Muž a kamaráti

lenicka03
12. aug 2024

Ahojte, chcela by som sa opýtať na radu alebo skôr upokojenie. Moj muž chodí raz za čas / raz do mesiaca cca na pokec s kamosmi - na karty alebo sa len tak prejsť do mesta. Nepije. Vždy mi povie že ide na hodinku a vždy sa to pretiahne aj na 2 - 2 a pól hodiny. Bývame spolu, aj keď mame prácu skoro cely deň snažíme sa na pár hodiniek spolu tráviť čas večer pri veceri a tak, a vikendy pokým nie je na prechádzke večer sobotu na 2 hodiny tak je stále so mnou. Na tom že chodí s chalanmi by nebolo nič zle ale prekáža mi jeden sukničkár v partii, ktorý ho stále podporuje v tom aby sa vyjebal na vzťah a išiel si užívať ako on. Komunikujeme o tom stále ale tvrdí že je to jeho najlepsi kamarát od detstva a že sa ho nezda. Aj som s nimi bola párkrát ale je to stratený pripad. Chcem sa vás opýtať či aj vy svojho muža takto púšťate von, ako casto a či je normálne že sa trosku zdrží a čo mám robiť z tým sukničkárom?
Ďakujem ženy ❤️

beataxxx
12. aug 2024

Každý človek potrebuje mať kamarátov a občas sa s nimi uvoľniť, keby Ta Tvoj muž chcel podvádzať, nepotrebuje rady kamosov….nebrala by som to tak dramaticky a manželstvo by nemalo pripomínať väzenie….a Ty vôbec nikdy nikde nechodíš s kamoškami?ja by som sa bez mojich kamosiek asi zbláznila
🙂🙂🙂

sense
12. aug 2024

Ak ťa tvoj partner miluje a ma to v hlave upratané tak kamaráta sukničkár počúvať nebude. Chlapa von nepúšťam. Keď chce ísť sa spýta či ho nepotrebujem a či mi to nevadí..
A z tvojho raz za mesiac predsa veľa nie je

colsami
12. aug 2024

Moj muz nie je domace zvieratko, aby som ho pustala von. Chvalabohu, ani on mna nepusta. A ani mi nezakazuje kamaratky, nech by boli akekolvek "skazene" 😂

prunee
12. aug 2024

Pustat muza von? Ved nie je male dieta... Snad tvoj chlap vie co chce, a nejaky kamarat ho neovplyvni...

evcagabi
12. aug 2024

Nie, nepustam. mam ho zamknuteho na retazi 😅😅😅

ivik4
12. aug 2024

Zdrzi? 2, 2 a pol hodiny ? 😃 to je nic
Raz by som Ti ,,dopriala" (neviem to inak napisat)
vyskusat si ako chodi kopec chlapov domov (ak vobec) a este v akom stave.
Bud vdacna ze mas chlapa akeho mas, fakt...

h2
12. aug 2024

😂 To myslíš vážne?! Či púšťame? Čo je to pes? 2 a pol hodiny sa mi zdá na stretnutie s kamošmi ešte aj málo, to ja chodím s kamoškami tak na 4 hodiny. V živote by som nechcela od muža, aby sa prestal stretávať s niektorým kamarátom. Hádam tvoj chlap nie je nesvojprávny, aby sa nechal ovplyvniť kamarátom, čo sa vzťahu týka. Ak sa vyj...e na vzťah (ako si sa pre mňa dosť šokujúco vyjadrila 😲), tak to bude kvôli tomu, že ho kontroluješ a chceš mu určovať, s kým sa má a s kým nemá stretnúť.

jana_eyre_2
12. aug 2024

Púšťam deti na 2h von, lebo ešte nemajú vek na dlhšie.. 🤪
Muža mám dospelého, takže ho nepúšťam, ten je zavretý pod schodmi v komore..

h2
12. aug 2024

@jana_eyre_2 Tvoj muž je Harry Potter? 😃

galganka
12. aug 2024

Nepúšťame veru. Ja mám reťaz v kuchyni ukotvenú, akurát po záchod dĺžka, manžel má začiatok pri pracovnom počítači a stretáme sa na polceste občas. 😂 Stretávať sa so sukničkárom. Keby len to... Ešte aj s rozvedenými, a slobodnymi sa stretáva a niekedy im aj taxi robím. No celé zle toto...

jana_eyre_2
12. aug 2024

@h2 jasné 🤣 povinne pre nás čaruje..

titla
12. aug 2024

Nie, nepustam ho nikam. Je totiz dospely a svojpravny a oznami, ze ide tam a tam, vtedy a vtedy a uisti sa, ci to nekoliduje s mojimi planmi. A ide prec aj na cely vikend. A vies co? Aj ja! A to mame uz aj dieta a stale sa stykame s inymi ludmi. Aj slobodnymi, aj rozvedenymi, aj so zenami, aj s muzmi (a dokonca na kave a bez garde!😵).
Aj moj muz ma kamarata s debilnymi nazormi. Konkretne tento na vychovu deti. Ale tieto reci filtruje alebo mu rovno povie, ze je mimo. Ale nezahodi skoro 25 rocne kamaratsvo za to, ze je v tejto veci chlapec nazorovo mesuge.

0silvia0
12. aug 2024

@lenicka03 neboj, tvojmu chlapovi velmi prospeje nebyt stale len s tebou. Len ho pusti, ja mojho furt vyhanam, nech ide za kamosmi a on nechce, len pri mne furt trci. A Lenicka chod aj ty s kamaratkami von, uvidis, prospeje to aj tebe.

rorino
12. aug 2024

@lenicka03 Či muža púšťam von?Nie,nie je pes,nedrzim ho na voditku.Tvoj chlap je snáď dospelý a svojprávny,ak sa bude chcieť s tebou rozist urobí to,či má kamaráta sukničkára,či nie.A naopak,ak chce ostať s tebou môže mu kamarát rozprávať čo chce.A ak ho podľa svojho želania budeš "púšťať",tak možno sa o neho pripravis sama.

11bodka11
12. aug 2024

Moj nechodi, nema kamošov nejakych. Co mal v mladosti tak su odstahovani kade tade. Ja tiez co sa tyka kamosiek tak mam len take ze a detmi co sa stretavame. Obcas ide somnou k mojej kamoske ked idem s detmi. Len jej muz ten za 2 hodiny povie 3 vety, cize mojho muza to nebavi. Alebo este jednych znamych co mame tak s tymi sa obcas stretneme. Ale my sme velka rodina, casto sme spolu. Cize aj teraz v lete vkuse niekto u nas, oslavy atd. Alebo my u niekoho. Byvame vsetci blizko. Cize netrpime ziadnou samotou. My sme radi doma ako rodina. Vecer sme radi ze uz je klud ked deti zaspia. Nieto este behat kade tade. Minule mi 2x pisala byvala spoluziacka co byva zmv zahranici ci nepojdeme von, aj som jej slubila a vzdy zrusila. Nebol cas nato vobec. Aj dom mame, zahradu, nestihala som.

betulinka1
12. aug 2024

@lenicka03 2 hodinky to je nic na pokecanie si. Skor sa o tom pobav s priatelom, ze co si o tom mysli. Cim viac budes frflat na kamosa, tym viac bude mat vlastne kamos pravdu, ze naco je priatelovi zena. Ty mozes naopak ukazat priatelovi, ze si super zena a aj kamoska a nebudes mu hundrat na to ked ide von a ma super vyhody, ze je s tebou 😉. Moj ma nastastie kamosov, co maju doma take fúrie, Cize ja som rada, ked je s nimi a pokecaju si aby videl co ma doma 🤣🤣🤣 a jedine co sa pyta, ze ci je to ok v dany den alebo ma ist iny den, ze aky mame program, ked ide na cely den s kamosom na cln na ryby. Ja to mam rada, lebo si aj vtedy porobim program podla seba. Cize nie je OK, ze sa musi pytat a ani tvoje slovne spojenie “pustili by ste”. Ved ste rovnocenný partnery a nemusi sa pytat.

drago12587
12. aug 2024

@lenicka03 nepije, chodi na 2-3 hod raz do mesiaca s kamosmi :D .. chudak chlap, že jeho žena sa na toto stažuje na forach..

petamich
12. aug 2024

Verim, ze cely tento prispevok nemyslis vazne. Precitaj si ho prosim ta este raz a zamysli sa 😬

Ze pustate svojho muza 😂

barborachors
12. aug 2024

@lenicka03 moj ma takych kamarátov sam za vies.co..ked je rozumný, nebude robiť blbosti.

majlo1234
12. aug 2024

No, ja mojho teraz nepustam nikam, lebo mame male babo a trojrocneho satana😅 ale on aj tak ide, slabu retaz mame😄

hugger
12. aug 2024

Každý rieši formuláciu či máš púšťať alebo nepúšťať muža von, ako často a nakoľko 😁
Ale ty tušíš že hlavný problém nie je to, koľko bude muž vonku a či to bude je ho slobodné rozhodnutie ale to s kým ten čas trávi.

Psychologické štúdie naznačujú že charakterovo sme každý priemerom piatich najbližších ľudí s ktorými sa stretávame. Navzájom od seba preberáme návyky, názory, postoje, reakcie v rôznych situáciách. Takže ak najbližší priatelia tvojho muža budú gembler, alkoholik, podvodník, povaľač a kurevník tvoje obavy sú namieste.

Koľko zlých priateľov je príliš? A máš naozaj dostatok informácii na to aby si ho súdila?

Zakázať mužovi najlepšieho priateľa je nereálne a nebezpečné. Môže ohroziť váž vzťah a naviac muži sú v neskoršom veku náchylnejší strácať priateľov a trpieť sociálnou izoláciou.

Problematického kamaráta však môžeš zmeniť. Nemáš v okolí kamošku ktorá by ho dala na poriadok? Nebol by ani prvý ani posledný muž ktorého skrotila tá správna žena.

h2
12. aug 2024

@hugger Nemyslím si, že niekto, s kým sa ten chlap stretáva raz za mesiac na 2-2,5 hodiny, bude jeden z jeho 5 najbližších ľudí.

skolara
12. aug 2024

@lenicka03 reálne sa pýtaš, či ,, púšťame ‘’ svojho muža von s kamarátmi ? 😁😁😁

abbey1
12. aug 2024

@lenicka03 Ty nemáš kamarátky?

lujza123
12. aug 2024

Nie môj muž je v búde na reťazi a nikam ho nepúšťam !😂😂😂

Moja najlepšia kamarátka s ktorou sa poznáme roky rokúce vzdy ked je single celkom často strieda chlapov. Robila to pred 20 tími rokmi a robila to aj pred 2 ked sa rozišla s jej ex. Je to absolútne jej vec, mňa to nijak neovplyvňuje, ja taká niesom. Na toto musíš mať proste povahu, kamaráti ta nezlákajú

aurora33
12. aug 2024

@lenicka03 tvoj muž je ten čo ma zakázané sa rozpravat so ženami? Alebo je vás viac takých drbnutych?

vilma7
12. aug 2024

Sukničkara zaves za gule do prievanu...
Tak hádam sa tvoj priateľ môže stretnúť s kamarátmi, ktorých on uzná za vhodné, alebo je zbavený svojpravnpsti, že mu to chceš určovať ty?

kikusahoj
12. aug 2024

@jana_eyre_2 😃😃😃😃

rozculena
12. aug 2024

@lenicka03 môj ex chodil pravidelne v sobotu hrávať futbal a potom na pivo.Sama som ho posielala,vôbec ma nezaujímalo,s kým ten futbal hrá a nelustrovala som jeho kamošov,pre boha,prestaň byť stíhačka,lebo ak ťa tvoj muž opustí,tak to nebude kvôli rečiam jeho kamaráta,ale kvôli tvojej hlúposti...

marca12
12. aug 2024

@lenicka03 Mojho by som aj poslala von,ale nechodi. Uz som si zvykla,ze je vzdy vecer doma,takze neviem,ci by mi to vadilo. Ale 2 a pol hodiny nie je vela. Ved v dobrej partii ti tak ubehne cas. Ja viem prekecat s babami aj 6 hodin a ani nevieme ako nam to ubehne.