Potajomky majú otvorené krčmy . A moj išiel aj keď si myslím že mal byť s nami sú sviatky ..teda už je po nich ale aj tak . Sklamal ma . Je mi s toho smutno až plačem. Mám krátko po pôrode . Som unavená ,vyzerám hrozne,cítim sa hrozne.
Je pravda že cítim že má ignoruje ,že mi nedáva už lásku najavo a mne to chýba. Teraz bude chcieť večeru ja ho serem . Nič mu neurobím skončila som
ja do senku nechodim
@tatianalidikova no cez leto to.bolo pravidelne po práci .. viem že niekedy to dobre padne ale sakra dá sa aj doma si dať .
@tatianalidikova proste zvykol si
Mám myslienky že by som ho hneď vymenila za iného ,čo sa rád venuje po robote deťom
Nechcem ho obhajovať...ale ak máš krátko po pôrode tak pozor môžu to byť aj hormóny čo v tebe bublaju 😁ja som sa tak to po pôrode s mojím chcela rozviesť
Zlatko, bez urážky, ale žiješ s pijanom, len teraz keď máš už dieťa, ti spadli ružové okuliare a si sklamaná.
Doteraz kým nebolo dieťa ti to až tak nevadilo
mysliet neznamena vediet
@pribinak to som od nervov žeby som nahlasila?niee niesom trápna .
Tak si si mala pred svadbou hladat takeho, co nechodi do krcmy a bude sa venovat rodine😉
Krátko po pôrode, zrejme nie prvého decká a chlapa chceš meniť? Tak si si s takým mala tie deti robiť.
Nemyslím si ze ti pomôže to nahlásiť, bude chlastat aj tak a ešte bude nervózny ze trčí doma so ženou a deckom
Skôr by som sa zamyslela či chceš zostať s ním, sk áno, za akých podmienok
Toto máte prvé dieťa? Byt je koho? To je muž či priateľ?
Ako som napísala, žiaľ zlý vyber partnera a …
@roobett veď toto .proste zlá spoločnost. Chlapi ktorý veď nemajú malé deti
@pribinak čo a..?
Náš byt. Keď sa to tak vezme všetko platí on aj keď som mala príjem tak väčšina on. Ako toto sa stará dôkladne.
Druhé bábo
@sylvester01 a ?
co a?? ja nechodim do senku na co???
Čo a? S takýmto si si vôbec nemala robiť dieťa, nie ešte dve
Proste ho to doma s tebou a deťmi nebavi, radšej ide piť. Vyberá si sám, žiadne výhovorky, že zlá partia a ini chlapi
Sám je zodpovedný za svoje činy a rozhodnutia
@sylvester01 to je rada pre mňa?🤣alebo návrh na vzťah 🤔🤣
@pribinak hm veru .ako mu to do očí len povedat
skus napisat do spravy
Normálne a na rovinu
@sylvester01 nie neskúsim
co neskusis?
@sylvester01 písať ti
tak nepisis ked nevis co chces a neprovokuj
@sylvester01 tam je x milión žien bezdetných starých dievok, máš na výber a nie toto 🤦
Zúfalé
Môžem sa opýtať, Tvoj muž chodieva často po krčmách, alebo či často pije ?