jedno či omikron alebo obyčajne chrípkové obdobie,je blbé že ťa nerešpektuje ako manželku, proste nie sa izolovať ale máte malé dieťa , môže energiu venovať jemu a tebe a nie sedieť po kavičkách s kamarátmi , asi to bude častejšie , inak by si to neriesila
@didi2102 Tak správne už odbocilo sa od témy. Ako raz za čas odbehnúť za kamarátmi áno zas aby sme neskončili v stereotype. Ale nie stále a nechávať všetko na žene. Ako není som feminista ale vieme ako to v mladých rodinách býva. Kopec roboty a treba aj pomôcť okrem tých chlapskych robot okolo domu ale občas ísť do obchodu a zobrať vysávač do rúk nezaškodí. Alebo oprať veď to spraví práčka. Ale tak treba si v kľude sadnúť a porozprávať s chladnou hlavou. Krikom a hádkou, výčitkami sa ďaleko nikto nedostane. Jeden výjde ako víťaz a druhý porazený a ten sa bude trápiť a hnevať obaja.
On je nezodpovedný